• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Çok teşekkür ederim ya hemen ilgilendiniz..
20'si gibi olucak galiba ameliyat.
300 koltuk altı diye konuştuk ama daha belli değil sanırım ameliyatta deniyorlar en son kararı o zaman veriyorlar değil mi?
10 günde ağrım geçer mi 2.5 saat uçak yolculuğu yapıp işe döner miyim?
Kas kesilmiyormuş cep açılıyormuş inşallah ağrım çok olmazbenneyaptımki

Merhaba canım
kas kesilmeyecekse hiç ağrın olmaz merak etme
10 gün haydi haydi yeter.
benim kas altı oldupu halde 1 hafta sonra ylbaşı gecesiydi baya bi oynadım hiç sıkıntım olmadı
ağrıyı kas kesiği yapıyormuş kas üstü olacaksa sıkıntım olmaz

kızlar kaç sayfa okudum yazdıklarınızı hepsini bitiremedim.
yaaa korktum şimdi ameliyatsonrası nefes almak zor oluyor yazmışsınız,bu durum ne kadar sürüyor:umursamaz:
bir de ileride evlendiğimde herhangi bir sorun yaşar mıyım?taktırıpta bu durumdan eşi rahatsız olan var mı? elleyince yapay bulması, silikonun hissedilmesi vb...

sevgili pikolata
benim 10 gün oldu yaptıralı
hiç göğsüm yoktu birden 300 cc koyulunca derim çok gerildi ve ciğerlere baskı yaptı
doktorum derin yavaş yavaş gerildikçe rahatlayacaksın dedi
ilk gün bana oksijen verdiler hastanede
sonra 5-6 günde tamamen geçti
ama gerçekten kalbime ve ciğerlerime çok baskı hissettim ben
bu tamamen benim hiç göğsüm ve esnek derim olmamasındna kaynaklandı
belki hiç yaşamazsın böle bir problem

arkadaşlar operasyon olanlara bir sorum var...
sağ göğsümün içinde sanki su dolu bir balon var (haksız da sayılmam gerçi)ve sağa sola öne eğildikçe langur lungur o tarafa gidiyor gibi hissediyorum
çok garip dün başladı
böle hisseden oldu mu?
acaba ben kuruntu mu yapıyorum?

arkadaşlar sporcu sütyeni yarım atlet diymi?

hayır tatlım yarım atlet tarzında bişey ama yarım atlet degil cok da bulunmuyo zaten yaa.. ayyıldız da war onu önermişti doktorum bnde onu aldım..sende mi amelyt olcaksın?? sigara konusunda bn sanslıydım kullanmıyorum.. amelyt öncesi içilmemesi tawsiye ediliyo diye biliyorum fisfisfis

sağ göğsümün içinde sanki su dolu bir balon var (haksız da sayılmam gerçi)ve sağa sola öne eğildikçe langur lungur o tarafa gidiyor gibi hissediyorum
çok garip dün başladı
böle hisseden oldu mu?

kafamçokkarıştı ben hiç öyle bişey hissetmedim.. senin silikonun içerigi ne canım?

sheker merhaba, ben de antalya da yaşıyorum ve doktor seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var. sen kime ve nerede ameliyat olmuştun?

bn medicalpark ta oldum.. doktorum ömer refik & gökhan özerdem.. iki kardesler amelyta beraber giriyolar.. bn memnun kaldım tawsiye ederim kaydirigubbakcemile5 istersen detayları da anlatrım..

ayy ne zor şeylermiş bunlar güzellik uğruna benimki allah tarafından estetikli ama ilerde ihtiyaç duyarsam yaptırırım bir arkadaşım eşinden ayrılınca psikolojisi çöktüve küçülttü ama bence orjinal gibi olmuyor en güzeli doğal olanı

gögüüs küçültme büyütmeye göre daha zor bi operasyon.. 5 6 saati buluyomuş amelyt deriyi falan germeleri toplamaları gerekiyo kafamçokkarıştı ama bizmkinde hemen içine bi silikon yerlestiriyolar o kadar kaydirigubbakcemile5 bn doktora sormuştum kac dakika silikonun takılması diye 20 dakikalık bii işlem demişti kaydirigubbakcemile3 tabi kendimize gelmek 2 3 saati buluyo.. ayrıca güzel olmamıssa doktorun hatasıdır sonucta bu işlemi yaptran we cok cok memnun kalan insanlar war :lepi:

hayır tatlım yarım atlet tarzında bişey ama yarım atlet degil cok da bulunmuyo zaten yaa.. ayyıldız da war onu önermişti doktorum bnde onu aldım..sende mi amelyt olcaksın?? sigara konusunda bn sanslıydım kullanmıyorum.. amelyt öncesi içilmemesi tawsiye ediliyo diye biliyorum fisfisfis
saol canım ben yarım atlet almıştım salı günü ayın 12 sinde ameliyatım var ankarada olacak ameliyatım kas altı damla silikon çok heyecanlıyım ve bi o kadarda korkuyorum ben iki operasyon geçircem sol gögsümde beze var o alıncak peşine silikon takılcak umarım herşey yolunda gider

saol canım ben yarım atlet almıştım salı günü ayın 12 sinde ameliyatım var ankarada olacak ameliyatım kas altı damla silikon çok heyecanlıyım ve bi o kadarda korkuyorum ben iki operasyon geçircem sol gögsümde beze var o alıncak peşine silikon takılcak umarım herşey yolunda gider

canım bnce yarım atlet işine yaramaz sen git sporcu sütyeni al cünkü amac gögüs seklini alana kadar sıkı tutması yarım atlet bi işe yaramz yani. ayyıldızn war önden acılan hem amelyt sonrası da rahat oluyo önden aclgıdı için..doktorun söylemedi mi nasıl sütyen alman gerektgini? hiç korkma canım inş hersey yolunda ilerler sen içini ferah tut opuyorumnanaktan bnmde kasaltı yuwarlak kondu 300cc kasaltı olması cok iyi cünkü silikon hiç bi yerden ele gelmiyo beli degil yani.. kaydirigubbakcemile5

doktorum söledi canım ama ben yarım atlet gibi zannettim ilk buldugumu aldım bide kaç tane aldım degişik degişik takayım diye ben gidip sporcu sütyen bulayım. bencede kas altı daha ii ne kadar acılı olsada en azından daha dogal ama hala kafam karışık damla ve yuvarlak konusunda doktorum damla silikonda aska sarkma yer degiştirme söz konusu degil onlar söylenti diyo umarım öyledir.

pikolata
kontrollere nasıl gidip gelceksin canım? orda mı kalcaksın bi süre? sonucta cok da hafife alıncak bi operasyon degil CADIARZU

2 gün kasam yeterliymiş sanırım.yurt dışından gelip yaptırıp dönenler bile var,pansumanı başka bir hastanede yaptırabiliyormuşum.tabi en güzeli kendi doktoruma yaptırmak ama 2 günden fazlada kalamam ki:umursamaz:

sevgili pikolata
benim 10 gün oldu yaptıralı
hiç göğsüm yoktu birden 300 cc koyulunca derim çok gerildi ve ciğerlere baskı yaptı
doktorum derin yavaş yavaş gerildikçe rahatlayacaksın dedi
ilk gün bana oksijen verdiler hastanede
sonra 5-6 günde tamamen geçti
ama gerçekten kalbime ve ciğerlerime çok baskı hissettim ben
bu tamamen benim hiç göğsüm ve esnek derim olmamasındna kaynaklandı
belki hiç yaşamazsın böle bir problem

uff ya çok korkuyorum.ameliyat olucağım zaman bayılabilir kokudanmafoldumbenAllah tan etlerim taş gibi değil,çok gevşek.memişlerimde yumuşak ve gevşek.hep şikayet ederdim,belki bu sayede az acı çekerimkaydirigubbakcemile3

doktorum söledi canım ama ben yarım atlet gibi zannettim ilk buldugumu aldım bide kaç tane aldım degişik degişik takayım diye ben gidip sporcu sütyen bulayım. bencede kas altı daha ii ne kadar acılı olsada en azından daha dogal ama hala kafam karışık damla ve yuvarlak konusunda doktorum damla silikonda aska sarkma yer degiştirme söz konusu degil onlar söylenti diyo umarım öyledir.

canım sen bilirsin damla nasıl olur hakkında hiç bi fikrim yok.. bn yuwarlak yaptrdım iyiki de yuwarlak yaptırmışım hiç öyle top gibi durmuyolar.. yılbasında bi elbise giyindim sütyensiz dekolteme bayıldı herkes opuyorumnanaktan tabii bende kaydirigubbakcemile4

2 gün kasam yeterliymiş sanırım.yurt dışından gelip yaptırıp dönenler bile var,pansumanı başka bir hastanede yaptırabiliyormuşum.tabi en güzeli kendi doktoruma yaptırmak ama 2 günden fazlada kalamam ki:umursamaz:

bende bi ara öyle düşünmüştüm istanbulda yaptrayım diye ama sonra wazgectim (orda ewimizde olmasına ragmen) belirli aralıklarla doktorun görmesi lazım bi sorun warsa ondan baskası anlayamaz.. git gel o kadar masraf dedim.. en iisi sürekli kaldgm yerde yaptrdım.bn biraz fazla kuruntuluyum nerdeyse hergün ugradım doktorun yanına kaydirigubbakcemile2 gerci zor oluyodu trafikte olmak ama sürekli kontrol edilmesi cok faydalı bunları göz önünde bulundr canım yaa.. bnce istanbulda kalma sansın warsa daha mantıklı..ameliyatın 2.gününden sonra dönmeyi düşünmüyosundur umarım :olmaz: ilk 3 4 gün yürümek bile istememiştim ben.. en az 1 hafta kalsan ii olur die düşnüyorum CADIARZU

çok garip dün başladı
böle hisseden oldu mu?

canım seninkiler serumfizyolojik olanlardanmı?

Merhabalar,
Ben yurt dışında yaşıyorum.1 aylığına ailemin yanına Eskişehir'e geldim. Ankara'da Nebil Bozdoğan'a olmayı düşünüyorum ameliyatı. Çok zayıfım ben ayrıca uzun boyluyum kas altı yuvarlak high profile konucak. Deniz, mavilim şeker benide rahatlatın lütfen gün yeter mi ameliyat için daha fazla zaman ayıramam.

SLM arkadaş hoşgeldin.
1 ay rahat rahat yeter. 1. ayın sonunda takla bile atabilirsin.:teytey:

şimdiden hayırlı olsun. sevgiler

kızlar kaç sayfa okudum yazdıklarınızı hepsini bitiremedim.
yaaa korktum şimdi ameliyatsonrası nefes almak zor oluyor yazmışsınız,bu durum ne kadar sürüyor:umursamaz:
bir de ileride evlendiğimde herhangi bir sorun yaşar mıyım?taktırıpta bu durumdan eşi rahatsız olan var mı? elleyince yapay bulması, silikonun hissedilmesi vb...

canım sadece bandajlardan dolayı ve protez tam göğüs kafesi üzerinde olduğundan ister istemez bir baskı oluyor ama çok rahatsız edici bir durum değil. öksürme çok derin derin nefes alma problemi ilk 2 günden sonra geçiyor

Merhaba canım
kas kesilmeyecekse hiç ağrın olmaz merak etme
10 gün haydi haydi yeter.
benim kas altı oldupu halde 1 hafta sonra ylbaşı gecesiydi baya bi oynadım hiç sıkıntım olmadı
ağrıyı kas kesiği yapıyormuş kas üstü olacaksa sıkıntım olmaz

sevgili mavilim
benim kas altı ama kesilmeyecekmiş öyle dedi doktorum...
sadece cep açıcaz dedi...
o yüzden ağrıyı çok rahat kontrol edicez merak etme dedi.,
kas altı, koltuk altından 300-350 arası bakalım hayırlısı

sen iyi misin bu arada?benneyaptımki

sevgili mavilim
benim kas altı ama kesilmeyecekmiş öyle dedi doktorum...
sadece cep açıcaz dedi...
o yüzden ağrıyı çok rahat kontrol edicez merak etme dedi.,
kas altı, koltuk altından 300-350 arası bakalım hayırlısı

sen iyi misin bu arada?benneyaptımki

slm kas altı olmadıktan sonra ağrı çok çok az oluyormuş.
ben daha önce kitle aldırdım en ufak bir ağrı olmamıştı. sanırım kas altı olmayınca da öyle sanırım
ama protezim kas altı oldu 2 günü ağrısı çoktu. çok şükür hızlı iyileşiyor.uzun süre dayanılacak gibi değilmiş.

Çok teşekkür ederim ya hemen ilgilendiniz..
20'si gibi olucak galiba ameliyat.
300 koltuk altı diye konuştuk ama daha belli değil sanırım ameliyatta deniyorlar en son kararı o zaman veriyorlar değil mi?
10 günde ağrım geçer mi 2.5 saat uçak yolculuğu yapıp işe döner miyim?
Kas kesilmiyormuş cep açılıyormuş inşallah ağrım çok olmazbenneyaptımki

ohoooo cnm 5gün bile yeter 2,5 saat uçak yolculuğu için. ben olduktan 4gün sora gittim saçımı boyattım bayaa bi orda kaldım 4saat kadar falan biraz zorlandım ama oldu soorada akşam düğüne gittim kollarımı çok kaldırmadım bişe olmasın die ama rahattım genede 9.günde işe başladım ki benim işim çocuklarla falan ama gayet iyiydiim sakın sorun yapma .:nazar:

Back