• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

canım muharrem demirogulları yaptı normalde 5000 e yapılıyomuş başka bi doktor aracı oldugu için saolsunlar 3500 e maloldu doktorumdan çok memnun kaldım ameliyat esnasında 300 cc denemiş ama kapanmadı büyük geldi o nedenle 275 cc koyduk dedi gögüs dokum çok yoktu şuan çok gergin ve yukarda duruyo açıkcası ben ameliyattan çıkınca çok büyük görüncek gibi düşünüyodum şuan üstümde 85 beden sporcu sütyen var ama doldurmadı içini canım.

canözüm merhaba.muharrem demiroğullaruı ankarada değilmi.Banada önerdiler ismini.memnunmusun.Kasaltı,kasüstü yuvarlak,damlamı,Ben ankaradan ist a gelicem tuğrul turana bunun için.Muharrem bey iyise ona yaptırayım madem.Muayenesi ücretlimi*

canım diğer sayfada okudum.kasaltı yuvarlakmış.Çok ağrın olmuş, çoooook büyük geçmiş olsun .Kasaltı olduğu için sanırım bu kadar ağrın var.

slm arkadaşlar dün ameliyatımı oldum felaket bi gece geçirdim inanılmaz çok agrım oldu bugun daha rahatım ama kollarımı çok fazla kaldırıp hareket edemiyorum kas altı yuvarlak 275 cc silikon konuldu size sormak istedigim bazı şeyler var şuan gögüslerim çok gergin ve yayman gözümede çok küçük görünüyo acaba daha havada olduklarından dolayımı sizlerdede öyle olmuşmuydu.

çook geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun. Ağrıların çok normal kas altı olduğu için bende ilk bir iki günü kollarımı kullanamadım ve ağrılarım olmuştu. Nerdeyse 1 ay sırt üstü yattım ve yan tarafıma yastık koyarak yavaş yavaş yan yatmaya başlamıştım ama nasıl oluyorsa birden bire geçiyo unutuyosun tüm acıları. Gerginlikte çok normal benim iki göğsümün arası ve göğüslerim çok gergindi hatta çatlak olurmu diye dr a sordum merak etme olmaz ama korkuyorsan nemlendirici sür demişti.
Yinede herşeye değer, tekrar geçmiş olsun hayırlıs olsun kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar dün ameliyatımı oldum felaket bi gece geçirdim inanılmaz çok agrım oldu bugun daha rahatım ama kollarımı çok fazla kaldırıp hareket edemiyorum kas altı yuvarlak 275 cc silikon konuldu size sormak istedigim bazı şeyler var şuan gögüslerim çok gergin ve yayman gözümede çok küçük görünüyo acaba daha havada olduklarından dolayımı sizlerdede öyle olmuşmuydu.

aramıza hoş geldin. benimde ilk günüm bir felaketti.
ancak benim tam tersine istediğimin üzerinde büyüktü.
zamanla biraz şişlikler indi ve normal istediğim ebata geldi.

sen küçük diyorsun galiba senin beklentin daha büyükmüş. doktorunla konuştun mu?

kas altı koltuk altından ameliyat olalı 10 gün oldu. 5 gündür ağrım yok gibi. hatta dr izin vermiş olsa yatacam yan da sırtüstü de.. ama ilk 3 gün kötüydü. o da uyuyamadığmdan sırt üstü. bir de sağ göğsümde vik vik gıcır gıcır ses vard. ama artk yok. yumuşadılar da biraz..

canözüm merhaba.muharrem demiroğullaruı ankarada değilmi.Banada önerdiler ismini.memnunmusun.Kasaltı,kasüstü yuvarlak,damlamı,Ben ankaradan ist a gelicem tuğrul turana bunun için.Muharrem bey iyise ona yaptırayım madem.Muayenesi ücretlimi*
evet canım muharrem demirogulları ankarada gerçekten harika bi doktor çok memnun kaldım tavsiye ederim muayne ücreti almadı herşey dahil oluyo verdigin ücrete.

çook geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun. Ağrıların çok normal kas altı olduğu için bende ilk bir iki günü kollarımı kullanamadım ve ağrılarım olmuştu. Nerdeyse 1 ay sırt üstü yattım ve yan tarafıma yastık koyarak yavaş yavaş yan yatmaya başlamıştım ama nasıl oluyorsa birden bire geçiyo unutuyosun tüm acıları. Gerginlikte çok normal benim iki göğsümün arası ve göğüslerim çok gergindi hatta çatlak olurmu diye dr a sordum merak etme olmaz ama korkuyorsan nemlendirici sür demişti.
Yinede herşeye değer, tekrar geçmiş olsun hayırlıs olsun kaydirigubbakcemile5
çok saol canım sonunda muradıma erdim ama gerçekten bu kadar agrı tahmin etmemiştim düne göre çok çok iyiyim inş zamanlada hiçbişeyim kalmıycak benimde iki gögsümün arası çok gergin ve tam oturmadıgı için oralarda dolgunluk var.

aramıza hoş geldin. benimde ilk günüm bir felaketti.
ancak benim tam tersine istediğimin üzerinde büyüktü.
zamanla biraz şişlikler indi ve normal istediğim ebata geldi.

sen küçük diyorsun galiba senin beklentin daha büyükmüş. doktorunla konuştun mu?
tşklr canım. ben 300 cc istemiştim ama doktorum demişti zten 300 zorlayabilir diye vede öyle olmuş 300 çok zorlamış o nedenle 275 cc yapılmış senn kaç cc takılmıştı canım?

tşklr canım. ben 300 cc istemiştim ama doktorum demişti zten 300 zorlayabilir diye vede öyle olmuş 300 çok zorlamış o nedenle 275 cc yapılmış senn kaç cc takılmıştı canım?

cnm benimde 300 bende hayallerimi biraz cömert tutmuşum :) banada ilkten çok küçük gelmişlerdi hatta doktorum başıma geldii zaman hani büyük yapcaktın die sinirlenmiştim. oda sana öle gelio bi normle dön bak anlıcaksın dediimi demişti :) ben ama doktorum taktığı sütyeni çıkardıktan sora bile her kontrolde hani büyük olcaklardı bi büyüünüde takmışsınız nie çıkardınız dedim onlar çok güzel oldu ama baktıın zaman ben burdayım diolardı vücuduna bunlar çok uydu demişti benimkilerde 300 cc lik cnm.
sana öyle geliolkardır biraz gözün alışsın vücuduna onların uygun olduunu anlıcakısın. öptüüm:dance:

cnm benimde 300 bende hayallerimi biraz cömert tutmuşum :) banada ilkten çok küçük gelmişlerdi hatta doktorum başıma geldii zaman hani büyük yapcaktın die sinirlenmiştim. oda sana öle gelio bi normle dön bak anlıcaksın dediimi demişti :) ben ama doktorum taktığı sütyeni çıkardıktan sora bile her kontrolde hani büyük olcaklardı bi büyüünüde takmışsınız nie çıkardınız dedim onlar çok güzel oldu ama baktıın zaman ben burdayım diolardı vücuduna bunlar çok uydu demişti benimkilerde 300 cc lik cnm.
sana öyle geliolkardır biraz gözün alışsın vücuduna onların uygun olduunu anlıcakısın. öptüüm:dance:
teşekkürler canım şuan üst kısımları çok şiş ve gergin oldugu için gözüme küçük geldi sanırım senn ne kadar oldu yaptıralı canım.

evet canım muharrem demirogulları ankarada gerçekten harika bi doktor çok memnun kaldım tavsiye ederim muayne ücreti almadı herşey dahil oluyo verdigin ücrete.

Canım ya çok sevindim.Ben istanbula tuğrul turan a gitmeyi düşünüyordum çok zor geliyordu.Birde yuvarlak yapıyor bende yuvarlak istiyorum ama kasaltı olmayınca yapay durur diye korkuyordum.Senin adına çok sevindim evet ağrın var ama hepsi geçicek.Senin yerinde olmayı çok isterdim,yani yaptırmış olmayı.Ben bvir muharrem demiroğulları ile görüşeyim.Dikişleri nasıl,iz kalıyormu belirgin.Yaptığı hastaları gördünmü*

Canım ya çok sevindim.Ben istanbula tuğrul turan a gitmeyi düşünüyordum çok zor geliyordu.Birde yuvarlak yapıyor bende yuvarlak istiyorum ama kasaltı olmayınca yapay durur diye korkuyordum.Senin adına çok sevindim evet ağrın var ama hepsi geçicek.Senin yerinde olmayı çok isterdim,yani yaptırmış olmayı.Ben bvir muharrem demiroğulları ile görüşeyim.Dikişleri nasıl,iz kalıyormu belirgin.Yaptığı hastaları gördünmü*
darısı başına inş canım bana hep hayal gibi geliyodu yaptırmak ama şükür sonunda oldu muharrem beyin yaptıgı ameliyatlarının resimlerini gördüm sonuçlar çok ii ve çokta dogal duruyo ameliyatı çag hastanesinde yapıyo ilgi ve alaka harikaydı herşeyden çok memnun kaldım ben iki ameliyat geçirdim sol gögsümde kitle vardı genel cerrahım oktay banlı plastik cerrahımda muharrem demirogullarıydı ikiside mükemmel insanlar istanbula gitmene hiç gerek yok ben sana yaşamış biri olarak tavsiye ediyorum canım hiç zaman kaybetme ve git görüş eminim sende çok memnun kalcaksın.

çok sevindim canım ya.inşallah Bir aya kadar yaptıracağım.senin yuvarlak dimi yapay durmuyor dimi.bide dikişleri nasıl

merhaba arkadaşlar. ben de gögüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum şuan nişanlıyım ve düğünüme 6 ay kaldı :( arkadaşlar prof dr murat emiroğlu na meliyat olan var mı aranız da? muharrem demiroğlu ameliyatı toplam kaça patladı? çok yüksek rakamlara taksit olanağı saglıyorlar mı? çok ihtiyacım var sizden geen cevaplara... :(

kızlar aktif oalrak spor yapanlara soruyorum aranızda
kas altı konunca üst beden hareketlerinden sonra sıkışma yerinde oynama kayma olabilir miymiş ne dersiniz?

birde bana lütfen güzel bir şeyler söyleyin cumartesi ameliyatım var mafoldumben
ne kadar dayanılmaz ağrılar çekicem ne kadarda kendime gelirim?
ne zaman banya yapıp rahatça dışarı çıkarım doktordan ziyade siz cevap verin nolur

kas altı normal ağrı kesici yeterli olurmu

merhaba damrenur.Ben daha yaptırmadım ama uzun zamandır araştırıyorum.Murat beyi hiç duymadım.Muharrem bey konusunda tavsiye duydum.5000 tl ye yapıyormuş.daha kendisiyle görüşmedim.Ruşen kapucuyla görüştüm oda 5000 tl ve 7000 tl dedi.Taksit konusunda bilgim yok.

kızlar aktif oalrak spor yapanlara soruyorum aranızda
kas altı konunca üst beden hareketlerinden sonra sıkışma yerinde oynama kayma olabilir miymiş ne dersiniz?

birde bana lütfen güzel bir şeyler söyleyin cumartesi ameliyatım var mafoldumben
ne kadar dayanılmaz ağrılar çekicem ne kadarda kendime gelirim?
ne zaman banya yapıp rahatça dışarı çıkarım doktordan ziyade siz cevap verin nolur

kas altı normal ağrı kesici yeterli olurmu

kayma konusunda cok zorlama olmadıgı sürece bi sorun olacagını zannetmiyorum bilmiyorumkismile dayanılmaz agrılar cekicem diye sartlandrma kendini :olmaz: bu operasyonu cok zor atlatanlar oldgu kadar cok hafif gecirenlerde war bnce sen olumlu düşün.. agrın sızın olsada 3 gündn sonra o kadar hafifliyo kiii zaten ilk gün anestezi etksyle pek bişey hissedilmiyor kaydirigubbakcemile4 bnm ameliyattan cıktıgımda öyle agrım sızım yoktu yatarken.. kalktıgımda gögüslerim asagı dogru baskı yapınca bi agrı saplanıyodu.. yani sabit yatarken bi sıkıntım yoktu zemuszemus kollarımı hareket ettiremiyodumm yatıp kalkarken arkamdan destek alıyodumm bilmiyorumkismile o biraz sıkıntılıydıııı... bnm doktorum 3.gün sargımı cıkarttı (bantlarla sıkı sıkı bantllanmıştım) sonra duş alman lazım dedi tabi ben oturdum arkadasım yıkadı kaydirigubbakcemile3 kollarımı kaldırmam mümkün degildi... bn ilk olarak 3.gün ewden cıkmıştım doktor kontrolune ama hiç rahat degildim trafikte sarsılmak cok kötüydü :sinifsinif: ilk haftayı atlatınca agrılar falan cok cok azalıyor.. ayrıca hastaneden cıkarken normal bi agrı kesici we antibiyotik yazıyor doktor onu kullanıyoruz 2 hafta boyunca :lepi: hadi bakalım inş sende kolay atlatanlardan olursunn :lepi::lepi:

merhaba damrenur.Ben daha yaptırmadım ama uzun zamandır araştırıyorum.Murat beyi hiç duymadım.Muharrem bey konusunda tavsiye duydum.5000 tl ye yapıyormuş.daha kendisiyle görüşmedim.Ruşen kapucuyla görüştüm oda 5000 tl ve 7000 tl dedi.Taksit konusunda bilgim yok.

birce2 teşekkür ederim canım. lakin bu 5000 iyi ama 7000 çok pahalı değil mi? taksitlendirme yapan arkadaşlarımız var mı aranız da? :( bu fiyat farklılığı silikonlardan mı acaba anlamadım?

teşekkür ederim yardımların için opuyorumnanaktan
umarım senin gibi umut dolu konuşabilirim sonrasında

Back