• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

hanimlar.. benim merak ettigim birsey var..
hani gögüs büyütmeden sonra kilo vermek nasil oluyor.. yani deforme fln olmasi mümkün mü?
gerci hamileliktete kilo alip veriliyor.. bi nevi aynisi..
Bu konuda bi bilginiz varmi?

hanimlar.. benim merak ettigim birsey var..
hani gögüs büyütmeden sonra kilo vermek nasil oluyor.. yani deforme fln olmasi mümkün mü?
gerci hamileliktete kilo alip veriliyor.. bi nevi aynisi..
Bu konuda bi bilginiz varmi?

slm bana kalırsa doğum gibi bir miktar bozulma olur. yine doğumdaki gibi ne kadar kilo alıp verdiğine bağlıdır

Kızlar 6. Ayda izleri geçen var mı?
Ya da ne zaman tamamen silikleşir?

selam site üyeleriii:))

bu benim ilk mesajım daha yeni üyeyim zaten. ben dün ameliyat oldum kas altından protez takıldı ama hangi buyuklukte ve hangi tür takıldı daha bilmiyorum kafamçokkarıştı

bir gün hastanede yatıım bugun de taburcu oldum. ilk gece çok ağrım wardı sürekli serum yedim ve içine novalgin koydular baya. ateşim de yükseldi ayrıca bilmiyorumkismile

2.gun ayaga kalkıp gezmeye başladım, ama en büyük sıkıntı yatarken yan tarafa dönememek, ki ben sırtüstü hiç yatamam artık 10. saatten sonra çıldırcak gibi oldum:çok üzgünüm:

şimdi gayet kendim yatıyor, kendim kalkıyorum desteksiz :) göğüsler nasıl oldu derseniz, patlamaya hazır bomba gibi!:uhm: burda yazılanları okudum umarım biraz aşağı inerler çok dik durumdalar şuan.

2 gun sonra sargılarım alınacak ve doktoruma nihayet sorabileceğim kaç takıldı hangi şekil takıldı diye:teselli:

sevgiler.

selam site üyeleriii:))

bu benim ilk mesajım daha yeni üyeyim zaten. ben dün ameliyat oldum kas altından protez takıldı ama hangi buyuklukte ve hangi tür takıldı daha bilmiyorum kafamçokkarıştı

bir gün hastanede yatıım bugun de taburcu oldum. ilk gece çok ağrım wardı sürekli serum yedim ve içine novalgin koydular baya. ateşim de yükseldi ayrıca bilmiyorumkismile

2.gun ayaga kalkıp gezmeye başladım, ama en büyük sıkıntı yatarken yan tarafa dönememek, ki ben sırtüstü hiç yatamam artık 10. saatten sonra çıldırcak gibi oldum:çok üzgünüm:

şimdi gayet kendim yatıyor, kendim kalkıyorum desteksiz :) göğüsler nasıl oldu derseniz, patlamaya hazır bomba gibi!:uhm: burda yazılanları okudum umarım biraz aşağı inerler çok dik durumdalar şuan.

2 gun sonra sargılarım alınacak ve doktoruma nihayet sorabileceğim kaç takıldı hangi şekil takıldı diye:teselli:

sevgiler.

SEVGİLİ rachel87 aramıza hoş geldin. ve geçmiş olsun
rahat ol hepsi büyük bir hızla geçecek. aşağı inme konusunda ise şu an bandajlardan dolayı sana öyle geliyor. bandajlar çıkıncada bir süre aşırı gerginlik olur yavaş yavaş oda geçecektir.
sen şimdi sadece tadını çıkart herşey yoluna girecek.
sevgiler

SEVGİLİ rachel87 aramıza hoş geldin. ve geçmiş olsun
rahat ol hepsi büyük bir hızla geçecek. aşağı inme konusunda ise şu an bandajlardan dolayı sana öyle geliyor. bandajlar çıkıncada bir süre aşırı gerginlik olur yavaş yavaş oda geçecektir.
sen şimdi sadece tadını çıkart herşey yoluna girecek.
sevgiler

denizcim çok sağol senin sayende müthiş bilgilendim zaten bu sitede, o yüzden korkmuyorum olumlu düşünüyorum hihoyyyt

yarın sargılar çıkacak, sporcu takmaya başlıcam. sevgileryerimseniben

bilmiyorumkismile[ben bugun fath beye gıtdım gogus buyutme operasyonu ıcın bana amelıyat suresını yarım saat olarak soyledı. doktorundan memnun musun.. bana fıyat olarak 5.500 bın olarak bı fıyat werdı. kontorele gderkende ozel bı ucret alıyomu :D

selam arkadaslar bende bugun fatıh beye gıtdım kas altından olucamı soyledı doktordan memnunmusunuz. cok agrı oluyormus korkuyorum :) hala doktor da kararsızım

merhaba kızlar ben oldum geldim çok şükür. arkadaşlar ben muharrem beye ameliyat oldum ve inanın sadece ameliyatın ilk bikaç saati agrı acı çektim sonra doktorumun sayesinde güçlü antbiyotik ve agrı kesicilerle ayaga kaldım ve bugün 4 gün oldu kollarımı kaldırıp saçlarımı toparlayabiliyorum... bence doktor seçimini çok iyi yapın ve benim önerebileceğim burda bikaç hastası olan muharrem bey :) herkesin başına versin böyle sevinçli haberleri....

rumrum rumuzlu arkadaşım bana özelden yazmışsın temennilerin için teşekkür ederim... canım ben özelden cevap verme hakkımı alamadım henüz :) istersen sana burdan yardımcı olabilirim...
evet muharrem bey çok iyi anlayışlı ve seninde isteğin dogrultusun da tabi ki onaylar ise yönleniyo. doktor seçimine çok dikkat et çünki emin ol muharrem bey bence ankara da marka bir doktor deneyimlerim konuşuyo :) sormak istediklerini sorabilirsin.

denizcim çok sağol senin sayende müthiş bilgilendim zaten bu sitede, o yüzden korkmuyorum olumlu düşünüyorum hihoyyyt

yarın sargılar çıkacak, sporcu takmaya başlıcam. sevgileryerimseniben

NE DEMEK CANIM YA AYNI AŞAMALARDAN BİZLERDE GEÇTİK.
İNSAN DOKTORUNUN SÖYLEDİKLERİ BİR TARAFA BURADAKİ PAYLAŞIMLAR DAHA ÇOK RAHATLATIYOR.
ÇÜNKÜ BU OPERASYONU GEÇİRENİN DAHA İYİ ANLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORSUN.
HADİ BAKALIM GÖRÜNCE NE KADAR MUTLU OLACAKSIN?
İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM. SEVGİLER:nazar:

merhaba kızlar ben oldum geldim çok şükür. arkadaşlar ben muharrem beye ameliyat oldum ve inanın sadece ameliyatın ilk bikaç saati agrı acı çektim sonra doktorumun sayesinde güçlü antbiyotik ve agrı kesicilerle ayaga kaldım ve bugün 4 gün oldu kollarımı kaldırıp saçlarımı toparlayabiliyorum... bence doktor seçimini çok iyi yapın ve benim önerebileceğim burda bikaç hastası olan muharrem bey :) herkesin başına versin böyle sevinçli haberleri....
canım benim çok geçmiş olsun ve gözün aydına.s. sana söylemiştim hiç tereddüt etme diye ii haberlerini almak çok güzel öptm tatlım.

NE DEMEK CANIM YA AYNI AŞAMALARDAN BİZLERDE GEÇTİK.
İNSAN DOKTORUNUN SÖYLEDİKLERİ BİR TARAFA BURADAKİ PAYLAŞIMLAR DAHA ÇOK RAHATLATIYOR.
ÇÜNKÜ BU OPERASYONU GEÇİRENİN DAHA İYİ ANLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORSUN.
HADİ BAKALIM GÖRÜNCE NE KADAR MUTLU OLACAKSIN?
İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM. SEVGİLER:nazar:

denizcim ya sana danışmam gereken bir konu varmafoldumben sargılar açıldı ama gogusler çok yukarda geldi füze gibi aynı. bunlar aşagı inmicek mi hiç:gitme: sporcu sutyenine başladım ama yara izine gelen yerleri de epey acıtıyo ve çok gergin hissediyorum kendimi:gitme: ne kadar takmam gerek bunu?? bu arada bana 275 cc ve yuvarlak takılmış bugun öğrendim

canım benim çok geçmiş olsun ve gözün aydına.s. sana söylemiştim hiç tereddüt etme diye ii haberlerini almak çok güzel öptm tatlım.

teşekkür ederim canım. sonun da nihayet :1hug: canım ya şuan çok gergin füze gibiler inecek inşallah dimi... inmezse af aman offff :) seninkiler indimi tamamen yukarda top gibiler mi halen ?

Back