kızlar ben de 1.62 boyundaym kilm 49.bana da kas altı 250cc takıldı ama çok yukarda duruolar zamanla hafif sarkma oluo muu yoksa kas altı olduğu için hep bölee bi kabarıklık mı olck üst tarftaa. bilginz var mı? kas üstü yaptrsaydm keşke çok pişma oldm ama meme dokm çok azdı
Canım Bende bir bursalı olarak bu cumartesi ameliyata giriyorum Allah izin verirse..
Ben çok araştırdım Ve dr Mesut Özcan'da karar verdim.İnşallah darısı seninde başına.:teytey:
Denizcim bu arada sana gerçekten çok teşekkür etmek istiyorum.Son 3 hafta benim için çok zor bir süreçti.Ama ilgin ve iyi dileklerinle bana gerçekten çok destek oldun.Eşimin ve senin desteğin olmasa şu günler eminim çok daha zor geçerdi benim için.Umarım herşey gönlünce olur.
deniz7 evt burda okudklarmdan sonra beklemeyi düşünüyorm ama günm aynanın karşısnda geçio sürekli bakıyrm :) ve kasn kalktığı yerlerde üstte bi boşluk görüyorm baknca da resmn fark ediliyo acaba zayıf oldgm için mi böyle sende öle bişi var mı boy ve kilomz aynı sanrm ve meme dokm çk azdı benm
Haklısın Denizcim umarım kapsülle ve başka sorunla karşılaşmayız.Canım ben bütün çamaşırlarımı ameliyattan sonraki ilk hafta büyük bir zevkle attım.
Adet dönemindeki gerginliği de çok fazla kafana takma bence.Ben ameliyat öncesinde de bu gerginliği yaşıyordum biraz daha artmış oldu.Normal bir durumdur diye düşünüyorum.Sevgiler.
Denizcim benim doktorumun söylediğine göre kapsül ilk 6-7 ayda oluşmuyormuş.Daha sonraki dönemlerde oluşur oluşursa dedi.Ama ben buna da inanmıyorum.Vucut ilk etapta kabul ettiği bir yabancı maddeyi neden daha sonra dışarı atmak istesin ki.Ayrıca benim doktor masajları 3 ay düzenli yap daha sonra ara sıra yaparsın dedi.Sen masajların ne zamana kadar yapılacağını sormuşmuydun doktoruna.Benimkinin söylediği hiçbir şeye inanmıyorum.Bizim kasapta göğüs estetiği hakkında bilgi verse ancak benim dr.unki kadar verirdi herhalde : )) Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?