slm kremin adı ne?
FARKLI HANGİ KREMLER VAR ACABA?
selam canım. contractubex 100 gr jel önerdi doktorum ve gerçekten şimdiden çok memnun kaldım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kremin adı ne?
FARKLI HANGİ KREMLER VAR ACABA?
selam canım. contractubex 100 gr jel önerdi doktorum ve gerçekten şimdiden çok memnun kaldım...
Yok canım göğüs altı kesi var. Bende meme dokusu yok denecek kadar az olduğundan kas altı yapıldı acının esas sebebi bu. Kas üstü yaptıranlar çok daha acısız atlatıyor. Ama bu senin elinde değl. Meme dokusunun yeterliliğiyle ilgili. Tşk. Sevgiler...
Deniz7 ben de kas altı 225cc takıldı zayıfım ve göğsümde yoktu 1ay oldu göğüz altı kesisi yani senin ameliyatın gibi.şuan nasıl görünüyolar bana acil bilgi verebilirmisin yani benim göğüslerim ameliyat öncesi ayrıktı şuan şişliim tam inmedi ve hala ayrıklar biraz daha birleşceklermi yumuşayınca ve gözüme hala küçük görünüyolar zamanla nasıl olcak lütfen cevabını bekliyorum
MERHABALAR KIZLAR PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 11 DE AMELİYATA GİRDİM. 2 DE ÇIKMIŞIM. 3 DE UYANDIĞIMDA ACIDAN DELİRMEK ÜZEREYDİM. BEN NORMAL DOĞUM YAPTIM BU ACI DOĞUMUN YANINDA SOLDA SIFIR. ÇÜNKÜ VÜCUDUNUN NERESİNİ OYNATIRSAN OYNAT GÖĞÜS KISMIN PARÇALANIYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORSUN. O AN GERÇEKTEN BEN NE HALT ETTİM DEDİM. 245CC KAS ALTI TAKILDI. TAKİBİNDEKİ 24 SAATİ ANLATACAK KELİME BULAMIYORUM. ANCAK SİZİ ÇOKDA KORKUTMAYAYIM. 24 SAAT SONUNDA BİRAZ RAHATLIYORSUN. EN AZINDAN KOLLARINI OYNATMAYA BAŞLAYABİLİYORSUN. İLK GÜN EVİNE GİDENLERİ ANLIYAMIYORUM BIRAK VE GİTMEYİ TUVALETE BİLE KALKAMADIM. ERTESİ GÜN TABURCUYLA KALKMAK ZORUNDA KALDIM. DRENLERİM VAR 25CC ALTINA DÜŞMEDİĞİ İÇİN ÇIKARTMADI DOKTOR. DÜN DE KONTROLE GİTTİM. YAVA YAVAŞ TOPARLANIYORUM. BUGÜN GERÇEKTEN OLDUKÇA RAHATIM. İŞE BAŞLAMAM GEREKİYORDU AMA MÜMKÜN DEĞİL İZİN ALMAK ZORUNDA KALDIM ÇÜNKÜ HEM HEMEN YORULUYORUM HEMDE BAŞIM DÖNÜYOR. BUNLARA DEĞDİMİ? DERSENİZ BİLMİYORUM HERTARAFI BANDAJLI. NE ZAMAN ÇIKACAK ONUDA BİLMİYORUM BİRAZDAN TEKRAR KONTROLE GİDECEĞİM. SORMA İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY OLURSA DETAY ANLATABİLİRİM. İNANIN ÇOKDA KOLAYDEĞİL. İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİNDE TEŞEKKÜRLER. SEVGİLERRR...kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
çok geçmiş olsun bu kadar acı çekmene gerçekten şaşırdım ben dual plan oldum ağrı yoktu sadece gerginlik hissi vardı ilk 2 gün sen kime oldun ameliyatı?
selam canım ben 49 kilo 160boydayım ve meme dokusu yok denecek kadar azdı ve 245cc takılınca normal oldu. benim istediğimde normal olmasıydı. dediğin gibi ilk amelyattan çıktığımda bana çok büyük gelmişti.ama dediğin gibi zamanla küçüldü. allahtan küçüldü o kadar büyük olsun istememiştim.şimdi gayet normal herhale daha fazla küçülmez gibi geliyor bana. sonuçta bir paket margarin kadar silikon koydular içine :dance: sevgiler
yaptırmak zorunda olmasam neredeyse vazgeçeceğim eyvahedigeldismile bu kadar acılı olmasının sebebi kas altı olması mı yoksa doktorundan mı kaynaklandı acaba? ayrıca ağrı kesici iğne vs yapamıyorlar mı ağrın olduğu zaman! aklım ıktı resmen ya :çok üzgünüm:
bir de acaba göğüs dokusu olmayanlara en fazla ne kadar koyabiliyorlar silikon? ben büyük olsunlar istiyorum.. heralde yokluktan
Deniz7 çok geçmiş olsun bu kadar sancılı mı oluyormuş. Ben de ilerde yani çok ilerde yaptırmayı düşünüyordum gerçi ben çok kocaman yaptırmıycam var biraz
Birde bu silikon ilerde emzirme konusunda sıkıntı yaratır mı. Meme zaten sütten şişiyor üstüne silikon.
Ayy edepsiz diyeceksiniz ama ne yapayım silikon hissizleştirir falan diyorlar, anlarsınız ya doğru mu bu :)
Şimdi ben bunları kime gidem de soram :) Sizlere sorabilirim ancak...
Tekrar çok çok geçmiş olsun deniz7
DENIZ7 teşekkür ederim kocaman! opuyorumnanaktan