• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

CANIM 3 aydan sonra rahat rahat takabilirsin öncesini sormak lazım. benim 2 ayı geçti bu kadar bekledim bi 20 gün daha bekleyebilirim. ama şu an artık ameliyatla ilgili hiç bir sıkıntım kalmadı tamamen eskiye döndüm. (tabi biraz sertlik dışında) bazen hiç birşey takmaan dışarıya çıkmanın bile tadını çıkarıyorum. önceden desteklilerle sinirlerim bozuluyordu.herkese malzemeleriyle mutluluklar dilerim.
bu iş için her sıkıntıya değer.
sevgiler

MMAAVVııŞŞ
NERDESıNNNNNNNN?????
BEN yaklaşık 10 gündür yoktum bir geldim sende kaybolmuşsun.
haberlerini bekliyorum.
SEVGıLER

bu arada masajı her doktor vermiyor. benimki sadece dikiş üzerine basarak masaj verdi söylediğine göre kapsül olayı dikişlerin oradaki sertlikten kaynaklanabiliyormuş diyor. yani her doktorun önerileri farklı bizde iyi olsun diye extra bu forumda duyduklarımızıda uygulamaa çalışıyoruz.
sevgiler

benimki masajlarla çok yumuşadı ne kadar masaj yaparsam okadar yumuşuyor denedim ve bu sonuca vardım benden sizlere tavsiye

hiç masaj yapmadıım halde ilk haftadan başlayarak baya yumuşadılar ama bana öle çok yumuşak olmasada olurrr ben sertte sewiiorum bana göre problem yok :dance: herşey psikolojik kızlar aklınızı sertliine takmayın bence daha güsel olurlar sadece bi öneri :1rolleyes:

selam kızlar lalaraya katılıyorum masaj yapılınca çok yumuşuyor özellikle banyoda çok işe yarıyor. sevgiler

ben de masaj yapıorum uzun uzun ama bende bi yumuşama olmadı.daha ne kadar süre geçmesi gerekecek yumuşamaları için?çok yapay ve kalıp gibi duruyolar ve taş gibi sert durmaları çok moral bozucu.benimkinin üzerinden hemen hemen 40 gün geçti.protezin büyüklüğünü doktora bırakmıştım o da getirdiği protezlerin içinden en büyüğünü takmış,sanırım vücuduma göre çok büyük oldukları için bu kadar sertler.yani protez göğüs dokumu had safhada gerdirdi.ne zaman rahat rahat istediğimim pozisyonda uyumaya başlayabilcem?yüz üstü yatmayı öyle özledim ki.gerçi protezler çok sert oldukları için yüz üstü yatınca bile bundan zevk alamayıp ,rahatsız olup tekrar pozisyon değiştircem.nefes alış verişlerim de bi türlü normale dönemedi.nefesim yetesiz kaldığından arada bi istem dışı öksürük tutuyo kesik kesik.sporcu sütyeni de göğüs uçlarını gizleyemiyo.o yüzden hep bol giysiler giymek zorunda kaldım.sporcu sütyeninden sonra destekli sütyen giymek serbest mi?ben destekli sütyene devam edicem gibi

ben de masaj yapıorum uzun uzun ama bende bi yumuşama olmadı.daha ne kadar süre geçmesi gerekecek yumuşamaları için?çok yapay ve kalıp gibi duruyolar ve taş gibi sert durmaları çok moral bozucu.benimkinin üzerinden hemen hemen 40 gün geçti.protezin büyüklüğünü doktora bırakmıştım o da getirdiği protezlerin içinden en büyüğünü takmış,sanırım vücuduma göre çok büyük oldukları için bu kadar sertler.yani protez göğüs dokumu had safhada gerdirdi.ne zaman rahat rahat istediğimim pozisyonda uyumaya başlayabilcem?yüz üstü yatmayı öyle özledim ki.gerçi protezler çok sert oldukları için yüz üstü yatınca bile bundan zevk alamayıp ,rahatsız olup tekrar pozisyon değiştircem.nefes alış verişlerim de bi türlü normale dönemedi.nefesim yetesiz kaldığından arada bi istem dışı öksürük tutuyo kesik kesik.sporcu sütyeni de göğüs uçlarını gizleyemiyo.o yüzden hep bol giysiler giymek zorunda kaldım.sporcu sütyeninden sonra destekli sütyen giymek serbest mi?ben destekli sütyene devam edicem gibi

cnm benim nekadar cc lik taktı sana ? normalde artık yan yatabilmen lazım aslında ama herkesin bünyesi farklı tabi sende farklı bi başkasında farklı olabilir iyileşme sürecide yumuşama sürecide.bukadar kendini köt hissetme sporcu sütyeninin göğüs ucu kısmına atıorum hafif bi pamuk koyabilirsin göğüs uçları gözükmez. ayrıca şunuda söyliim destekli sütyen hiç takamıcaksın çnkü desteklilerin altındaki desteklerle hiç rahat edemiyosun ve göğüs uclarında dışarda kalıyo destekliyi unut cnm çok güzel sporcu sütyenleri var önden kopçalı onlardan bul çok rahatlar bi bak onlara derim sana. ve son olarakta kendini fazla daraltma içini sıkma cnm herşey güzel olcakalkisalkisalkis

bide zaten büyük takmış diosun destekliyi naapcaksın .bende benmkinin bi büyüü olsaydı keşke diorum boyutundan memnunum ama keşke bi büyüünü taksaydı diorummmm :) öptüüm cnm

funyy niye unutsunki destekliyi ben ara sıra takıyorum hiçde rahatsız edici değil doktor 3. aydan sonra takılabiliceğini söylemişti zaten

uçları havada ,alt kısıımlar şişkin,üst kısım düz olduğu için sporcu sütyeninde o görüntü açık ve net belli oluyo ve güzel durmuyo,destekli sütyenlerin grüntüsü çok daha hoş.o yüzden destekli takarım demiştim

geçmiş olsun canım
aman ne işin vardı ayol bırak küçük kalsın
taa benimkiler acıdı valla
benim burundan ameliyat olmam lazım
burun kemiğim yamukmuş nefes almada zorlanıyorum
bu baş ağrılarına sebep oluyo ama yusuf yusuf durumlarından
olmayı düşünmüyorum

funyy niye unutsunki destekliyi ben ara sıra takıyorum hiçde rahatsız edici değil doktor 3. aydan sonra takılabiliceğini söylemişti zaten

alttan destekli oldukları için hem rahatsızlık verici hemde sanki göğüsünün altında bitane daha göğüs varmış gibi duruyo normalde bende balenli falan takıorum ama alttan destekli sütyen takamıorum .yani silikon yaptırmadan önceki sütyenlerden takamıorum altları şiş gibi destekli olduu için üstte bi göğüs altta bi göğüs gibi duruyooo. herkes sölüyo zaten tanıdıım her yaptıran destekli sütyen kullanamıo sen nası takıosun şaşırdım walla demek buda herkese göre deişiyo.

uçları havada ,alt kısıımlar şişkin,üst kısım düz olduğu için sporcu sütyeninde o görüntü açık ve net belli oluyo ve güzel durmuyo,destekli sütyenlerin grüntüsü çok daha hoş.o yüzden destekli takarım demiştim

cnm seni anladım da altı destekliyle rahat edebilcekmisin? ben şuanda artık balenli takabiliorum aldıım sütyenler destekli değil ama hani sporcu styenine göre daha kalın gibi olanlarından takıorum desteksiz çokta rahat ama tabi senin seçimin nası rahat ediosan tabiki onu takıcaksın ben sadece denedim destekliyi anında çıkardım olmadı çünkü destekli olunca bide göğüs uçlarım tamamen dışarda kaldı içine girmio desteklinin yani. denersin cnm nası rahat edebiliosan .

Merhaba Denizcim internetimdeki bir problemden dolayı bende biraz uzak kaldım Nasılsın canım umarım herşey yolundadır.Bende bir değişiklik yok.Hala kasları sıktığımdaki şekil bozukluğu devam ediyor.Biraz daha alıştım sanırım.Nasıl olsa kimse görmüyor diyorum Bu arada masajları aksatıyorum bugünlerde ama yine devam edicem Görüşmek üzere

hoş geldin maviş seni tekrar görmek çok güzel.
canım bende inanılmaz geç saatlere kadar süren yoğun bir dönemdeyim bu yüzden kontrole bile gidemedim. görüşmek dileğiyle svgiler

özellikle elanur arkadaşım üzerine neden yatamadığını anlamadım benim 1 aylıktan beri varlığını unuttum istediğim gibi yatabiliyor istediğimi sıkıntısız yapabiliyorum. bunu söylememin nedeni kişisel farklılıklar olabilir ama bu kadarda olurmu?
bence doktoruna danışmalısın. evet sertlik tam doğal değil daha ama eskiye göre yumuşaklar.
sütyen konusuna gelince rahat olun çok yeni değilse istediğinizi takarsınız. balenliye şekil bozukluğuna sebep olabilir diye önermiyorlar. ama çokda takılmayın buna.

kas altı yaptırıp agrısız bı donem gecıren yokmu arkadaslar??? ınsan boyle agrılardan bahsedınce kkorkuyo valla

Back