bende bi ara öyle düşünmüştüm istanbulda yaptrayım diye ama sonra wazgectim (orda ewimizde olmasına ragmen) belirli aralıklarla doktorun görmesi lazım bi sorun warsa ondan baskası anlayamaz.. git gel o kadar masraf dedim.. en iisi sürekli kaldgm yerde yaptrdım.bn biraz fazla kuruntuluyum nerdeyse hergün ugradım doktorun yanına kaydirigubbakcemile2 gerci zor oluyodu trafikte olmak ama sürekli kontrol edilmesi cok faydalı bunları göz önünde bulundr canım yaa.. bnce istanbulda kalma sansın warsa daha mantıklı..ameliyatın 2.gününden sonra dönmeyi düşünmüyosundur umarımlmaz: ilk 3 4 gün yürümek bile istememiştim ben.. en az 1 hafta kalsan ii olur die düşnüyorum CADIARZU
hadi yaakannehiruff bilemiyorum.evlenince yaptırabilirm ancak o zamana da ankarada olucam. iyice bir araştırmam gerek.Aylin hanımla ameliyat olanlarla konuştum ertesi gün memleketine dönenler var,inşallah ben de kolay atlatırım.
bu arada doktor ameliyat sonrası muayeneden ücret alıyor mu? ben sadece ameliyat parasını biriktiricem, sütyen, bir de yol param oldu mu tamam mı?
ben de yaptırmak istiyorum ama elma elma dursun diye bikinileri süngersiz takma için birdde doğumdan sonrabiraz sakıyor gibi doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum nasıl duruyor elma elma mıresmi yok mu acaba ??:kedi:
canım senin önce kaç bedendi şuan kaç bende. 75 beden bile degil gögüslerim 85 olsun istiyorumsarkıp sarkmaması konusunda bişe diyemicem ama kendi gögsün ne kadar sarkıyosa o da öyle sarkarmış.. extra bi etkisi yok yani.. elma elma derken neyi kasdettin bn tam anlayamadım bilmiyorumkismile yapay görüntüyü kasdettiysen o boyutla alaklı sen ne kadar büyük istersen o kadar yapay durur.. bnm 300 cc kondu we daha 1 ay dolmak üzere suan bile yapay top gbi görüntü yok.. zamnla daha da dogallascak bu.. cünkü bunu yasayan herkes söylüyo 6 aydan sonra inanılmaz derecede dogallasıyomuş bayanssulusmile
canım senin önce kaç bedendi şuan kaç bende. 75 beden bile degil gögüslerim 85 olsun istiyorum
canım senin önce kaç bedendi şuan kaç bende. 75 beden bile degil gögüslerim 85 olsun istiyorum
SLM CANÖZÜM benim 75 di 245cc damla kouldu şu anda 85 oldu. ancak doktorum bedene göre değişir derdi hep. senin kilo boy oranın nasıl?
doğallıktan şaşmamanı tavsiye ederim çünkü. gereksiz büyüklük daha çabuk deforme oluyrmuş
canım benim boy 1.70 kilo 50 baya zayıfım o nedenle gögüslerimde çok ama çok küçük benimde damla olacak umarım senin kadar memnun kalırım.SLM CANÖZÜM benim 75 di 245cc damla kouldu şu anda 85 oldu. ancak doktorum bedene göre değişir derdi hep. senin kilo boy oranın nasıl?
doğallıktan şaşmamanı tavsiye ederim çünkü. gereksiz büyüklük daha çabuk deforme oluyrmuş
ohoooo cnm 5gün bile yeter 2,5 saat uçak yolculuğu için. ben olduktan 4gün sora gittim saçımı boyattım bayaa bi orda kaldım 4saat kadar falan biraz zorlandım ama oldu soorada akşam düğüne gittim kollarımı çok kaldırmadım bişe olmasın die ama rahattım genede 9.günde işe başladım ki benim işim çocuklarla falan ama gayet iyiydiim sakın sorun yapma .
kafamçokkarıştı ben hiç öyle bişey hissetmedim.. senin silikonun içerigi ne canım?
arkadaşlar operasyon olanlara bir sorum var...
sağ göğsümün içinde sanki su dolu bir balon var (haksız da sayılmam gerçi)ve sağa sola öne eğildikçe langur lungur o tarafa gidiyor gibi hissediyorum
çok garip dün başladı
böle hisseden oldu mu?
acaba ben kuruntu mu yapıyorum?
hepinize çok teşekkür ederim manevi desteğiniz için daha rahatım şimdi.
bir sorum daha var size genelde 300 ve altı konmuş sizlere ve de maaşallah hepiniz memnunsunuz inşallah hep de öyle olur. ama beni doktor görür görmez size büyük olur baya uzunsunuz dedi. ama zayıfım da aynı zamanda büyük beni zorlar değil mi kızlar?gerçi baktık 300-350 arası hiçde büyük durmadı gerçektende... sağlık sorunu olucak kadar büyük zaten konmaz dedi. birde göğüs kafesiniz daralmış ya onu sordum o bandajdandır dedi merak etmesinler dedi. yani büyük diye olmazmış o kadar büyük koymazmış hiçbir doktor..
canım benim boy 1.70 kilo 50 baya zayıfım o nedenle gögüslerimde çok ama çok küçük benimde damla olacak umarım senin kadar memnun kalırım.
evet canım ya malesef çok zayıfım kilo alınca belki büyür diye yıllardır bekledim ama yok iki dogum yaptım hala aynıyım salı ameliyat günüm umarım herşey yolunda gider hepinize çok teşekkür ederim verdiginiz bilgiler ve destek için.a.s.boyuna göre zayıfsın canım yaa :kedi: damla yaptrmadgm için nasıl görünüyo bilmiyorumm doktoruna güwendkten sonra damla da yuwarlak da olsa güzel olur :lepi:
boy kilo we omuz genişligi cok önemli.. sonuctaa gögüse hasret oldugumzdan olmuşken en büyügü olsun istiyoruz bayanssulusmile ama bu pek mantıklı degil protez ne kadar büyük olursa dogallıktan o kadar uzaklasıyo.. bn doktora sormuştum en üst sınır ne diyee o da 300cc üstü abartı durur demişti we sakıncalarını anlattı isterseniz 400cc de konur dedi tabii sakıncaları göze alıyosanız dediiii :umursamaz: wala dedim dogal görünsün gögsüm olsun da abartıya gerek yokk playboy dergisine cıkmaycam sonucta kaydirigubbakcemile3
hepinize çok teşekkür ederim manevi desteğiniz için daha rahatım şimdi.
bir sorum daha var size genelde 300 ve altı konmuş sizlere ve de maaşallah hepiniz memnunsunuz inşallah hep de öyle olur. ama beni doktor görür görmez size büyük olur baya uzunsunuz dedi. ama zayıfım da aynı zamanda büyük beni zorlar değil mi kızlar?gerçi baktık 300-350 arası hiçde büyük durmadı gerçektende... sağlık sorunu olucak kadar büyük zaten konmaz dedi. birde göğüs kafesiniz daralmış ya onu sordum o bandajdandır dedi merak etmesinler dedi. yani büyük diye olmazmış o kadar büyük koymazmış hiçbir doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?