DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Deniz7 ben de kas altı 225cc takıldı zayıfım ve göğsümde yoktu 1ay oldu göğüz altı kesisi yani senin ameliyatın gibi.şuan nasıl görünüyolar bana acil bilgi verebilirmisin yani benim göğüslerim ameliyat öncesi ayrıktı şuan şişliim tam inmedi ve hala ayrıklar biraz daha birleşceklermi yumuşayınca ve gözüme hala küçük görünüyolar zamanla nasıl olcak lütfen cevabını bekliyorum

slm canım öncelikle hayırlı olsun.
şu an mutlaka şiştir zamanla daha yumuşakdoğala yakın olur. tabi sende benim gibi zayıf ve küçük göğüslü olduğun için diğerlerine göre dezavantajlısın.
göğüs dokusu fazla olanların daha yumuşak ve doğal oluyor.
ama emin ol pişman olmayacaksın.
benim şu anda doğala göre daha sert ama bilmeyenin anlamasına imkan yok. kusursuz olduğu için anlayabilirler.
ben çok memnunum kullanım konusunda şu anda hiç bir sorun yok. hatta 6 ayı geçti yaptırdığımı unutuyorum bile. ebat konusuna gelince ben sporla uğraşan biri olarak sadece bedenime göre normal olmasını istemiştim -büyük istememitim ve istediğim ebattalar. sende zayıfmışsın sanırım seninde beklentin çok büyük değilse seni mutlu edecektir. haberlerini beklerim sevgiler

kızlar Ankara daysa doktorunuz ismini ve nasıl ulaşabileceğimi bana söylermisniz en kısa ameliyat olmam gerekiyo ama nasıl araştıracağımı ne yapacağımı bilmiyorum..

ben henuz ameliyat olmadim ama Nebil Bozdoğan'la gorusuyorum...asil ameliyattan sonra tavsiye etmem gerekir sanirsam :)

ceyceyceycey Nebil Doğanı tercih etmendeki sebep ne? başka doktor isimleri de var mı ankara dan bildiğin? olumlu ya da olumsuz her türlü uyarı veya tavsiye please.. :)

yaptırmak zorunda olmasam neredeyse vazgeçeceğim eyvahedigeldismile bu kadar acılı olmasının sebebi kas altı olması mı yoksa doktorundan mı kaynaklandı acaba? ayrıca ağrı kesici iğne vs yapamıyorlar mı ağrın olduğu zaman! aklım ıktı resmen ya :çok üzgünüm:

bir de acaba göğüs dokusu olmayanlara en fazla ne kadar koyabiliyorlar silikon? ben büyük olsunlar istiyorum.. heralde yokluktan

meraba kiwi..ben aslinda cok uzun zamandir arasitiriyorum...iki yil once XXXXXXX'le gorusmustum ama sonra araya baska seyler girdi filan ertelemek zorunda kaldim, zaten XXXXXXX- Prof oldugu icin herhalde- biraz pahali soylemisti. Bikac aydir tekrar arastirmaya basladim, once Ferruh Bingol'le gorustum sonra da Nebil Bozdogan'la. İlginctir ki bi sure oncesine kadar bu iki doktor ayni muayenehanede calisiyolarmis. Ferruh bey gogus altından kesi acmayi uygun gordu, Nebil beyse koltukaltindan yapalim dedi. Aslinda her iki doktor arasinda kararsiz kalmistim ama Nebil Beyin yaninda kendimi cok daha rahat hissettim, resmiyet olmuyor, kendine olan guveni benim guvenimi kazandi :) son bi degisiklik olmazsa Nebil Beye olucam ameliyati hem de cooook az kaldi :)) dusununce bile heyecanlaniyorum

:teytey:

slm bahsettiğim ağrılar çok şiddetli ağrılar sadece 2 gün sürdü. sonrasında hızla geçti. ben o kadar sıkıntıya rağmen bu gün olsa yineyaptırırım.
ama bazı arkadaşların hiç ağrısı olmuyormuş. benim evet kas altı ve ka altının gerçekten diğerine göre fazla ağrısı oluyormuş. ama dediğim gibi kas altıyaptırıp hiçağrısı olmayan da çok var. bence vazgeçme kesinlikle değer. sevgiler

bir de acaba göğüs dokusu olmayanlara en fazla ne kadar koyabiliyorlar silikon? ben büyük olsunlar istiyorum.. heralde yokluktan

slm ebat tamamen sana bağlı ama doğalıktan yanaysan doktorun olabilecek maksimum ebatı sana önerir.
benim neredeyse yoktu ve 245cc takıldı benim için çok ideal oldu.
beklentilerini doktoruna tam olarak söyle eminim memnun kalacaksın
sevgiler

Deniz7 çok geçmiş olsun bu kadar sancılı mı oluyormuş. Ben de ilerde yani çok ilerde yaptırmayı düşünüyordum gerçi ben çok kocaman yaptırmıycam var biraz

Birde bu silikon ilerde emzirme konusunda sıkıntı yaratır mı. Meme zaten sütten şişiyor üstüne silikon.

Ayy edepsiz diyeceksiniz ama ne yapayım silikon hissizleştirir falan diyorlar, anlarsınız ya doğru mu bu :)

Şimdi ben bunları kime gidem de soram :) Sizlere sorabilirim ancak...

Tekrar çok çok geçmiş olsun deniz7

valla aslında ben de eşlerin memnuniyetini de merak ediyorum ama :kedi: benimki ilerde memnun olsa da olmasa da olacak bu iş! :sm_confused:

tatlım ameliyatın ne zamannnnn?? ben de XXXXXX i internette gördüm ama... kendi kişisel sayfasından baktığım için çok tatmin olamadım tabi netten. nebil bey hangi hastanede? tavsiye üzerine mi diğer doktorlarla görüştün? ufh soracağım birsürü soru var boshayallersmile

ben yine mail adresi isteyeceğimmm mümkünsee??? :uhm:

çok tşk her zaman dediğim gibi ne olursa olsun değer. hissizlik sanırım meme ucu yaptıranlarda olailiyormuş, benim böyle bir sıkıntım yok.
emzirme bölümünü bilmiyoum 8 yaşında oğlum var yani sonrasında yaptırdım. hiç pişman olmadım
sonuç çok harika
sevgiler

DENIZ7 teşekkür ederim kocaman! opuyorumnanaktan

slm rica ederim ne demek bende öncesinde bu forumdan çok yararlandım.
eş durumuna gelince öncesi çok karşı çıktı gerek yok dedi ama şimdi emin ol oda çok memnunzemuszemus
sevgiler

meraba kiwi.. ben buyuk ihtimalle 10 nisanda olucam. Nebil bey koltukaltindan kesi yapip, cohesive jel protez koyucak (yani bisey delse de akip vucuda dagilmayan silikonlardan).. gorusmeye gittim ama muayene olmadim, ayin 7si gibi muayene ederiz dedi asistani sonra da haftasonu ameliyat olursun..cok rahatlar ama tabi ben telasliyim.. ama sonra 3 gunde ben nasil kan tahlili yaparim, buyuklugune nasil karar veririm vs.gibi komik sorularima bile mantikliymiscasina cevap verdi..ee tecrubeliler, haliyle hergun benim gibi hastalari oluyor, hergun ameliyata giriyolar vs.. benimse bu ilk olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…