• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

deniz7 evt cnm beklemektn başka çaremz yok.aynen ben de 49 kiloym boyum 1.62 in$ bigün burdn her$yn normal olduğu haberini verirm cnm öptm

deniz7 evt cnm beklemektn başka çaremz yok.aynen ben de 49 kiloym boyum 1.62 in$ bigün burdn her$yn normal olduğu haberini verirm cnm öptm

ama beklerken moralleri bozmak yok:içelim: istediğimiz buydu :içelim:sıkıntısına biraz katlanacağız.:içelim: sevgiler

deniz7 cnm birbirimize foto yolliyalım mı sakıncası yoksa.karşılaştrma yapalım en azından merak ediyorm çünkü seninle vücut ölçülerimz koyulan cc ler meme dokumz herşey benziyo.sana msg atamıorm ama kabul ediosan bana mail adresini özeldn yollayabilirsn.
bu arada cnm kapsül olayı çok düşük bi ihtimal.bi hemşire tanıdığm var plastk cerrahn yanında çalışıyo yani gelen tüm hastaların şikayetlerini o da biliyo ve böyle bi olayla bu yeni tip silikonlarda hiç karşılaşmamş eskiden oluyodu arada dedi ben de ondan cesaret alark yaptrdm çok korkuyodm çünkü cildm çok hassas.ama bu defa da şeklini beğenmiyrm işte of :(

Denizcim merhabalar epeydir görüşemedik.Umarım herşey yolundadır. Sevgiler

maviş canım sen nerelerdesin artık aranıyor ilanı açacaktım. eksikliğin hisediliyor. evet canım hayat yoğun bir şekilde devam ediyor. artık dinlenirken yeni bir alışkanlığım var kendimi buraya atıyorum rahatlıyorum. ama sende kaybolma sevgiler....:1hug:

Çok teşekkürler denizcim .Misafirler ,benim ufaklık derken msj yazamadım ama hergün mutlaka yazılanları okumak için giriyorum siteye.Bende de bağımlılık yarattı bu site.Seni çok öpüyorum.Görüşmek üzere.

vallahi doğru MAVıŞ hiç tanımadığım insanları bu kadar merak edip dertleşmek benim tarzım değildi derdim ama çok hoş gerçekten. bu arada . aslında kontrole gitmem lazım ama bir türlü fırsat bulamıyorum. doktor ne diyecek merak ediyorum.benim şu aralar oldukça yumuşadılar sanırım zaman geçtikçe daha doğal olacaklar. en azından yaza kadar daha iyi olur. iyiki yaz başı yaptırmamışız şu haliyle bikini eminim çok emanet dururdu. yerimsenibensevgiler

kızlar hepinize selam yazdıklarınızı izliyorum bi süredir 3 ay önce ameliyat oldum bende sizler gibi. bu 3 ay içinde hepinizin bahsettiği şikayet ettiği korktuğu herşeyi bende yaşadım. ağrıları sancıları çektim. hep merak ettim ne zaman sorun kalmayacak ne zaman kendi göğsüm gibi hissedicem gibi sorular. deneyimlerime dayanarak şunları söyleyebilirim size. benim gögüslerimin yumuşaması 2. ay sonunda oldu. 2 ay hatta 2,5 ay süreyle füze gibi gögüslerle gezdim. yürürken aşağı baktığımda sadece gögusler görüş alanımı kaplıyodu o derece diktiler yani. bu sürenin sonunda yumuşama oldu baya 3. ayı doldurdugumda ise yani simdilerde o kadar yumusaklar ki kendi gogsum gibi. yani silijkon konmadan once nasılsa o kadar yumusaklar. ve aynı zamanda o kadar sarkıklar. yani bi sure sonra salıyor gogusler kendini zaten o kadar yukarıda kalması mumkun deil.hatta ben eski yani silikonsuz halinden daha dik olmasını isterdim ama eskisi gibi oluyor yani silikonsuz halinde ne kadar sarkıksa aynı seviyeye geliyolar. masaj yaptım ama her gun ihmal etmedim.gunde 2-3 kez 5-10 dk ovdum sadece masaj dediğimde o. yani şimdilik sadece bekleyin. kendi kendinizi yiyip bitirmeyin sorularla. çokta dinlemeyin zaten kendinizi. düşünmemeye çalısın. başka seylerle ugrasın.benim aklıma bile gelmiyo cogu zaman goguslerimde silikon oldugu vucut alışıyor ve kabulleniyor silikonu zamanla

kapsul olayına gelince o konudada biraz rahatladım aslında cunku eger kapsul yapacak olsaydı bu zaman kadar elime bi sertlik fln gelirdi diyorum. yada bi rahatsızlık hissederdim ama dediğim gibi rahatsızlıgı sertliği bırak varlığını bile tamamen unutuyorum cogu zaman. hatta o ilk agrı çektiğim yatakta yan donemediğim gunler fln hayal gibi. hiç yasamamısım gibi. sasırıyorum hatırladığım zaman.

kısaca hersey ok bende sizde de oyle olacak merak etmeyin. vucudunuz bir alışma surecinde su sıralar. siz farkına varmadan geçip gidecek o sürec 2-3 ay sonra iyiki cesaret edip yaptırmısım diyeceksiniz benim gibi

yalnız su dikiş izi meselesi sıkıyor canımı halen cok belli dikiş izim. doktor 6 ayda gecer demişti. bakalım gorucez baska bi forumda bi kadın dikiş izinin 1 sene durdugunu 1 senede kayboldugunu anlatmıstı. korkum oyle olması. ztn cok hassas bi cildim var hafifçe çarpsam bacagımı biyere hemen morarır 1 ay beklerim gecsin diye. aman baska sorun olmasın buna razıyım ben.

yani boyle iste kıslar. gereken tek sey zaman.umarım hepimiz mutlu oluruz. 1 sene sonrada hatta daha sonrada problemsiz goguslerle yasarız.

Çok doğru söylüyorsun denizcim Gerçekten doğru zamanda ameliyat olmuşuz.Canım bu arada senin dikiş izlerin ne durumda Benimkiler epey belli.Bide göğsümün biri diğerine göre biraz daha sert.Gerçi 2 göğsün ilk zamanlar birbirinden farklı olmasının normal olduğunu duymuştum Birde sakıncası yoksa kontrole gittiğinde dr.una masajları ne zamana kadar yapacağımızı sorabilirmisin.Umarım bu masajların bir sonu vardır.Ben artık çok sıkıldım.Görüşmek üzere

bisque yazdklarn için te$kekkrler cnm aynı olayları ya$amak insanı rahatlatıo tabi sora ii olcağını düşnmk de.. ben ztn zamana bıraktm artk :) bence sen de dikişleri takma çünkü ben de silikleşmesi için uzun bi süre gerektiğini düşünüyorm önce kızarklıklar gidicek ki benmkiler hala kızark sonra silikleşmeye başlick diye düşünüyorm ama bence hiç takma sonçta her$ey istediğin gibi.ben izlere gelene kdr şeklinden memnun diilim beni dü$n bi de :)

Çok doğru söylüyorsun denizcim Gerçekten doğru zamanda ameliyat olmuşuz.Canım bu arada senin dikiş izlerin ne durumda Benimkiler epey belli.Bide göğsümün biri diğerine göre biraz daha sert.Gerçi 2 göğsün ilk zamanlar birbirinden farklı olmasının normal olduğunu duymuştum Birde sakıncası yoksa kontrole gittiğinde dr.una masajları ne zamana kadar yapacağımızı sorabilirmisin.Umarım bu masajların bir sonu vardır.Ben artık çok sıkıldım.Görüşmek üzere

sahiden bu msjlar ne zamanan kadar sürücek yada sürmeli :umursamaz:

Çok doğru söylüyorsun denizcim Gerçekten doğru zamanda ameliyat olmuşuz.Canım bu arada senin dikiş izlerin ne durumda Benimkiler epey belli.Bide göğsümün biri diğerine göre biraz daha sert.Gerçi 2 göğsün ilk zamanlar birbirinden farklı olmasının normal olduğunu duymuştum Birde sakıncası yoksa kontrole gittiğinde dr.una masajları ne zamana kadar yapacağımızı sorabilirmisin.Umarım bu masajların bir sonu vardır.Ben artık çok sıkıldım.Görüşmek üzere[/QUOT

selam canım masajı elbette soracağım merak etme.. ebat farkına gelince benimde öyle doktor hemen ameliyattan sonra söyledi zaten farklıymış. aynı ebatta protez takıldığı için büyüklükde artınca farkda biraz daha belirgin oldu. ben onu pek kafaya takmıyorum. çok dikkat edince belli oluyor.dikişlerin izleriyse hala kırmızı. ancak dikiş üzerindeki sertlik geçti. sevgiler görüşürüz.

bisque önce teşekkür ederim çok aydınlattın. sormak istediğim bir şey var masaj konusunda .
masajı nasıl uyguluyorsun. yani sadece dikişlerin üzerinemi yoksa genelinemi? bu benim için önemli çünkü sadece dikiş üzerine yapıyorum.
bu arada 3 aydaki sonuca bizde ulaşırsak çok mutlu olucam. şimdiden tşk. sevgiler

bisque önce teşekkür ederim çok aydınlattın. sormak istediğim bir şey var masaj konusunda .
masajı nasıl uyguluyorsun. yani sadece dikişlerin üzerinemi yoksa genelinemi? bu benim için önemli çünkü sadece dikiş üzerine yapıyorum.
bu arada 3 aydaki sonuca bizde ulaşırsak çok mutlu olucam. şimdiden tşk. sevgiler

niye sadece dikişin üzerine yapıyorsun ne faydası varki silikona canım?

kızlar yaa bende bişey sorcam,dr.um bana 3ay sporcu sütyenini tak dedi.peki 3ay gectikten sonra balenli sütyen kullansak olurmu acaba?yoksa biz silikon ameliyatı olanlar hiç balenli sütyen kullanamacakmıyız?
a.s.

kızlar doktorum bana 2 masaj tür masaj önerdi. daha doğrusu mutlaka yapmam gerekiğini ihmal etmememi söyledi. 1.si dikiş izlerine uygulanan masaj. bana contractubex diye bir krem vermişti. ben bu kremi araştırdım. bu krem yara izleri ve ameliyet izlerinin tedavisinde kullanılıyor ve çok uzun sürede etkisi görülen bir krem. doktorum bana 6 ay boyunca günde 2-3 kez kullanmamı söyledi. kullanırkende hafif bastırarak izin üzerinden geçmemi söyledi. yani masaj dediği bu kremi hafifçe bastırarak deri iyice emene kadar uygulamak. ben dediğini aynen uyguladım dikişler alındıktan 10 gün sonra başladım. o günden beride günde 2 kez dediği gibi uyguluyorum. eğer gün ortasında banyo yapmışsam banyodan sonrada uyguluyorum. önemli olan dikiş izi olan bölgenin kuru kalmaması. çünkü kremi sürdükten sonra sürdügüm bolgenin uzerinde incecik zar gibi bi katman kalıyo. buda izin kurumasını engelliyo. yani kremin amacı izin kurumasını önlemek nemli tutmak. nemli dediysem dısardan hissedilen bi nem deil bu. iz yumusuyor oyle diyim.bu masajı 6 ay yapıcam taki iz kaybolana kadar.

2. masaj ise gögse uygulanan masaj. buda pek oyle karmasık bişi diil. göğsu ovuyorum sadece. çok bastırmadan canımı yakmadan ovuyorum. burdada amaç kapsulu onlemekmiş. ozellikle bu masajı ihmal etme demişti.bende yapıyorum aklıma geldikçe. evdeysem arada sürekli yapıyorum zaten. işim olduğu gunlerdede yani sabah çıkıp aksam donmussem eve aksam yatarken mutlaka iyice yapıyyorum. bide sabah kalktığımda yapıyorum. özellikle sabahları ilk kalktığımda daha sert oluyo göğüslerim. ama 2 dk.lık bi masajla hemen yumusuyolar.bu masajı ne kadar yapmam gerektiğini sormadım. 2-3 ay daha yaparım heralde

sütyen konusuna gelince ben ilk 2 ay sporcu sütyeni taktım. doktor bana bi ay tak yeter demişti ama ben iki ay taktım. çünkü göğüslerim cok agır ve sertlerdi. sütyen takmazsam düşecekmişler gibi hissediyodum:) o yüzden taktım. balenli sütyen yine 1-1,5 aysonra takabilirsin demişti ama ben takmıyorum halen. sebebi de su bir gun takayım dedim. fakat bu balenler tam dikiş izinin uzerine geldi. hareket ettikçe canımı yaktı. bende izler tamamen gecene kadar balenli sutyen takmamaya karar verdim. zaten izler zor gececek bide sürekli balenler canımı acıtacak iyleşmekte olan yarayı canlandıracak. izler ne zaman tamamen gecer o zaman takarım balenli sütyen. cogu zaman takmıyorum zaten sütyen falan. uclarını yapıştırıp çıkıyorum. takacaksamda yumusak dikişsiz bustiyerler var onlardan kulanıyorum.

yumusamayanlar için tekrarlıyorum ben 2,5 ay heykel gibi gezdim dimdik goguslerle. zamanla hafif sarkıp normale donuyolar. 3 ay sonunda tam kıvama geliyolar

neyse cok yazdım yine. sorunuz olursa sorun. cevaplamaya calısırım.sevgiler

sevgili bisque cevapların için çok teşekkürler gerçekten çok işe yarıyor. bana kapsül olayı olursa dikiş bölgesindeki sertlikten olabilir demişti ve genel masaj hiç söylemedi. cumartesi kontrole gideceğim ve masaj olayını tekrar soracağım. benim anlmadığım diğer konularda doğru bir tane ama bu protez konusunda er bir doktor ayrı konuşuyor. bu forum olmasa birçok şeyden haberimizde olmayacak. genel masaja sayende başayacağım tekrar teşekkürler.

lalara doktor dediğim gibi dikiş üzerindeki sertlik dağılmalı kapsül riski orda olur demişti o yüzdende iz kremi ve bepantenle masaj yapmamı istedi.

karaçiçek doktorum 3 ay sporcu sütyeni daha doğrusu balensiz takmamı istedi balenler siliknun şekline zarar verebilir hemde sardığ için sporcu süt. silikonun doğru yerleşmesine yardımcı olur demişti.
cumartesi kontrolde bunu tekrar soracağım sanada bilgi veririm.

sevgiler

.

karaçiçek doktorum 3 ay sporcu sütyeni daha doğrusu balensiz takmamı istedi balenler siliknun şekline zarar verebilir hemde sardığ için sporcu süt. silikonun doğru yerleşmesine yardımcı olur demişti.
cumartesi kontrolde bunu tekrar soracağım sanada bilgi veririm.

sevgiler

canım çok teşekkürler,işlerin yoğunluğundan dr.uma bi kontrole gidemedim.
o kadar güzel sutyenler gördümki desteksiz :) ama balenleri var ve 3aydan sonra acaba balenler şekli bozarmı diye cok merak ediyorum,cvbını sabırsızlıkla bekliyorum a.s.

canım çok teşekkürler,işlerin yoğunluğundan dr.uma bi kontrole gidemedim.
o kadar güzel sutyenler gördümki desteksiz :) ama balenleri var ve 3aydan sonra acaba balenler şekli bozarmı diye cok merak ediyorum,cvbını sabırsızlıkla bekliyorum a.s.

yok cnm bozmaz ben ameliyat olalı 4 ay oldu ve ben 2.ayımdan sora hep balenli takıorum ve doktorumda takabilirsin bişe olmaz dedi. forumda okuyorum herkes masaj yapıyo ama benim doktorum hiç masaj önermedi ben masaj yaptırmıorum dedi ve ben olduumdan beri masaj yapmıorum hiçbi sorunum yok ayrıca sertte diiller gayet yumuşuyolar :uhm: ben memeucundan oldum balen acıtmıo bi arkadaşım balenler canımı acıttı dedi benimki uctan olduu için bana bi rahatsızlığı olmadı.öle şekil bozukluğu falan olsaydı doktoruma sorduumda takma derdi ama tak bi sorun olmaz dedi zaten ewe gelince çıkartıorum bi sorun yok yaniii zemuszemus öpüyoruum çoookkkkk:nazar:

yok cnm bozmaz ben ameliyat olalı 4 ay oldu ve ben 2.ayımdan sora hep balenli takıorum ve doktorumda takabilirsin bişe olmaz dedi. forumda okuyorum herkes masaj yapıyo ama benim doktorum hiç masaj önermedi ben masaj yaptırmıorum dedi ve ben olduumdan beri masaj yapmıorum hiçbi sorunum yok ayrıca sertte diiller gayet yumuşuyolar :uhm: ben memeucundan oldum balen acıtmıo bi arkadaşım balenler canımı acıttı dedi benimki uctan olduu için bana bi rahatsızlığı olmadı.öle şekil bozukluğu falan olsaydı doktoruma sorduumda takma derdi ama tak bi sorun olmaz dedi zaten ewe gelince çıkartıorum bi sorun yok yaniii zemuszemus öpüyoruum çoookkkkk:nazar:

ayyy çok sevindim canımcımmm kaydirigubbakcemile5
hemen gidip o güzel sütyenlerden alıcamm a.s.
öptüm kocaman zemuszemus

Back