Denizcim dün doktora gittim ve moralim epey düzeldi.Ağrılardan ve şekil bozukluğundan dolayı çok kötü şeyler duymayı bekliyordum.Ama dr.um göğüslerimi beğendi.Şekil bozukluğunu küçük bir operasyonla kasları gevşetip düzektebileceğini söyledi.Operasyon sonrasıda ilk ameliyata göre çok daha rahat geçecekmiş.Önümüzdeki 2 ay içinde ameliyat olmaya karar verdim.Umarım herşey düzelir.Forumdan araştırdığım Aylin Hanıma muayene oldum.Gerçekten çok tatlı bir bayan.NedenAylin hanımı daha önce tanımadım ve ilk ameliyatımı onda yaptırmadım diye öyle üzülüyorum ki anlatamam.Bi de benim protezler düz.Aylin Hanım hep pütürlü kullanıyormuş.Ödenen rakamda benim ödediğimle aynı.Umarım bu düz protezler başımıza kapsül problemi açmaz.2. ameliyatı olucam bi de kapsül çıkarsa olamam 3. ameliyatı.Dolaşırım valla kapsüllerimle kaydirigubbakcemile3 Seni çok öpüyorum canım.Görüşmek üzere
ssheker kesinlikle pütürlü iste.Vitiligo nunda dediği gibi kapsül riskini azaltıyor.
Sshekercim içine sinmediyse kesinlikle başka dr.larlada görüş.Ben aynı hatayı yaptım.Tek dr.la görüştüm ve içime sinmemesine rağmen ameliyat oldum.Şimdi ise sorun yaşıyorum ve tekrardan düzeltme operasyonuna giricem.Öncelikle dr.una güvenmek insanı psikolojik açıdan çok rahatlatıyor.Ameliyat sürecinde de psikoloji çok önemli.Nihayetinde hepimizin tek isteği bir defa operasyon geçirip herşeyi unutmak.Bence görüşebildiğin kadar dr.la görüş hatta ameliyat olan hastalarıyla da bir şekilde irtibat kurmaya çalış.İstanbula gelme şansın varsa burada çok iyi dr.lar var.Umarım herşey istediğin gibi olur.Hoşçakal
Denizcim dün doktora gittim ve moralim epey düzeldi.Ağrılardan ve şekil bozukluğundan dolayı çok kötü şeyler duymayı bekliyordum.Ama dr.um göğüslerimi beğendi.Şekil bozukluğunu küçük bir operasyonla kasları gevşetip düzektebileceğini söyledi.Operasyon sonrasıda ilk ameliyata göre çok daha rahat geçecekmiş.Önümüzdeki 2 ay içinde ameliyat olmaya karar verdim.Umarım herşey düzelir.Forumdan araştırdığım Aylin Hanıma muayene oldum.Gerçekten çok tatlı bir bayan.NedenAylin hanımı daha önce tanımadım ve ilk ameliyatımı onda yaptırmadım diye öyle üzülüyorum ki anlatamam.Bi de benim protezler düz.Aylin Hanım hep pütürlü kullanıyormuş.Ödenen rakamda benim ödediğimle aynı.Umarım bu düz protezler başımıza kapsül problemi açmaz.2. ameliyatı olucam bi de kapsül çıkarsa olamam 3. ameliyatı.Dolaşırım valla kapsüllerimle kaydirigubbakcemile3 Seni çok öpüyorum canım.Görüşmek üzere
Ssheker ben de mavise katılıyorum. İyiyce araştırmadan ilk görüştüğün doktora amliyat olma kesinlikle! Ben çok uzun süre araştırdıktan sonra karar verdim ve de ameliyat oldum. Sadece bir doktora gittim ben de ama daha öncesinde farklı doktorlara ameliyat olan kişilerle konuşma şansım oldu. Farklı birçok kişiden ameliyat olduğum doktorun adını alınca da görüşmeye gittim. Doktorunun sana güven vermesi çok önemli. Bu işin şakası yok. Sonuç olarak ameliyat oluyoruz. Doktor ne kadar iyi olsa da sonrasında bir takım komplikasyonlar olabiliyor. Ameliyat sonrası kapsüllenme sorunu yaşadığım halde doktoruma inanıyorum ve güveniyorum. Zaten kapsüllenme vucudun yaptığı bir şeyDoktorların da çok fazla yapabileceği bir şey yok...
benim için kapsüllenmenin ciddi problem olacagını söyledgim halde doktorum düz yüzey kullanmakta ısrarlı bu yüzden ciddi anlamda içime sinmedi..arastırcam öyle ameliyat olcam..sonucta az para da degil cöpe atmak istemiyorum yani .. antalyadan da doktor önerebilen kmse yok =( acaba istanbulda mı yaptrısam ki :sinifsinif:
SLM ARKADAŞLAR mavişcim öncelikle gözün aydın. gelişmelere çok sevindim. önemli olan düzel meyecek bir sorun olmasın. inşallah bundan sonra rahat eder sağlığına kavuşursun.alkisalkisalkis
ssheker kesinlikle benim bu işten öğrendiğim önce doktorundan emin olacaksın sonrada düz yaptırmayacaksın. tek doktorun dediğine göre hareket etmemeni tavsiye ederim.
birde forumu oku inan seni yönlendirmede çok yardımcı olacak. çeşitlerin sonuçları hakkında çok yardımcı olacak.
bu işi bazı doktorlar çok hafife alıyor ama emin ol ameliyat ve sıkıntıları bir şekilde geçiyor ANCAK sonrası çok çok önemli.kendini pratik yapan bir doktora teslim etme. bu iş uzmanlık istiyor. sonra tam herşeyin yoluna girmesini beklediğin bir anda yeni sıkıntılar çıkınca o zaman bunalıma giriyorsun ve buna sabrın kalmıyor.doktorundan emin olmanı tavsiye ederim
sevgiler.
arkadaşlar benimki düz ama hiç bi problemim yok iş doktorda bitiyo bence.
ssheker cim masajıda her doktor tavsiye etmiyo benim doktorumda bana hiç masaj vermedi ve ben olduum günden beri hiç masaj yapmadım ama luanda gayet yumuşaklar ilk ameliyat olduuumdada doktorum şuanda bile yumuşaklar diodu ve göğüslerim öle semser diiller gayet güseller. doktoruna güven çok önemli ona inanıp güvendikten sora o zaten sana uygun olan protezi yapıyo zaten.ben doktoruma sadece nası istediimi söledim ve biz hiç kaç cc lik koycanı konuışmadık bile ve şuanda benim göğüslerimi bilenler dışında hiçkimse silikon olduunu farkedemio:)
a.s
Teşekkür ederim Calimero.Aylin hanım ağrılarımın geçmiş olması gerektiğini söyledi.B vitamini önerdi.Ağrılar başka sebepten kaynaklanıyor olabilir dedi.Şekil bozukluğunun sebebi ise kasların rahatlama ihtiyacı imiş.Ameliyatta sadece kaslar genişletilecek
peki sen silikon yaptıralı ne kadar zaman oldu bi de 4250 fiyat verdi.. bn 3000-3500 arası düşünüyodum.fiyat normal mi?lk 4500 dedi pazarlık payı da araya girince 4250 oldu..ayrıca bnm bi de meme ucu tam simetrik degil onun birini de digerine göre aynı hizaya getrcek.. hazr meme ucu kesilcekken protez de ordan koyulsa ii olur dedim ama his kaybı olabilir dedi göze alıyosanız benm için farketmez dedi ayrıca meme ucundan oldugun da mikrop kapma ihtimali de fazlaymışş CADIARZU
cnm ben yaptıralı 6 ay oluo.benm doktor tanıdık olduu için ben 4000 e yaptırdım ama benm doktoruma 9000 e yaptıranda war.doktoruna göre deişio cnm.meme ucu kesilcekken evet doğru düşünmüşsün meme ucu kesisi yaptır ama cnm doktoruna iyi sordunmu ilerde süt falan verirken nası olcak sonuçta meme ucunu kesicek sorun yaratabilir ? mende meme ucu kesisi yaptırdım ama hiç mikrop falan kapmadım doktoruna bağlı bence o cnm kapalı durucak sonuçta açıp açıp kapamıcaksın neden mikrop kapsınki? benm anlamadığım meme ucunu komplemi kesicek ? eğer öyleyse ve çok belirgin bi fark yoksa boşuna hepsini kestirme derim cnm :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?