Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet cnm haklısın. bn ilk süt werebilcekmiyim ilerde die sormuştum oda sadece alt tarafını kesiyoruz %5-10 luk bi kayıp olur oda sorun diil brsürü süt kanalları war zaten demişti. sen onu bi kesin öğren sora ilerde sıkıntı çekme cnm. öptüm cnm
Selam Funny,
Sen kime yaptırmıştın?
6 ay olduğunu söylemişsin. Yumuşamaları ne durumda?
Sevgiler.
((Funnyyy ozelden msj atamiyorum sana o yuzden burdan cvpliyorum))
Cok tesekkur ediyorum cnm ya!! kesinlikle ise yaradi cok sevindim ilgilenip cvp yazdigin icin.. ben iki hafta sonra istanbula geliyorum ondan once doktora karar verip simdiden randevu alsam super olcak ama emin dglm.. senin onerebilcegin varmi? ve bir soru dha nekadar oldu sen yaptirali yani suan normal meme dokusuna yakinmi yoksa sertlermi? bu arada senin adina sevindim ustunden kocaman bi yuk kalkmistir cok mutlu olursun boyle ins.! tekrar tesekkur ediyorum cnm.. opuldunn kocaman!!
Funny selam, özelden msj atamadığım için buradan yazıyorum :)
Cevabın için çok teşekkür ederim canım.
Ben de yaptıralı 2 ay oldu bu arada :) Doktorunun kim olduğunu merak etmiştim sadece :)
Güle güle kullan canımm :)
Öpüyorum!
Merhaba arkadaslar,, bi kac aydan beri sizin paylastiklarinizi takip ediyorum bugun uye olup bende biseyler yaziim dedim.. ben hollandada yasiyorum ve burda olan cogunuz gibi silikon yaptirmayi dusunuyorum yanliz bunu hollandada dgl istanbulda yaptirmak istiyorum, aylin hanimi dusunuyorum ama emin dglm.. cok zor ya : ( karar verip yaptirmis olanlara cok saygi duyuyorum insallah problemsiz gecer, hep mutlu olursunuz!! Pamuuk gibi bende dans ediyorum ve onun sordugu gibi dansdan en az nekadar sure uzak kaliriz??
arkadaşlar bende silikon taktırmak çok istiyorum çünkü benimkiler yok gibi en küçük sütyeni bile zor dolduruyor muhtemelen buyüzden kas altı yapılacaktır ama ben doğal olmasına takıntılıyım bildiğim kadarıylada en doğalı damla silikon ama yine duyduğum kadarıyla kas altına damla silikon yapmıyolarmış yada yapıyolar ama tercih pek edilmiyor çünkü kas altnda damla silikon eziliyormş kafam karıştı busefer kas altı yapılması gerekcek bana muhtemelen çünkü meme dokum yok ama damla silikon istiyorum offff bu soruma doktor bi çözüm bulacaktır artık. bide deniz sana sorum şu nekadar sürede ameliyat olmamış gibi vücudunu hareket ettirebileceksin sorumun nedenide şu ben dans ediyorum haftanın 2 günü dans eğitimi alyorum nekadar sürede dönerim eğitimime acaba beni ve hareketlerimi nekadar süre kısıtlar bu ameliyat?? buarada geçmiş olsun canım umarım mutlu mesut olursun yenilenen vücudunla:))
SELAM RAPİİ canı ben cimnastik eğitmeniyim ameliyat olalı 3.5 aya yakın oluyor. tek korkum hareket kısıtlılığımdı(ÇÜNKÜ İŞİM BU). ama 3.haftadan itibaren aktif cimnastiğe geri döndüm. yani hiç endişhelenme kısa sürede normale dönüyorsun. ilk ameliyat dönemi sanırı asla eskisi gibi olamayacağım demiştim. ancak emin ol iyileşme süreci çok hızlı. hiç korkma ameliyatını güvenilir bir doktora yaptır. herşey gönlünce olsun..
sevgiler
bnde araycam şimdi doktorumu yaptırcam ya ne olcak diye düşünecegime yaptırıp sonucu göreyim... medical park ta olcak 4250tl de fiyat.. fiyat biraz daha uygun olsa ii olcaktı ama pahalı da degil galiba 4000 altında yapan yok zaten
cnm hastaneden hastaneyede değişiyo zaten fiyat benim 2 seçeneğim vardı biri florance nightingale di dieri şafak tı ben şafağı seçtim diğerini seçseydim daha tuzluya gelcekti 250 yi falan kafana takma cnmortalama fiyat zaten bukadar boşver medical park ta iyi bi hastane sen yaptır başka şeyi kafana takma cnm ..... işallah herşey istediin gibi gider... öptüüm
canım yaa sana cok tesekkür ederim kararımda payın büyük =) doktorum bana düz yüzey kasaltı dedi ayrıca meme altı kesisi olcak.. düz yüzey kafamı karstırmıstı kapsül olusur diye ama düz yüzey kasın daha iyi hareket etmesini saglıyomuş
ben meme ucu kesisi yaptırdım hatta kararsız kalmıştım ilk memeucumu altımı olsun die sora ucuna karar verdim hemde ameliyat olcam gün doktor geldiinde yanıma ozaman sölemiştim son ana kadar hep meme altı istiyodum his kaybolur falan die ama meme ucumda his kaybı falanda olmadı bide ben evlendiim zaman süt verebilcekmiyim die sormuştum ondada çok rahatlatmıştı doktorum beni öle anlık bi kararla meme ucu istiyorum diye değiştirmiştim :)cnm 6 ay oldu hiçbi problemim yok doktorunda iyiyse zaten hiç düşünme bile ben sadece benim doktorumla konuştum başka hiçbi doktrla konuşmadım zaten tavsiye üzerine gitmiştim çokta iyi bi doktor zaten bana kaç cc takcaanı bile sölememişti ben sadece büyük istediimi söledim vücudum neyi kaldırıyosa onu yaptı zatn çok memnunum doktoruna güveniyosan emin ol memnun kalırsın zaten . bu dönemde insanın yaptıran bilen birine gerçekten çok ihtiyacı oluyo ben yaşadıklarımı anlattım sana sana bi faydam olduysa ne mutlu bana cnm işallah herşey yolunda gider
ee tarih falan ne zaman oluyosunnn:) zemuszemus
canım az önce aradım doktoru ve dedim en kısa zamnda yaptrmak istiyorum diye.. yarın sabah kan vermeye gidicem salı sabah 9 da ameliyatım var...ayyyy cok heycenlıyım yaaa..:kedi:
Her zaman söylediğim gibi hangi ameliyat olursa olsun derince bir araştırma yapılmalı içinize hangisi sinerse o doktorda karar kılınmalı.İnsanın bir tane hastanesi olmalı bence her seyını gıdıp orada haletmeli.Ben cesaret edemıyorum baska doktorlara gıtmeye.Burun göğüs önemli seyler ayrıca tehlikeli ameliyatlar.Paramı verdım ohh adam gibi yapar herhalde dıye bır kural yok.Insan kandıran adam soyan çok doktor var.Çok şükür ben bunlara hiç fırsat vermedim.Hem gögüs hem burun ikisindede çok memnunum.Arkadaşım sende canını sıkma iyi bir doktor bul kendine ona danış.İnsallah yoluna girer.
sevgili pamuukk, rotezin şeklini doktorunla karar veriyorsun ancak göğüs dokusu hiç yoksa o zaman damla öneriyorlar doğallık açısından. göğüs dokusu varsa yuvarlak olabiliyormuş.beni yoktu ve damla kondu. önce yuvarlak denemiş çok abes durmuş.oysa muayenede yuvarlak olur demişti. şimdi çok memnunum. ben doktora bırakmıştım zaten.
bu arada kas altı yuvarlak olacak kol altı öbür türlü die bir şey yok heryerden hepsini koyabiliyorlar. ancak doktorların genelde kendine göre yöntemi neyse onu öneriyor.
forumu takip ettiyse en çok his kaybı sorunu oluyor buda göğüs ucu olanlarda oluyor.(ama bu kural değil sorunu olmayanda çok) sana tavsiyem doktorunu güvnilir seç. en önemli faktör doktor çünkü. şimdiden hayırlı olsun. sevgiler