DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

slm kızlar ilk öncelikle yaptıran herkeze büyük gecmiş olsun
gercekten kas altına konuldugu zamn mütüş agrı oluyu.benimde gögüslerim hiç yoktu yani 70 bile degilde..doktorum 315cc gögüs altından keserek kas altına yerlestirdi.bugun tam 1 hafta oldu. agrılarım devam ediyo görüntü su anda bile gayet iyi yumusamayada basladı...bana damla modeli takıldı.hergün dus alıyorum sıcak su cok iyi geliyo.maliyeti cok uygun.hersey dahil 2500 tuttu.

iyi sanslar.....inan gzünü kapaşı tutman gereken yanlızca 2 gn olacak snra iyiki yaptırmısım diyeceksin.cesur ol.biz bayanların atlatamayacagı acı yoktur bilirsin.

CANIM yeniden doğdun mu?
BENCE CEVAP [SIZE="2":lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:]EVEEEEEET[/SIZE]

Çok mutlu oldum. Biri beni hatırlamış ve merak etmiş. Tanışmasak bile hatırlanmak çok güzelmiş.:sinifsinif:
2 gündür internetim bozuktu. Nihayet yapıldı. Valla hemen siteye girdim.:jeyyar:
Benim göğüsler var yaaa. BOMBA :lepi: 300 LÜK silikon takıldı.zaten demiştim kotuk altından die. Göğsünüm üst kısmında bandajlar var.silikon tam otursun die. biraz onlar kaşıntı yapıyor sadece. onun dışında ağrım yok. Hatta doktoru aradım neden ağrım yok diye. (Doktor benim bu delice sorum karşısında şaşırdı.-tatlicadiarzu-) aynadan bakınca pek iyi görünüyorlar ama şimdi ödemliymiş zamanla tam otururmuş. (Bu hali de kalabilirdi ya neyse.:roflol:) Aslında yeni konu açıp deneyimlerimi yazsam mı diye düşünüyorum. Çok çok rahat geçirdim çünkü. darısı bütün isteyenlerin başına. Nazmi beye de teşekkürlerimi iletmezsem çarpılırım valla.:asigim:

slm masaj ve krem için dikişlerin iyileşmesi gerek.
o zaman gelince3 doktorun anlatacaktır mutlaka.
ben senin dediğin kremi kullanıyorum. çok az bir iz kaldı. ama bakınca ne olduğu hala belli.

çoooook geçmiş olsun aramıza hoş geldin. bu kadar rahat geçirmene çok sevindim
bundan sonrası kolay geçecek.hayırlı olsuna.s. geçmiş olsun
sevgiler

geçmiş olsun damlaa ameliyatı nerde yaptırdın ??

çoooook geçmiş olsun aramıza hoş geldin. bu kadar rahat geçirmene çok sevindim
bundan sonrası kolay geçecek.hayırlı olsuna.s. geçmiş olsun
sevgiler

Teşekkür ederim canım. heyecanla son hallerini almayı bekliyorum. Bugün kontrolum vardı.herşey çok güzelmiş. doktorum pek bir beğendi. :lepi:

geçmiş olsun cnm ameliyatını nerde oldun ve maliyeti nekadar bilgilendirirsen sevinirim :)

umarım denizcim, yoksa hayatta hiç kimse beni o ameliyat masasına geri dönüş için bir daha yatıramaz

geçmiş olsun cnm ameliyatını nerde oldun ve maliyeti nekadar bilgilendirirsen sevinirim :)

kadıköy acıbademde oldum ameliyatımı.bana herşey dahil 6500 liraya mal oldu. O kadar rahatım ki. vallahi helal olsun da diyorum doktoruma. zaten demişti rahat geçireceksin diye, ben de çok inanamamıştım ama doğruymuş. şu şişlikler inince daha güzel olacakmış. heycanla bekliyoruz artık.hihoyyyt

bayanssulusmile geçmiş olsun canım sen de bizdensin artık desene olumunekankayizsmile valla benim en çok hayalim balensiz sade ve ipek sütyen takınabilirmiyim düşüncesiydi hayalim gerçekleşti artık ve bundan sonra hayatımda balenli dolgulu sütyene yer yok hihoyyyt

bu arada kızlar dün kontorolüme gittim doktorumun çok hoşuna gitti doğrusu bu ameliyatı ben yapmasam bu kadar doğal bir gögüsgörüntüsüne olduguna ben bile inanırım dedi kaydirigubbakcemile3 şişlikler indi tam bir meme yumuşaklığında elime silikon gelirmi diye sormama gerek bile kalmadı... sanki benle yıllardır varmış gibi bayanssulusmile masaj ve krem verdi çizgilerin de yakında tamamen silikleşecek dedi değmeyin keyfime

canım çok sevindim senin adına. hangi kremi verdi ve masaj nasıl canım.

kaydirigubbakcemile2 canım cok güzel haberler bunlar darısı hepimizin başına kaydirigubbakcemile5 senin kac ay oldu amelyt olalı??

canım çok sevindim senin adına. hangi kremi verdi ve masaj nasıl canım.

teşekkür ederim... canözüm sana mail attım ama sanırım almadın. sen ne yaptın kontrole gittin mi? contractubex 50 gr verdi. ve masajda günde 2 kez gögsüne çarpı atar gibi sag dan sol alta,soldan sag alta bastırarak alta üste dogru masaj yapıyorum. yumuşama oluyo tabi doktor kadar bastıramıyorum hafifce... doktor ilk masajı gösterip uygulamalı kendi yaptığında sanki silikon biyerden fırlayacak sandım canım yandı mafoldumben sen ne zaman gideceksin yada gittiysen sana ne dedi inşallah sorun yoktur?

kaydirigubbakcemile2 canım cok güzel haberler bunlar darısı hepimizin başına kaydirigubbakcemile5 senin kac ay oldu amelyt olalı??

teşekkür ederim canım inşallah siz de olmadıysanız biran evvel olun derim şuan çok şükür pek şikayetim yok ve görüntüsünden çok memnunum. bugün tam 1 ay oldu doktorum da çok begendi emeğime sağlık dedi kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım. heyecanla son hallerini almayı bekliyorum. Bugün kontrolum vardı.herşey çok güzelmiş. doktorum pek bir beğendi. :lepi:

slm ÇOK sevindim hayırlı olsun tepe tepe kullanalkisalkisalkis

slm mineismine, sakin ol lütfen herşey güzel olacak.

BU ARADA YENİ YAPTIRAN ARKADAŞLAR ERKESE HAYIRLI OLSUN. GÜZEL HABERLERİNİ DUYMAK ÇK GÜZEL. GEÇMİŞTEKİ PSİKOLOJİNİN ÜSTÜNE BÖYLE GÜZEL SONUÇLAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.
GEÇMİŞİMİZİ BİR ALLAH BİR BİZ BİLİRİZ:kedi: SEVGİLER

silikon olduğu belli olmuyormu? yani doğal duruyormu?

slm doğallık elbette tam değil.
normalden biraz daha sert görüntüde kusursuz olduğu için doğal olmadığı biraz belli
ama sadece bu işin içinde olanlar anlar (dışarda bakınca)
ama eşlerin anlamaması pek mümkün değil.
sonuç ne olursa olsun herşeye değer.
sevgiler

slm kremin adı ne?
FARKLI HANGİ KREMLER VAR ACABA?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…