rica ederim canım 2 gündür bir gelişme var mı?
sevgiler
Ya ben zaten bir türlü cesaretimi toplayamadım ameliyat için, her şey kafamda oturuyor gibi ama bir ameliyat günü alamadım. Ameliyat videolarını da hiç görmedim ama çok da merak ediyorum, izlememeli miyim sizce?
Ya ben zaten bir türlü cesaretimi toplayamadım ameliyat için, her şey kafamda oturuyor gibi ama bir ameliyat günü alamadım. Ameliyat videolarını da hiç görmedim ama çok da merak ediyorum, izlememeli miyim sizce?
ben sabah buraya birşeyler YAzmıştım ama silinmiş. Heralde acemilikten bişeyler yaptım ama-tatlicadiarzu- Ben göğüs ameliyatına video görüntüleri izleyerek karar verdim aslında. Çok korkuyordum (gerçi yine de korkuyorum:kedi:) Valla ben sırf ameliyat görüntülerine bakarak doktorumla görüşmeye gittim desem yalan olmaz.
ya arkadaslar ben haftaya persembe rinoplasti yani burun ameliyati olacam. doktorumla görüstüm ayni anda silikonda taktirsam nasil olur diye sordum. fazla aci hissetmicegimi yapabilcegimi söyledi. cok kararsiz kaldim. ne yapicagimi bilemiyorum. ne olur bana akil verin.eyvahedigeldismile
mirmirmirmirAma benim izlediğim görüntülerde kan bile yoktu ki. Dolayısı ile hiç korkutucu bir görüntü ile karşılaşmadım. onun dışında başka videolarda var heralde korkutucu görüntüler fisfisfis ben internette önce anime filimi gördüm, oradan nazmi beyin sitesini buldum.esas ameliyat görüntüleri orda vardı die hatırlıyorum.Yarın son kez görüşmeye gidiyorum. koltuk altıma lazer hediye etmişti onun kontrolu olacak.amelyat koltuk altından olacağı için tüyle uğraşmama gerek kalmasın dedi. he he...eğer hakkaten tüy çıkmazsa belki ilerde lazer de yaptırırım.:jeyyar:
Ameliyata çok az kaldı, çok çok heyecanlıyım vallahisenağlama
ÇOK iyi gerçekten birde o işle uğraşmayacaksın.
hadi iyi haberlerni bekliyoruz.
sevgiler
arkadaşlar daha evvel memnuniyetimi dile getiren şeyler yazmıştım. 6 hafta oldu şu an. hala hareket kabiliyetim tam değil ve içimde yabancı bişey olduğunu hissediyorum hala. pişman olmalı mıyım , geçecek mi bu yabancılık hissi? daha da merak ettiğim şey, cinsel hayat açısından ne değişecek acabaerkek arkadaşımla iki aydır görüşemiyoruz, bir sebepte bu... aynı şehirde değiliz ama ben tam olarak hazır hissetmediğim için hala, bir araya gelmek istemiyorum
Çok teşekkir ederim canım.:gitme: öyle çok heycanlıyım ki. Yarın yeniden doğuşum mu olacak yoksa..eyvahedigeldismile bana iyi şanslar dileyin.
arkadaşlar daha evvel memnuniyetimi dile getiren şeyler yazmıştım. 6 hafta oldu şu an. hala hareket kabiliyetim tam değil ve içimde yabancı bişey olduğunu hissediyorum hala. pişman olmalı mıyım , geçecek mi bu yabancılık hissi? daha da merak ettiğim şey, cinsel hayat açısından ne değişecek acabaerkek arkadaşımla iki aydır görüşemiyoruz, bir sebepte bu... aynı şehirde değiliz ama ben tam olarak hazır hissetmediğim için hala, bir araya gelmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?