ayyyy süpeeeerrrrr yılbaşınıda oohhh güsel güsel geçirirsiinnn çok sewindiim cnm beniiiimmmmmmmm :))))))))))))))))))))))):dance:
cok heycanlıyım yaaaaa...içim içime sıgmıoo.inş pişman olmam diorummm
Merhaba Denizcim.Aslında hep buralardayım.Hergün mutlaka mesajları okuyorum.Alışkanlık haline geldi bende.Canım dün ilk balenli çamaşırımı aldım.Destekli değil ama şu kabuk gibi olan sütyenlerden kullanıyorum.Göğüs uçlarım çok belirgin olduğu için diğer sütyenlerden kullanamıyorum.Bu arada halen arasıra göğüs uçlarımda yanma hissediyorum.Normal bir durum değil sanırım.Sen nasılsın Umarım herşey yolundadır.Çok öpüyorum.Sevgiler.
cok heycanlıyım yaaaaa...içim içime sıgmıoo.inş pişman olmam diorummm
SLM SSHEKER emin ol aptırıpda pişman oldum diyen kimseyi duymadım. formu sende takip etmişsindir. için rahat olsun. aramızda ufak tefek sorunu olan var sevgili arkadaşımız maviş gibi. ama takip ettiysen inşallah sorunları küçük ve geçici. sen ne desek ikna olamazsın ameliyata kadar düşüncek -korkacak -gerileceksin. yaşamadan rahatlayamazsın. sadece forumdan dolayı rahatlarsın. en yakınına anlatamayacağın şeyleri burda paylaşıp rahatlıyorsun. çünkü paylaştığın kişilerde yaşadığı için seni anladıklarını düşünüyorsun. allah yardımcın olsun merak ettklerine yardımcı olmaya çalışırım. sevgiler
Merhabalar ssheker.Umarım kolay bir operasyon geçirirsin.Forumdaki en problemli memişler bana ait sanırım O da yanlış doktor seçiminden kaynaklandı.Hiç araştırmadan ilk bulduğum dr.a gittim.Ben bile hiç pişman olmadım.Emin ol sende pişman olmayacaksın.Sadece dr.unu iyi araştır.Şimdiden geçmiş olsun
Merhaba Denizcim.Aslında hep buralardayım.Hergün mutlaka mesajları okuyorum.Alışkanlık haline geldi bende.Canım dün ilk balenli çamaşırımı aldım.Destekli değil ama şu kabuk gibi olan sütyenlerden kullanıyorum.Göğüs uçlarım çok belirgin olduğu için diğer sütyenlerden kullanamıyorum.Bu arada halen arasıra göğüs uçlarımda yanma hissediyorum.Normal bir durum değil sanırım.Sen nasılsın Umarım herşey yolundadır.Çok öpüyorum.Sevgiler.
Merhabalar Funny benim ki göğüs altından oldu.Yarın başka bi dr.a gidicem Umarım kötü şeyler söylemez.Görüşmek üzere canım
Kızlar merhabalar Bugün muayene olmayı çok istediğim bir dr.la randevum var.Kötü bişey söyleyecek diye çok korkuyorum.Umarım herşey yolundadır.Bana dua edin lütfen.Gelişmeleri akşam yazarım.Destekleriniz için çook teşekkür ederim.Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?