Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de size PIP marka protezleri sorucam Fransız malıymış daha yumuşakmış mentor mu PIP mi ne dersiniz?
yaaa uzun zamandır aklımda ama çekiniyorum ama merakıma yenik düştüm artık.
Silikon taktıran evli arkadaşlar veya ilişkisi olanlara sormak istiyorum erkeklerin tepkisi nedir bu konuda yada etkiliyormu cinsel hayatınızı:asigim:
Ben yaptırdım 6 ay oldu hayatıma biri girerse bunu nasıl söyleyeceğim onu bile bilmiyorumdelikafadulden
nly 26
bence sölemesen de anlaşılmaz kesinlikle
benim ameliyat olalı bu gün 17. gün :lepi:
eşim işten geldiğinde merhaba kızlar diye onları da selamlıyor zemuszemus
çok komik
ama hala tam olarak göstermedim
çünkü kesi yerlerinde kabuklar var (göğüs başından girilmişti benim) henüz görsün istemedim öle
bi de hala hissetmiyorum.
çok çok sertler hala
yumuşadıkça daha iyi olacak
ama t shirlerle filan harika görünüyor
yoktun uzun zmandır? hallettin mi problemini bilmiyorumkismile ufak bi operasyon gecrmen lazımdı? yanlış hatrlamıyosam..soruna gelince bnm nişanlım biliyodu zaten amlyat olalı 1 ay oldu henüz bi fikri yok tepki falan da weremedi o yüzden ama cidden bnde merak ediyorum tepkisi nasıl olcak diye.. senin 6 ay olmuş sölemesen anlasılcak durumda mı bilmiyorumkismile
Aslında söylemediğim sürece kimse anlamadı, hatta bi arkadaşıma söyledim çok şaşırdı hiç belli olmuyo diyekaydirigubbakcemile3
ama bu dışardan görünüşü tabi sonuçta göğüs altında ameliyat izi var ufakta olsa mutlaka görür bu seferde daha çok utanırım:kedi: bide bunun cinsellik tarafı var erkek için nasıl bir his merak içindeyimkaydirigubbakcemile3
kızlar aranızda koltuk altından kas altı konan var mı acaba?
eğer varsa biraz anlatabilir mi ameliyattan hemen sonra ve daha sonraki süreçte neler hissettiğini neler yaşadığını?
Protezde belli başlı markalar var. En bilineni mentor.
Diğerleri nasıl bilmiyorum ama beni çin malı olmaması konusunda uyarmışlardı.
Bence onu teyit edin.
Sevgilerr
slm arkadaşlar dün ameliyatımı oldum felaket bi gece geçirdim inanılmaz çok agrım oldu bugun daha rahatım ama kollarımı çok fazla kaldırıp hareket edemiyorum kas altı yuvarlak 275 cc silikon konuldu size sormak istedigim bazı şeyler var şuan gögüslerim çok gergin ve yayman gözümede çok küçük görünüyo acaba daha havada olduklarından dolayımı sizlerdede öyle olmuşmuydu.
çok saol canım ne zaman esi halime döncem ne zormuş ya. şuan çok yayman ldugu için gözüme küçük geliyo sanırım.cok geçmiş olsunn opuyorumnanaktan cc olarak küçük degil sen ilk günden niye öyle hissettin anlamadım bnm ilk günler füze gibi kocaman geliyodu gözüme..sonra zamn gectikce küçük demeye basladım o da göz alıstıgı içindi galiba.. normal bi sütyen denedim ama gayet iyiler küçük falan degil.. şimdiden bunları düşünme bi an önce eski saglıgına dönersin inş canım bayanssulusmile
çok saol canım ne zaman esi halime döncem ne zormuş ya. şuan çok yayman ldugu için gözüme küçük geliyo sanırım.
canım muharrem demirogulları yaptı normalde 5000 e yapılıyomuş başka bi doktor aracı oldugu için saolsunlar 3500 e maloldu doktorumdan çok memnun kaldım ameliyat esnasında 300 cc denemiş ama kapanmadı büyük geldi o nedenle 275 cc koyduk dedi gögüs dokum çok yoktu şuan çok gergin ve yukarda duruyo açıkcası ben ameliyattan çıkınca çok büyük görüncek gibi düşünüyodum şuan üstümde 85 beden sporcu sütyen var ama doldurmadı içini canım.tatlım ilk hafta sıkıntının büyük kısmını atlatrsın..ikinci haftadan sonra cok daha hafifler..3.haftaya geldgnde ise agrı sızı kalmaz.. bnm 35i günüm ama hala tam olark kendi gögsüm gbi hissetmioyrum.yani biraz zamnla oturcak seyler bunlar... sen bu günlerde kendine cok dikkat et sakın zorlama kolları yatıp kalkarken destek al.. agır falan kaldırmaman gerektgni biliosundr lmaz: zamnla tam seklini alcak canım..senin amlytnı kim yapmıştı??maliyet ne kadar tuttu canım ??