• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Denizcim merhabalar ameliyatı sanırım 1 ay içinde olucam.Bir problem çıkmazsa tabi.Umarım herşey yolunda gider.Ama psikolojim epey düzeldi bu arada.Gelişmelerden haberdar ederim.Çoook öpüyorum.Görüşmek üzere.

cnm benimde işim bu cimnastik antrenörüyüm ama eğer kas altıysa 3 hafta çok kısa aktif cimnastik yapmak için.benim 6 ay oldu ve hala bar a tutunup ayaklarımı yerden kesemiyorumkas çekiyo yavaş yavaş başladım ama öle çok rahat değilim.
eğer sende benim gibi çocuk çalıştırıyosan sorun yok zaten çnkü evet engellemiyo çocukları tutmamı ve hareketleri de yaparak gösteriyorum hiç bi sorunum yok ama tek sorunum biyere tutunup ayaklarımı yerden keserken biraz sorun var oda geççek.
ama dans için bi 2 yada 2.5 hafta gerekiyo bazen ani hereketler oluyo ve kolunun üstüne gitmek gerekiyo atıyorum düşücek oluyosun ve istemsiz olarak eli yere koyarken zorlanıyo insan .ben ameliyat olduktan 9 gün sora çocukları çalıştırmaya gittim ama inan çok zorlandım cnm çocuk düştü düşücek derken beklerken pat düşüyo mecbur tutmam gerekiyo ve gerçekten çok zor oluyodu. sende benim gibi antrenörlükmü yapıyosun ?

denizcim kesinlikle dediğin gibi doktoruna güvenince herşey çok daha güzel ve yolunda gidiyo.çok çabukta iyileşiliyo zaten öptüm çoookkkkyerimseniben

slm funyy evet bend çocuk çalıştırıyorum ancak sürekli kendimde yapmak durumundayım.b yüzden ilk zamanlar tedirgindim ama 1.aydan sonra aktif sporada geri döndüm. bende herhangi bir kasılma durumu olmadı. eskiinden hiç bir farkım kalmadı(çok şükür:nazar:)
çalışmalarında başarılar dilerim sevgiler

bnde araycam şimdi doktorumu yaptırcam ya ne olcak diye düşünecegime yaptırıp sonucu göreyim... medical park ta olcak 4250tl de fiyat.. fiyat biraz daha uygun olsa ii olcaktı ama pahalı da degil galiba 4000 altında yapan yok zaten

fiyat konusu tutturabildiklerine olyor. hemen herkesin farklı pazarlığa bağlı diyebiliriz.ameliyata az zamanın kaldı. allah yardımcın olsun. refakatçi konusuda önemli.muhakkak ayarlamışsındır. çünkü ihtiyacın olacaktır. sevgiler

teşekkür ederim DENIZ27 en doğru zamanı ayarlayıp şu ameliyat olmak istiyorum artık umarım yakında olur:Saruboceq:
bu arada benm daha önceden tanıdığım iyi ve ünlü bir doktor koltuk altından girerek bu ameliyatı yapıyor. böylecede iz sıfır oluyor ama sanırım (yanılyorda olabilirim) koltuk altından girince sadece kas altı yapılabiliyormuş. bu yöntemi deneyen yada duyan var mı koltuk altından giriş nasıl our acaba iyileşme süreci iz durumu falan filan?????? :uhm:

canım benim kas altı göğüs altı oldu. şu anda 3.5 aya yakın oldu ve iz günden güne silikleşiyor. ki dokorum çokda küçük kesmemiş sağolsun. izi kafana takma sen iinde uzman birini bul. herşey gönlünce olsun sevgiler

DENIZ27 ve Funnyy ikinizede cokcok tskr ediyorum.. ya supersiniz!! cesaret veriyorsunuz.. Doktora daha karar vermedim ama kafamda iki doktor var bi kac hafta sonra istanbuldayim.. iki doktorlda gorusup karar veririm ins.! Iyi dediginiz / onerebilceginiz doktor varsa istanbulda soylerseniz sevinirim.. tekrar tesekkur ediyorum ikinizede!! kocamann opuldunuz

çok incesi canım ben teşekkür ederim. allah gönlüne göre versin. inşallah istediğin doktoru bulursun. konuşunca doktorla aklına takılan bir şey yoksa güvenebiliyorsun
sevgiler

Denizcim merhabalar ameliyatı sanırım 1 ay içinde olucam.Bir problem çıkmazsa tabi.Umarım herşey yolunda gider.Ama psikolojim epey düzeldi bu arada.Gelişmelerden haberdar ederim.Çoook öpüyorum.Görüşmek üzere.

canım sende bende artık epey tecrübeli sayılırız. bu işten öğendiğimiz doktoruna güvenirsen daha rahat olabiliyorsun. inşallah bu sefer istediğin gibi olur. moralinin düzelmesine çok sevindim. sevgiler

slm funyy evet bend çocuk çalıştırıyorum ancak sürekli kendimde yapmak durumundayım.b yüzden ilk zamanlar tedirgindim ama 1.aydan sonra aktif sporada geri döndüm. bende herhangi bir kasılma durumu olmadı. eskiinden hiç bir farkım kalmadı(çok şükür:nazar:)
çalışmalarında başarılar dilerim sevgiler

tabii cnm 1 aya kalmadan benimkide geçti ama işte dediim gibi ben olduktan 9 gün sora başladım ilk zamanlar ööleydi soorasında zaten bişe kalmamaıştı amuda falan kalkarken zaten bi sorun yoktu sadece çocuu tutarken çekiyodu çünkü çok yeniydi o yüzden :) cnm biz kesin birbirimizi tanıyoruzdur :))
su anda benmde eskiden bi farkım yok ama dediim gibi bi paralele asılamıyodum ama şimdi asılabiliyorum :) öpüyorum çok kolay gelsin cnm sanada başarılarr alkisalkisalkis

DENIZ27 ve Funnyy ikinizede cokcok tskr ediyorum.. ya supersiniz!! cesaret veriyorsunuz.. Doktora daha karar vermedim ama kafamda iki doktor var bi kac hafta sonra istanbuldayim.. iki doktorlda gorusup karar veririm ins.! Iyi dediginiz / onerebilceginiz doktor varsa istanbulda soylerseniz sevinirim.. tekrar tesekkur ediyorum ikinizede!! kocamann opuldunuz

cnm benim ya ne demek :))) sen bi ameliyat ol bak nası rahatlıcaksın görceksin :) içini ferah tuttuktan sora herşey zaten iyi gidicektir yerimseniben öptüm kocaman

Funyy .!.:
buraya geliceksin ameliyattan sora burda kalabilceğin biri varmı çünkü hemen dönmen zor olur bayaa.

Funny verdigin bilgi icin tskr ediyorum kesin aricam : ) ve geldigimde buyuk bir ihtimalle hotelde kalirim galiba problem olmaz dglmi ?

Funny verdigin bilgi icin tskr ediyorum kesin aricam : ) ve geldigimde buyuk bir ihtimalle hotelde kalirim galiba problem olmaz dglmi ?

cnm problem olmaz ama yanında birininde gelmesi lazım çünkü ağrıların olucak yataktan birinin desteği ile kalkabiliceksin ve 5-6 gün kalman lazım CADIARZU
HTML:

cnm problem olmaz ama yanında birininde gelmesi lazım çünkü ağrıların olucak yataktan birinin desteği ile kalkabiliceksin ve 5-6 gün kalman lazım CADIARZU
HTML:

Geldigimde iki hafta kalcam,, arkadaslar kuzenler gelirler zaten buyuk bi ihtimalle yanima.. bakalim :dance: ilgilendigin icin tskr ettim cnm bnm !!

tabii cnm 1 aya kalmadan benimkide geçti ama işte dediim gibi ben olduktan 9 gün sora başladım ilk zamanlar ööleydi soorasında zaten bişe kalmamaıştı amuda falan kalkarken zaten bi sorun yoktu sadece çocuu tutarken çekiyodu çünkü çok yeniydi o yüzden :) cnm biz kesin birbirimizi tanıyoruzdur :))
su anda benmde eskiden bi farkım yok ama dediim gibi bi paralele asılamıyodum ama şimdi asılabiliyorum :) öpüyorum çok kolay gelsin cnm sanada başarılarr alkisalkisalkis

EVET çok haklısın bizim durumumuz diğerlerinden biraz farklı biz iyi değil tam anlaıyla iyi olmak zorundayız.bu ameliyattan çok korkmamın sebebide buydu. işimi yapamamaktan tedirgindim. şimdi herşey yolunda inşallah öylede devam eder sevgiler iyi çalışmalar.

geçmiş olsun canım
benimde çok kötü ağrımıştı.çıkarın istemiyorum bile demiştim:D
ama iyi ki yaptırmışım

Kızlar ben de sonunda randevu aldım.
24 ünde istanbulda olucam
Doktorum Dr. Ömer Alp.
Hakkında bilsisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
27 sinde de İzmire dönücem umarım dönebilecek kadar gücüm olur
Kasa altı olacağını söyledi doktorum
Çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
Gelişmeleri paylaşırım sizlerle...

Kızlar ben de sonunda randevu aldım.
24 ünde istanbulda olucam
Doktorum Dr. Ömer Alp.
Hakkında bilsisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
27 sinde de İzmire dönücem umarım dönebilecek kadar gücüm olur
Kasa altı olacağını söyledi doktorum
Çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2
Gelişmeleri paylaşırım sizlerle...

slm rahat ol 3. gün yola çıkarsın. ancak elbette biraz rahatsız eder ama ilk 2 güne göre daha rahat olursun. ilk günler tedirginlikten dolayı ufak sarsılmalarda rahatsız olabiirsin.
şimdiden hayırlı olsun. emin ol değecek.yaptırıpta pişman olan kimseyi duymadım. çünkü eski halini hatırlayınca ufak tefek pürüzlerde önemsenmiyor.
allah yardımcın olsun. sevgiler

Geldigimde iki hafta kalcam,, arkadaslar kuzenler gelirler zaten buyuk bi ihtimalle yanima.. bakalim :dance: ilgilendigin icin tskr ettim cnm bnm !!

iyi cnm sewindim senin adına yanlız kalmamalısın çnkü azcık zorluk çekiceksin ama sonucuna değicek :)))))))) öpüyorum çokkk

EVET çok haklısın bizim durumumuz diğerlerinden biraz farklı biz iyi değil tam anlaıyla iyi olmak zorundayız.bu ameliyattan çok korkmamın sebebide buydu. işimi yapamamaktan tedirgindim. şimdi herşey yolunda inşallah öylede devam eder sevgiler iyi çalışmalar.

kesinlikle normal insandanda daha kuwetli olmamız gerekiyo ki hayata bıraktığımız yerden başlayabilelim.aynen hatta geçen doktora gittiğimde ben biyere asılamıorum ya biyerden düşsem ve tutunmam gerekse naapcam ben demiştim bu benim için inanılmaz bi boşluk belki başkası anlayamaz beni ama sen anlayabilirsin .eski yaptığım şeyleri yapamamayı düşünemiyorum bile.neyse ama şimdi paralele asılabiliyorum :))))))doktorum geçicek yavaş yavaş demişti geçiyoda zaten :)))) benimde şimdilik herşey yolunda öpüyorum cnm

yazılanlara biraz göz attım da benm suan bile öyle semsert degiller böyle hafif dokunuyorum abartılacak bi sertlik yok..ayrıca bnde düz yüzey kullanıldı bu pütürlü yüzeylere göre daha yumuşak oluyomuş belki bundandır..

SLM kasılmalar ilk zamanlar epey oluyor ancak 3.5 ay kadar oldu benim şimdi sadece adet döneminde biraz oluyor. onun dışında gayet rahatım. sizinde o dönem aynıdır herhalde? sevgiler

cnm benim hiç kasılmalar olmuyo sadece adet döneminde normalde protezsizken nasıl oluyosa şişkinlik oluyo başka bişe olmuyo cnm ( kasılmadan kastın buysa benimde adet döneminde şişiyolar okdar)

Back