Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniz7 evt cnm beklemektn başka çaremz yok.aynen ben de 49 kiloym boyum 1.62 in$ bigün burdn her$yn normal olduğu haberini verirm cnm öptm
Denizcim merhabalar epeydir görüşemedik.Umarım herşey yolundadır. Sevgiler
Çok doğru söylüyorsun denizcim Gerçekten doğru zamanda ameliyat olmuşuz.Canım bu arada senin dikiş izlerin ne durumda Benimkiler epey belli.Bide göğsümün biri diğerine göre biraz daha sert.Gerçi 2 göğsün ilk zamanlar birbirinden farklı olmasının normal olduğunu duymuştum Birde sakıncası yoksa kontrole gittiğinde dr.una masajları ne zamana kadar yapacağımızı sorabilirmisin.Umarım bu masajların bir sonu vardır.Ben artık çok sıkıldım.Görüşmek üzere
Çok doğru söylüyorsun denizcim Gerçekten doğru zamanda ameliyat olmuşuz.Canım bu arada senin dikiş izlerin ne durumda Benimkiler epey belli.Bide göğsümün biri diğerine göre biraz daha sert.Gerçi 2 göğsün ilk zamanlar birbirinden farklı olmasının normal olduğunu duymuştum Birde sakıncası yoksa kontrole gittiğinde dr.una masajları ne zamana kadar yapacağımızı sorabilirmisin.Umarım bu masajların bir sonu vardır.Ben artık çok sıkıldım.Görüşmek üzere[/QUOT
selam canım masajı elbette soracağım merak etme.. ebat farkına gelince benimde öyle doktor hemen ameliyattan sonra söyledi zaten farklıymış. aynı ebatta protez takıldığı için büyüklükde artınca farkda biraz daha belirgin oldu. ben onu pek kafaya takmıyorum. çok dikkat edince belli oluyor.dikişlerin izleriyse hala kırmızı. ancak dikiş üzerindeki sertlik geçti. sevgiler görüşürüz.
bisque önce teşekkür ederim çok aydınlattın. sormak istediğim bir şey var masaj konusunda .
masajı nasıl uyguluyorsun. yani sadece dikişlerin üzerinemi yoksa genelinemi? bu benim için önemli çünkü sadece dikiş üzerine yapıyorum.
bu arada 3 aydaki sonuca bizde ulaşırsak çok mutlu olucam. şimdiden tşk. sevgiler
.
karaçiçek doktorum 3 ay sporcu sütyeni daha doğrusu balensiz takmamı istedi balenler siliknun şekline zarar verebilir hemde sardığ için sporcu süt. silikonun doğru yerleşmesine yardımcı olur demişti.
cumartesi kontrolde bunu tekrar soracağım sanada bilgi veririm.
sevgiler
canım çok teşekkürler,işlerin yoğunluğundan dr.uma bi kontrole gidemedim.
o kadar güzel sutyenler gördümki desteksiz :) ama balenleri var ve 3aydan sonra acaba balenler şekli bozarmı diye cok merak ediyorum,cvbını sabırsızlıkla bekliyorum a.s.
yok cnm bozmaz ben ameliyat olalı 4 ay oldu ve ben 2.ayımdan sora hep balenli takıorum ve doktorumda takabilirsin bişe olmaz dedi. forumda okuyorum herkes masaj yapıyo ama benim doktorum hiç masaj önermedi ben masaj yaptırmıorum dedi ve ben olduumdan beri masaj yapmıorum hiçbi sorunum yok ayrıca sertte diiller gayet yumuşuyolar :uhm: ben memeucundan oldum balen acıtmıo bi arkadaşım balenler canımı acıttı dedi benimki uctan olduu için bana bi rahatsızlığı olmadı.öle şekil bozukluğu falan olsaydı doktoruma sorduumda takma derdi ama tak bi sorun olmaz dedi zaten ewe gelince çıkartıorum bi sorun yok yaniii zemuszemus öpüyoruum çoookkkkk