• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

denizcim ya sana danışmam gereken bir konu varmafoldumben sargılar açıldı ama gogusler çok yukarda geldi füze gibi aynı. bunlar aşagı inmicek mi hiç:gitme: sporcu sutyenine başladım ama yara izine gelen yerleri de epey acıtıyo ve çok gergin hissediyorum kendimi:gitme: ne kadar takmam gerek bunu?? bu arada bana 275 cc ve yuvarlak takılmış bugun öğrendim

canım senle şuan aynı konumdayız formda okudugum kadarı ile herkesin ilk başta sorunu aynı ama biraz sabretmemiz gerek gibi gibi.... hihoyyyt

KESİNLİKLE 2-3 gün ortadan kaybolmalısın. yoksa kesinlikle anlarlar. ilk günler ailen gibi yakının olanlarların anlamaması mümkün değil bence.

canım selam. ameliyatımı oldum geldim ama sana sormam gereken bişey var :( bu gögüslerin üst kısmı balon gibi ve çok gergin sence bu dolgunluk inecek mi inmesi kaç gün yada haftayı bulur .. sakın böyle füze şekliyle kalacak diye cevap verme aman amannnnn.

denizcim ya sana danışmam gereken bir konu varmafoldumben sargılar açıldı ama gogusler çok yukarda geldi füze gibi aynı. bunlar aşagı inmicek mi hiç:gitme: sporcu sutyenine başladım ama yara izine gelen yerleri de epey acıtıyo ve çok gergin hissediyorum kendimi:gitme: ne kadar takmam gerek bunu?? bu arada bana 275 cc ve yuvarlak takılmış bugun öğrendim

rachel sakin ol şu an içinde fırtınalar kopan operasyondan yeni çıkmış toparlanmaya çalışan iki parçan var.
3 hafta gibi bir sürede oldukça yumuşayacaklar ve inecekler.
sütyen konusunda çamaşırı değiştir yada kesilerin olduğu yere küçük bandaj yap
10 gün içinde hassasiyet azalacaktır. çok geçmiş olsun sevgiler

selam arkadaşlar yine :))

gece yattığında ağrıları azan var mı ya? özellikle sol göğsüm resmen batıyo ağrısından zor uyuyorum:(

bir de kafaya bu sporcu sütyenini taktım. Komdan almıştım ama herkes ayyıldızı önermiş, ona mı geçsem acaba ne dersiniz ??:uhm:

selam arkadaşlar yine :))

gece yattığında ağrıları azan var mı ya? özellikle sol göğsüm resmen batıyo ağrısından zor uyuyorum:(

bir de kafaya bu sporcu sütyenini taktım. Komdan almıştım ama herkes ayyıldızı önermiş, ona mı geçsem acaba ne dersiniz ??:uhm:

SLM geceleri aynı yönde uzun süre yatınca, sancı olur bu normal.
bu tip sıkıntıların 1. haftadan sonra birden iyileşmeye başlar ama işin sırrı 3. hafta
inanılmaz şekilde normale dönüyorsun.
sadece biraz sabır...
sevgiler

SLM geceleri aynı yönde uzun süre yatınca, sancı olur bu normal.
bu tip sıkıntıların 1. haftadan sonra birden iyileşmeye başlar ama işin sırrı 3. hafta
inanılmaz şekilde normale dönüyorsun.
sadece biraz sabır...
sevgiler

saol denizcim valla üşenmeden herşeyime cevap yazıyosun çok teşekkür ederiiimopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım. sonun da nihayet :1hug: canım ya şuan çok gergin füze gibiler inecek inşallah dimi... inmezse af aman offff :) seninkiler indimi tamamen yukarda top gibiler mi halen ?
canım incek tabiki benim bir buçuk ay oldu ve şuan gayet normale döndüler öyle kalmaz için rahat olsun öptüm

slm arkadaslar ben de bisey sormak istiyorum.
Öncelikle herkese cok tesekkür ederim sayenizde bi cesaret gittim doktora.
Bir ay oldu ameliyat olalı, ne kadar mutluyum anlatamam. Boşuna ertelemişim bu kadar zaman. Ne agrı, ne sancı sadece biraz sırt ağrısı ile atlattım ilk haftayı. Simdi hersey yalunda:)
Benim doktorum masaj yapmam gerektiğini söylemedi. Ama herkes de yapmıs anladıgım kadarıyla. Ne sekilde masaj yapılıyo ve ne zaman basladınız diye sorcaktım.
boshayallersmile

Bir ay oldu ameliyat olalı, ne kadar mutluyum anlatamam. Boşuna ertelemişim bu kadar zaman. Ne agrı, ne sancı sadece biraz sırt ağrısı ile atlattım ilk haftayı. Simdi hersey yalunda:)
Benim doktorum masaj yapmam gerektiğini söylemedi. Ama herkes de yapmıs anladıgım kadarıyla. Ne sekilde masaj yapılıyo ve ne zaman basladınız diye sorcaktım.
boshayallersmile

canım çok büyük geçmiş olsun... senin de gögüs üstlerin balon gibi şişti mi? sonradan iniyormuş bu 1 ay zarfında ilk güne oranla ne gibi bir değişime uğradı? normal meme kıvamına iniyor mu?

kızlar acaip panikteyim!!

bi göğsümün altı (yaranın üstü) muthiş morarmış yeşil renk resmen! :S iki gecedir orası fena sızlıyordu uyutmuyordu, ama geçer diye onemsememiştim. birazdan doktorumu arayacagım umarım onemli birşey yoktur :((((((

boshayallersmile

slm masaj özellikle dikiş üzerindeki sertliklere yapmayı öneriyor. sertlik dağılsın diye.
onun dışında komple ovma işlemi yapıyorsun
sevgiler

kızlar acaip panikteyim!!

bi göğsümün altı (yaranın üstü) muthiş morarmış yeşil renk resmen! :S iki gecedir orası fena sızlıyordu uyutmuyordu, ama geçer diye onemsememiştim. birazdan doktorumu arayacagım umarım onemli birşey yoktur :((((((

canım aynı şey benim ikisindede oldu 10 güniçinde geçti.
benim drenler vardı çıkarttığımızın ertesi günü morardı. senin gibi gördüğümde delirmek üzereydim. doktorla görüştük drene akan kan içine aktığı için oluyormuş. bu dreni olmayan içinde ameliyat sonraki oluşan kanamadan olurmuş.
çözüm olarak lasolin gibi kan dokusunun dağılmasını sağlayan bir kremle günde 2-3 kere morluklara basarak masaj öneriyor.
hatta doktor ilkini kendisi yaptı oldukça fazla basıordu. ben o kadar acıya dayanamadım doğrusu.
mümkün olduğunca basarak yaptım. 10. gün hiç birşey kalmadı. hiç telaşlanma geçecek.
sevgiler

teşekkür ederimim denizcim içimi rahatlattın valla:)) doktoruma da göründüm , herşey yolunda dedi ve masaja başlayabileceğimi söyledi. kan dokusunu dağıtmak için bir krem önermedi, heralde masaj için aldığım kremle yaparsam aynı sonucu alabilirim belki?

deniz, shheker sizin gibi tecrübelilere soruyorum; benim ameliyat olalı 5 haftayı geçti. sağ göğsüm çok hafif daha şiş diğerine göre ve de masaj yaparken daha zor hareket ettiriyorum onu sizlerde de bu tür problemlerle karşılaşan var mı kızlar? sol tarafı kolayca iktirebiliyorum yuıkarı ama sağ tarafta zorlanıyorum biraz daha sert diğerine göre.normal mi bu kızlar?

teşekkür ederimim denizcim içimi rahatlattın valla:)) doktoruma da göründüm , herşey yolunda dedi ve masaja başlayabileceğimi söyledi. kan dokusunu dağıtmak için bir krem önermedi, heralde masaj için aldığım kremle yaparsam aynı sonucu alabilirim belki?

canım bahsettiğim krem kan dokusunun dağılmasını hızlandırıyor.
ama sonuçta hiç bir şeyde kullanmasan bu morluk dağılacaktır.

WİEN bence doktoruna danış. yeni olsa normal ama 5 hafta olmuş.
belki oda normaldir sonuçta herkesin iyileşme süreci farklı

evet cnm ya üst kısmı bayağı bi şişti ilk 3 hafta. şu an 5. haftam. gayet normal görünüyo, şişliği bayağı indi. Tabii hala biraz sert ama sabredip zamanın geçmesini beklemekten baska care yok sanırım. Cok da umursamamak lazım, her sekliyle ilk halinden iyidir:asigim: Küçük bi alanda morarma bende de oldu. Ameliyat videosu izlediyseniz eğer morarmaması anarmal bence. Böyle küçük seylere takılıp evham yapmayın, tadını çıkarın derim benkaydirigubbakcemile3 hepinize iyi günler...

slm masaj özellikle dikiş üzerindeki sertliklere yapmayı öneriyor. sertlik dağılsın diye.
onun dışında komple ovma işlemi yapıyorsun
sevgiler

denizcim sana da çok tesekkür ederim ilgin ve cevapların içinkaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak...

Back