Funyy cim çok teşekkür ederim .Dr.un adını ve telini verebilirsen çok sevinirim.Benim kasaltı oldu.Protezin ele gelmesi çok canımı sıkıyor.Ama görüntüden çok memnunum.Seninde göğüslerinden memnun olmana çok sevindim.Canım protezin ele gelmesi konusunda senin bir bilgin varmı?Tel.de görüştüğüm dr.lar protezi hissetmemem gerektiğini söylediler.umarım büyük bir problem yoktur.görüşmek üzere
Denizcim eşim yeni halimden çok memnun Kasları sıktığım hali görmüyor zaten.Sadece ben söylediğim için biliyor.Protezin ele gelmesi de farklı bir hareketle oluyor yani eşimin temasıyla hissedilecek bir durum değil.Ama benim hissetmem canımın sıkılmasına yetiyor.Canım umarım bundan sonra bir problemle karşılaşmayız.Çok öpüyorum.
kızlar bende 2 hafta once koltuk altından g.buyutme amelıyatı oldum ınanılmaz rahat bı amelıyat sonrası gecırdım hc tahmın ettıgım agrılar olmadı, ben en son doktoruma dıkıslerımı aldırmaya gecen hafta gıttım okdr bana masaj yapmamı fln hıc soylemedı ben sımıdı yazdıklarınızı okuyunca teleslandım kapsul fln benımde yapmam lazım sızce gercı doktoruma sorcam ama sızede sormak istedimmm????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?