• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

rica ederim canım 2 gündür bir gelişme var mı?
sevgiler

Denizcim zaten ilk haline göre inanılmaz değişti. Şimdi iki gündür ara ara masaj da yapıyorum. Sanırım daha hızlı olacak yumusaması. Beni tek endişelendiren sağ göğsümün bir kısmı daha şiş ve o kısımda biraz hissizlik var ilk günden beri. Doktorum ödemden olduğunu söyledi. Göğüs altı kesisinde simdiye kadar hissizlik problemi hiç yasanmamış:) Ben de sabırla bekliyorum bakalım. Ödem masajla daha hızlı dağılabilir diye düşünüyorum. Zaten mantıken de 2 - 3 saat süren bi operasyon da pat diye hersey birden düzelmez herhaldeaklinialirimsmile 5 hafta oldu daha. yaza kadar hersey normal olacak ins.
Sevgiler...opuyorumnanaktan

merhabalaaar :)

benim de 12 gün oldu ameliyat olalı, her şey inanılmaz değişti :) füzeler indi yerli yerine oturdu, şekli de çok güzel oldu:dance: yaralar hızla iyileşiyor, iz de kalmayacak belli :))) masajlarımı yapıyorum yumuşuyor gitgide hissediyorum. umarım herkesin iyileşme süreci benimki gibi olur. öpüyorum opuyorumnanaktan

slm zaten masaj yaptıktan sonra dikkat edersen hemen bir yumuşama oluyor. adet dönemi oldukça gergin oluyor. benim tam 6 ay oldu izler hala var. (silikleşti epey ama var)
kullanım kalitesi çok iyi ama tam bir yumuşaklık (doğal) yok. ama ilk aylara görede gayet iyi.
bu işte ameliyat öncesi halimize göre mutluluğu değerlendirmek lazım. ama bilmeliki asla tamamen normal olmayacaklar. ama ben çok mutluyum. şimdiki aklım olsa yıllar önce yaptırırdım
sevgileralkisalkisalkis:nazar:

bu arada kızlar ameliyat öncesi o ameliyat videolarından uzak durmanızı öneririm.
gerçekten çok korkunçdelikafadulden

Ya ben zaten bir türlü cesaretimi toplayamadım ameliyat için, her şey kafamda oturuyor gibi ama bir ameliyat günü alamadım. Ameliyat videolarını da hiç görmedim ama çok da merak ediyorum, izlememeli miyim sizce?

Ya ben zaten bir türlü cesaretimi toplayamadım ameliyat için, her şey kafamda oturuyor gibi ama bir ameliyat günü alamadım. Ameliyat videolarını da hiç görmedim ama çok da merak ediyorum, izlememeli miyim sizce?

ben sabah buraya birşeyler YAzmıştım ama silinmiş. Heralde acemilikten bişeyler yaptım ama-tatlicadiarzu- Ben göğüs ameliyatına video görüntüleri izleyerek karar verdim aslında. Çok korkuyordum (gerçi yine de korkuyorum:kedi:) Valla ben sırf ameliyat görüntülerine bakarak doktorumla görüşmeye gittim desem yalan olmaz.

SLM arkadaşım hiç tavsiye etmem.
gereksiz korku yaşarsın.

ben sabah buraya birşeyler YAzmıştım ama silinmiş. Heralde acemilikten bişeyler yaptım ama-tatlicadiarzu- Ben göğüs ameliyatına video görüntüleri izleyerek karar verdim aslında. Çok korkuyordum (gerçi yine de korkuyorum:kedi:) Valla ben sırf ameliyat görüntülerine bakarak doktorumla görüşmeye gittim desem yalan olmaz.

aslında olacak şey belli ama izlemek biraz ürkütücü.
benceCADIARZU

slm ben ameliyat sonrası izledim ve BEN NE YAPMIŞIM dedim.
işin doğrusu içim ürperdi.

BN HıÇ ıZLEMEDıM WE ıZLEMEYE DE NıYETıM YOK..ZATEN HıÇ DAYANAMAM BU TARZ SEYLERE Bı DE ıZLERSEM KALPTEN GıDERıM kaydirigubbakcemile4 YA SACMA AMA ıZLEMEK MESELA BASKA BıŞE ıÇıN AMELıYAT OLMADAN ÖNCE ıZLEME ıHTıYACI DUYULUYO MU? BU ıŞıN AYRI Bı KISMI BEN HıÇ MERAK ETMEDıM ıZLEMEDıM ıZLEMEM DE

mirmirmirmirAma benim izlediğim görüntülerde kan bile yoktu ki. Dolayısı ile hiç korkutucu bir görüntü ile karşılaşmadım. onun dışında başka videolarda var heralde korkutucu görüntüler fisfisfis ben internette önce anime filimi gördüm, oradan nazmi beyin sitesini buldum.esas ameliyat görüntüleri orda vardı die hatırlıyorum.Yarın son kez görüşmeye gidiyorum. koltuk altıma lazer hediye etmişti onun kontrolu olacak.amelyat koltuk altından olacağı için tüyle uğraşmama gerek kalmasın dedi. he he...eğer hakkaten tüy çıkmazsa belki ilerde lazer de yaptırırım.:jeyyar:
Ameliyata çok az kaldı, çok çok heyecanlıyım vallahisenağlama

ya arkadaslar ben haftaya persembe rinoplasti yani burun ameliyati olacam. doktorumla görüstüm ayni anda silikonda taktirsam nasil olur diye sordum. fazla aci hissetmicegimi yapabilcegimi söyledi. cok kararsiz kaldim. ne yapicagimi bilemiyorum. ne olur bana akil verin.eyvahedigeldismile

ya arkadaslar ben haftaya persembe rinoplasti yani burun ameliyati olacam. doktorumla görüstüm ayni anda silikonda taktirsam nasil olur diye sordum. fazla aci hissetmicegimi yapabilcegimi söyledi. cok kararsiz kaldim. ne yapicagimi bilemiyorum. ne olur bana akil verin.eyvahedigeldismile

slm acı elbette oluyor ama sonuca bakmak lazım.
bana kalsa sonuna kadar değer.
yaptırdım ve asla pişman olmadım.
sevgiler

mirmirmirmirAma benim izlediğim görüntülerde kan bile yoktu ki. Dolayısı ile hiç korkutucu bir görüntü ile karşılaşmadım. onun dışında başka videolarda var heralde korkutucu görüntüler fisfisfis ben internette önce anime filimi gördüm, oradan nazmi beyin sitesini buldum.esas ameliyat görüntüleri orda vardı die hatırlıyorum.Yarın son kez görüşmeye gidiyorum. koltuk altıma lazer hediye etmişti onun kontrolu olacak.amelyat koltuk altından olacağı için tüyle uğraşmama gerek kalmasın dedi. he he...eğer hakkaten tüy çıkmazsa belki ilerde lazer de yaptırırım.:jeyyar:
Ameliyata çok az kaldı, çok çok heyecanlıyım vallahisenağlama

ÇOK iyi gerçekten birde o işle uğraşmayacaksın.
hadi iyi haberlerni bekliyoruz.
sevgiler

arkadaşlar daha evvel memnuniyetimi dile getiren şeyler yazmıştım. 6 hafta oldu şu an. hala hareket kabiliyetim tam değil ve içimde yabancı bişey olduğunu hissediyorum hala. pişman olmalı mıyım , geçecek mi bu yabancılık hissi? daha da merak ettiğim şey, cinsel hayat açısından ne değişecek acaba :( erkek arkadaşımla iki aydır görüşemiyoruz, bir sebepte bu... aynı şehirde değiliz ama ben tam olarak hazır hissetmediğim için hala, bir araya gelmek istemiyorum :(

arkadaşlar daha evvel memnuniyetimi dile getiren şeyler yazmıştım. 6 hafta oldu şu an. hala hareket kabiliyetim tam değil ve içimde yabancı bişey olduğunu hissediyorum hala. pişman olmalı mıyım , geçecek mi bu yabancılık hissi? daha da merak ettiğim şey, cinsel hayat açısından ne değişecek acaba :( erkek arkadaşımla iki aydır görüşemiyoruz, bir sebepte bu... aynı şehirde değiliz ama ben tam olarak hazır hissetmediğim için hala, bir araya gelmek istemiyorum :(

canım daha 1.5 ay olmuş o dönemlerde bnmde en cok kafama takılanlardan biri buydu kendi gögsüm gbi hissetmiyodum tam olarak 3.ayım doldu we suan o dönemlere göre daha da arttı hisler bnce ilk 3.ayını bi atlat..endişelenme bnce erken daha

Çok teşekkir ederim canım.:gitme: öyle çok heycanlıyım ki. Yarın yeniden doğuşum mu olacak yoksa..eyvahedigeldismile bana iyi şanslar dileyin.

CANIM yeniden doğdun mu?
BENCE CEVAP [SIZE="2":lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:]EVEEEEEET[/SIZE]

SAKİN OL herşey yoluna girecek.
artık sonuna geldin. biranda herşey yoluna girecek
sevgiler

Arkadaşlar 3 hafta önce göğüs altı kesisinden kas altı 275 cc meme protezi takıldı bana.. Bende Deniz gibi zorlu 1 hafta geçirdim sırt ağrılarım özellikle mahfetti beni ama çok şükür bitti..
Her doktorun tarzı farklı bende merak ediyorum acaba sizin doktorunuz ne zaman masaja başlattı ve bu acılı bi süreçmi , günde kaç dakka ne tür masaj hareketleri yaptınız ? benim doktorum 4. haftadan sonra masaja başlıcaz dedi..
Birde dikişler için ne kremi kullandınız ve ne zaman başladınız contractubex kremine iyi değil dedi doktorum başka bi kerem vericekmiş ama onuda 4. haftadan sonra dedi.. Sizin masaj ve dikiş konusundaki tecrübelerinizi merak ediyorum...

Back