DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba Denizcim.Aslında hep buralardayım.Hergün mutlaka mesajları okuyorum.Alışkanlık haline geldi bende.Canım dün ilk balenli çamaşırımı aldım.Destekli değil ama şu kabuk gibi olan sütyenlerden kullanıyorum.Göğüs uçlarım çok belirgin olduğu için diğer sütyenlerden kullanamıyorum.Bu arada halen arasıra göğüs uçlarımda yanma hissediyorum.Normal bir durum değil sanırım.Sen nasılsın Umarım herşey yolundadır.Çok öpüyorum.Sevgiler.

hoşgeldin maviş, aman kaybolma bende alışkanlık olmuşsun. kaybolunca eksik kalıyor forum. çamaşırların hayırlı olsun. bir ip ucu uçlarını basarak düzeltip çamaşıra yerleştirirsen uçlar belli olmuyor. yanma konusuna gelince ben yaşamıyorum ama normal olup olmadığını bilmiyorum belkide normaldir. muhterem doktorun ne diyor.?

ben şu anda iyiyim bu ara kontrole gitmem lazım sanırım herşey yolunda. kullanım açısından sorun yok. şu bizim kapsül riskide kalksa daha iyi olacağım.
ama inan artk çok alıştım. sanki hep benimdiler diyenleri şimdi anlıyorum.
SANKİ HEP BENİMDİLER:teytey::teytey::teytey:

SEVGİLER

cok heycanlıyım yaaaaa...içim içime sıgmıoo.inş pişman olmam diorummm

SLM SSHEKER emin ol aptırıpda pişman oldum diyen kimseyi duymadım. formu sende takip etmişsindir. için rahat olsun. aramızda ufak tefek sorunu olan var sevgili arkadaşımız maviş gibi. ama takip ettiysen inşallah sorunları küçük ve geçici. sen ne desek ikna olamazsın ameliyata kadar düşüncek -korkacak -gerileceksin. yaşamadan rahatlayamazsın. sadece forumdan dolayı rahatlarsın. en yakınına anlatamayacağın şeyleri burda paylaşıp rahatlıyorsun. çünkü paylaştığın kişilerde yaşadığı için seni anladıklarını düşünüyorsun. allah yardımcın olsun merak ettklerine yardımcı olmaya çalışırım. sevgiler

tek destekcim bu yorumlarr..bütün cevremdeki arkadaslarım beni cok korkutuyo,cok acı cekersin de söyle de böyle de diye... bnde burda olanları anlatıyorum yaptıran insanlarla konuşyorum diye =) susyolar o zamn..ama yine de beni etkiliyolar yaaa..carsamba görüsecegim doktorla inşallah hersey istedgim dogrultuda ilerler

merhabalar Denizcim ipucu için teşekkürler ama bana fayda etmiyor canım yaa.Benimkiler biraz fazlaca iri sanırım.Ameliyattan önce dalga geçiyordum kendimle göğsümden büyük göğüs ucum var diye.Yanma konusunu doktoruma sormadım daha doğrusu doktorumla görüşmüyorum.
Senin iyi olmana çok sevindim.Kapsül konusunu hiç takma canım.Protezinin büyük olmaması,kasaltı olması ve masaj yapıyo olman zaten ufak olan kapsül riskini iyice ufaltıyor.ıçin rahat olsun canım Şu anın tadını çıkar.Çook öpüyorum.

Merhabalar ssheker.Umarım kolay bir operasyon geçirirsin.Forumdaki en problemli memişler bana ait sanırım O da yanlış doktor seçiminden kaynaklandı.Hiç araştırmadan ilk bulduğum dr.a gittim.Ben bile hiç pişman olmadım.Emin ol sende pişman olmayacaksın.Sadece dr.unu iyi araştır.Şimdiden geçmiş olsun

cok tesekkür ederim..ya geceleri uykum kacıyo düşünmektejn artık pskolojimi etkilemeye basladı =) bi an önce yaptırcam ne olcaksa olsun =)) doktora tawsiye üzerine gidiyorum bnce bu işin en önenli kısmı bu

cnm sen göğüs ucundanmı oldun ameliyatı eğer öyleyse dikişlerden kaynaklanan bişeydir.bi arkadaşımında kaşınma ve yanma oluyodu doktoru ultrason istedi ihmal etme cnm bian önce sor bi doktora.

Merhabalar Funny benim ki göğüs altından oldu.Yarın başka bi dr.a gidicem Umarım kötü şeyler söylemez.Görüşmek üzere canım

SLM ARKADAŞLAR maviş durum vahim desene. aman boşver tek derdin o olsun çamaşır seçimiyle halledersin.ben artık ara sıra hatırlıyorum. sürekli aklıma bile gelmiyor riskler. hayat böyle daha güzelmiş...

karar vermek yolun yarısı ameliyat sonrası iki günde diğer yarısı. sonra herşey yoluna girecektir. belkide hiç sıkıntısız hallerdersin.
ben şimdi 3. aya giriyorum çekilen sıkıntılara rağmen bu gün olsa yine yaptırırım. yaptırmayan yaptırnın halindende sonucundanda anlamaz.
emin ol pişman olmayacaksın
sevgiler

karar vermek yolun yarısı ameliyat sonrası iki günde diğer yarısı. sonra herşey yoluna girecektir. belkide hiç sıkıntısız hallerdersin.
ben şimdi 3. aya giriyorum çekilen sıkıntılara rağmen bu gün olsa yine yaptırırım. yaptırmayan yaptırnın halindende sonucundanda anlamaz.
emin ol pişman olmayacaksın
sevgiler[/QUOTE]

bu yorumlar en büüyk destekcim yaa.. ooof oooffff bi yaptrayım diyorum bi boşwer diyorum zemuszemus

Merhabalar Funny benim ki göğüs altından oldu.Yarın başka bi dr.a gidicem Umarım kötü şeyler söylemez.Görüşmek üzere canım

anladımm cnm . aklına kötü şeler getirme bişe yoktur cnm belki senin tenin herkesten daha hassas olabilir nedeni buda olabilir o yüzden aklına kötü şeler getirme ama ihmalde etme cnm görüşürüüüzzzzzzz

Kızlar merhabalar Bugün muayene olmayı çok istediğim bir dr.la randevum var.Kötü bişey söyleyecek diye çok korkuyorum.Umarım herşey yolundadır.Bana dua edin lütfen.Gelişmeleri akşam yazarım.Destekleriniz için çook teşekkür ederim.Görüşmek üzere.

doktorum benden haber bekliyo ama ben hala karar weremedim yaaa senağlama

mavişcim hala senden haber bekliyorum. doktorun ne dediğini yazmamışsın. inşallah duymak istediklerini duymuşsundur.
sevgiler

doktorum düz yüzeyli kullanacagını söyledi..düz yüzey mi daha iyi pütürlü yüzey miii???

Denizcim dün doktora gittim ve moralim epey düzeldi.Ağrılardan ve şekil bozukluğundan dolayı çok kötü şeyler duymayı bekliyordum.Ama dr.um göğüslerimi beğendi.Şekil bozukluğunu küçük bir operasyonla kasları gevşetip düzektebileceğini söyledi.Operasyon sonrasıda ilk ameliyata göre çok daha rahat geçecekmiş.Önümüzdeki 2 ay içinde ameliyat olmaya karar verdim.Umarım herşey düzelir.Forumdan araştırdığım Aylin Hanıma muayene oldum.Gerçekten çok tatlı bir bayan.NedenAylin hanımı daha önce tanımadım ve ilk ameliyatımı onda yaptırmadım diye öyle üzülüyorum ki anlatamam.Bi de benim protezler düz.Aylin Hanım hep pütürlü kullanıyormuş.Ödenen rakamda benim ödediğimle aynı.Umarım bu düz protezler başımıza kapsül problemi açmaz.2. ameliyatı olucam bi de kapsül çıkarsa olamam 3. ameliyatı.Dolaşırım valla kapsüllerimle kaydirigubbakcemile3 Seni çok öpüyorum canım.Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…