• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhabalar,
Ben yurt dışında yaşıyorum.1 aylığına ailemin yanına Eskişehir'e geldim. Ankara'da Nebil Bozdoğan'a olmayı düşünüyorum ameliyatı. Çok zayıfım ben ayrıca uzun boyluyum kas altı yuvarlak high profile konucak. Deniz, mavilim şeker benide rahatlatın lütfen gün yeter mi ameliyat için daha fazla zaman ayıramam.

10 gün yeter mi demek istemiştim:kedi:

canım bnmde kasaltı yuwarlak high profil oldu gayet memnunum.. 10 gün yeterli olur bnce cünkü ilk 3 4 gün problem cekersin belki de cekmezsin kaydirigubbakcemile5 zaten tek sıkıntı yatıp kalkarkendi ben sabit yatarken hiç agrı acı hissetmedim.. için rahat olsun 1 haftada bayaı toparlarsın 10 gün ayırman iyi olmuş.. amlyttan sonra doktorun dedklerine harfi harfine uymaya calıs.. sakın kollarını zorlama.. ne zamndı senin ameliyat?? kac cc konulcak? bi de kesi yeri neresi CADIARZU

kızlar kaç sayfa okudum yazdıklarınızı hepsini bitiremedim.
yaaa korktum şimdi ameliyatsonrası nefes almak zor oluyor yazmışsınız,bu durum ne kadar sürüyor:umursamaz:
bir de ileride evlendiğimde herhangi bir sorun yaşar mıyım?taktırıpta bu durumdan eşi rahatsız olan var mı? elleyince yapay bulması, silikonun hissedilmesi vb...

Çok teşekkür ederim ya hemen ilgilendiniz..
20'si gibi olucak galiba ameliyat.
300 koltuk altı diye konuştuk ama daha belli değil sanırım ameliyatta deniyorlar en son kararı o zaman veriyorlar değil mi?
10 günde ağrım geçer mi 2.5 saat uçak yolculuğu yapıp işe döner miyim?
Kas kesilmiyormuş cep açılıyormuş inşallah ağrım çok olmazbenneyaptımki

kızlar kaç sayfa okudum yazdıklarınızı hepsini bitiremedim.
yaaa korktum şimdi ameliyatsonrası nefes almak zor oluyor yazmışsınız,bu durum ne kadar sürüyor:umursamaz:
bir de ileride evlendiğimde herhangi bir sorun yaşar mıyım?taktırıpta bu durumdan eşi rahatsız olan var mı? elleyince yapay bulması, silikonun hissedilmesi vb...

bnm nefen alıp wermem de hiç bi sorun olmadı.. yapaylık da söz konusu bile degil bn dokunuyorum hissetmiyorum hiç bişey -ki daha 26.günüm.. kızlar size tek tawsiyem işinde uzman biriyle görüşmeniz.. bu işin en önemli kısmı doktor secimi kaydirigubbakcemile5

Çok teşekkür ederim ya hemen ilgilendiniz..
20'si gibi olucak galiba ameliyat.
300 koltuk altı diye konuştuk ama daha belli değil sanırım ameliyatta deniyorlar en son kararı o zaman veriyorlar değil mi?
10 günde ağrım geçer mi 2.5 saat uçak yolculuğu yapıp işe döner miyim?
Kas kesilmiyormuş cep açılıyormuş inşallah ağrım çok olmazbenneyaptımki

tatlım agrı kişinin yapısıyla alakalı bi durum ama tam anlamyla 3 hafta dolunca normale dönersin ama 10 günde agrın gecer tabiki de hızlı bi iyileşme süreci war.. ucak yolculugunda da bi sorun olmaz..bnm doktorumun bi hastası wardı o da yurtdısında yasıyodu ameliyattan 1 hafta sonra ucakla gitti o da.. işin yogun bi iş degildir umarım..2.haftadan sonra ciddi anlamda azalıyor agrı falan hemen hemen hiç kalmıyo diyebilirm.. doktoruna yeterince güweniyosan sorun olmaz..aslında niye 20sine attın ki daha erkene alsan olmuyo mu ? :hulya: koltuk altı yaptrmadım nasıl oluyo bilmiyorum canım onda agrı daha az diyolardı ama CADIARZU

bnm nefen alıp wermem de hiç bi sorun olmadı.. yapaylık da söz konusu bile degil bn dokunuyorum hissetmiyorum hiç bişey -ki daha 26.günüm.. kızlar size tek tawsiyem işinde uzman biriyle görüşmeniz.. bu işin en önemli kısmı doktor secimi kaydirigubbakcemile5

AYY NE GÜZEL.GEÇMİŞ OLSUNa.s.bu arada hengi doktora yaptırdığını sormamda bir mahsur var mı?

AYY NE GÜZEL.GEÇMİŞ OLSUNa.s.bu arada hengi doktora yaptırdığını sormamda bir mahsur var mı?

darısı isteyen herkese kaydirigubbakcemile5 canım bn antalyadayım doktorum da ömer refik & gökhan özerdem iki kardesler amlyta beraber giriyolar bunun da cok awantajı war ikisi de birbirnden cana yakın we bilgili insanlar.. ayrıca cok titiz dawranmaları hoşuma gitti.. kaydirigubbakcemile4

EVETopuyorumnanaktanama ameliyatı İstanbul da Aylin Karanlık'a yaptırmayı düşünüyorum.şuan karar aşamasındayım,kesin bir şey yok henüz.

anladım canım hayırlısı artık kaydirigubbakcemile4 içine sinsin de gerisi sorun degil kaydirigubbakcemile5

çok teşekkürler kızlar yanıtlar için. serum fizyolojik koltuk altından başka şekilde olmadığ için yapıldı. benim şu anda başka korkum başladı. 3. gündeki halinden daha küçük mü olacak ödemler inince? çünkü tam istediğim boyda gibi şu anda. ölçüsüne de ben karışıp küçültmüştüm 325 ten 275 e.. biraz sıktgm straplez bikini üstünü çkardm rahatladım. beni mahveden oymış. doktorum dayanabildiğin kadar sıkı tak dedi çünkü. koltuk altından girildiğinden yerleşmesi yanlara kaçmaması için ilk 10 gün önemliymiş.

çok teşekkürler kızlar yanıtlar için. serum fizyolojik koltuk altından başka şekilde olmadığ için yapıldı. benim şu anda başka korkum başladı. 3. gündeki halinden daha küçük mü olacak ödemler inince? çünkü tam istediğim boyda gibi şu anda. ölçüsüne de ben karışıp küçültmüştüm 325 ten 275 e.. biraz sıktgm straplez bikini üstünü çkardm rahatladım. beni mahveden oymış. doktorum dayanabildiğin kadar sıkı tak dedi çünkü. koltuk altından girildiğinden yerleşmesi yanlara kaçmaması için ilk 10 gün önemliymiş.

canım bnce küçülmeleri pek söz konusu degil sadece şişlik iniyo zamnla bnm ilk günler füze gibilerdi nerdeyse 1 ay dolcak küçülme olmadı ama şişlikler indi ve daha dogal görünüm almaya basladı.. bnmde ilk haftalarda küçük oldu gibime geliyodu (300cc) hatta bayaı canımı sıkmıstı bu konu sonra farkettim ki sporcu sütyeni bayaı sıkıyo küçük gösteriyo bi de göz alıstıkca küçük geliyo.. sonra normal sütyen denedim üzerine tisört gecrdim we inanılmaz güzel görünüyodu yani biraz daha büyük olsa ben burdayım diye bagrcaklar kaydirigubbakcemile4 bnce cok takılma boyut meselesine kaydirigubbakcemile5

pikolata
kontrollere nasıl gidip gelceksin canım? orda mı kalcaksın bi süre? sonucta cok da hafife alıncak bi operasyon degil CADIARZU

ayy ne zor şeylermiş bunlar güzellik uğruna benimki allah tarafından estetikli ama ilerde ihtiyaç duyarsam yaptırırım bir arkadaşım eşinden ayrılınca psikolojisi çöktüve küçülttü ama bence orjinal gibi olmuyor en güzeli doğal olanı

sheker merhaba, ben de antalya da yaşıyorum ve doktor seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var. sen kime ve nerede ameliyat olmuştun?

benımde arkadasım yaptırdı kol altından alındı cok acı cektı ama cok guzel olduu cektıgı acıya değdi

Back