- 16 Mart 2007
- 3.085
- 503
- 688
- 39
bende bi ara öyle düşünmüştüm istanbulda yaptrayım diye ama sonra wazgectim (orda ewimizde olmasına ragmen) belirli aralıklarla doktorun görmesi lazım bi sorun warsa ondan baskası anlayamaz.. git gel o kadar masraf dedim.. en iisi sürekli kaldgm yerde yaptrdım.bn biraz fazla kuruntuluyum nerdeyse hergün ugradım doktorun yanına kaydirigubbakcemile2 gerci zor oluyodu trafikte olmak ama sürekli kontrol edilmesi cok faydalı bunları göz önünde bulundr canım yaa.. bnce istanbulda kalma sansın warsa daha mantıklı..ameliyatın 2.gününden sonra dönmeyi düşünmüyosundur umarım lmaz: ilk 3 4 gün yürümek bile istememiştim ben.. en az 1 hafta kalsan ii olur die düşnüyorum CADIARZU
hadi yaakannehiruff bilemiyorum.evlenince yaptırabilirm ancak o zamana da ankarada olucam. iyice bir araştırmam gerek.Aylin hanımla ameliyat olanlarla konuştum ertesi gün memleketine dönenler var,inşallah ben de kolay atlatırım.
bu arada doktor ameliyat sonrası muayeneden ücret alıyor mu? ben sadece ameliyat parasını biriktiricem, sütyen, bir de yol param oldu mu tamam mı?