DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

ewet cnm haklısın. bn ilk süt werebilcekmiyim ilerde die sormuştum oda sadece alt tarafını kesiyoruz %5-10 luk bi kayıp olur oda sorun diil brsürü süt kanalları war zaten demişti. sen onu bi kesin öğren sora ilerde sıkıntı çekme cnm. öptüm cnm

Selam Funny,

Sen kime yaptırmıştın?

6 ay olduğunu söylemişsin. Yumuşamaları ne durumda?

Sevgiler.

Merhaba arkadaslar,, bi kac aydan beri sizin paylastiklarinizi takip ediyorum bugun uye olup bende biseyler yaziim dedim.. ben hollandada yasiyorum ve burda olan cogunuz gibi silikon yaptirmayi dusunuyorum yanliz bunu hollandada dgl istanbulda yaptirmak istiyorum, aylin hanimi dusunuyorum ama emin dglm.. cok zor ya : ( karar verip yaptirmis olanlara cok saygi duyuyorum insallah problemsiz gecer, hep mutlu olursunuz!! Pamuuk gibi bende dans ediyorum ve onun sordugu gibi dansdan en az nekadar sure uzak kaliriz??

((Funnyyy ozelden msj atamiyorum sana o yuzden burdan cvpliyorum))

Cok tesekkur ediyorum cnm ya!! kesinlikle ise yaradi cok sevindim ilgilenip cvp yazdigin icin.. ben iki hafta sonra istanbula geliyorum ondan once doktora karar verip simdiden randevu alsam super olcak ama emin dglm.. senin onerebilcegin varmi? ve bir soru dha nekadar oldu sen yaptirali yani suan normal meme dokusuna yakinmi yoksa sertlermi? bu arada senin adina sevindim ustunden kocaman bi yuk kalkmistir cok mutlu olursun boyle ins.! tekrar tesekkur ediyorum cnm.. opuldunn kocaman!!

Selam Funny,

Sen kime yaptırmıştın?

6 ay olduğunu söylemişsin. Yumuşamaları ne durumda?

Sevgiler.

Funny selam, özelden msj atamadığım için buradan yazıyorum :)
Cevabın için çok teşekkür ederim canım.
Ben de yaptıralı 2 ay oldu bu arada :) Doktorunun kim olduğunu merak etmiştim sadece :)
Güle güle kullan canımm :)
Öpüyorum!

cnm ben yaptıralı 6 ay oldu tabi normal meme dokusuna yakın değil daha ewet biraz sertler ama öle kaskatıda değiller olması gerekenden sanırım benimki biraz daha yumuşak bence bu kendi meme yapınlada alakalı sanırım benimkiler normaldede çok yumuşacık değillerdi diklerdi ve sarkık değildi belki bu yüzden bana normal geliyolar ben birazda sert sewiyorum :) ama dediğim gibi kaskatı değiller ameliyat yaptırdıktan 3 gün soora bile benimki evet gergindi ama yumuşaktıda ben sertliği yada yumuşaklığı konusunda hiç sorun yaşamadım cnm. öptüüümmmmm senin adına sevindim cnm işalla bian önce karar werirsin zemuszemus

çok saol cnm :) sende güle güle kullan öptüümmmmmmm :)hihoyyyt

SELAM RAPİİ canı ben cimnastik eğitmeniyim ameliyat olalı 3.5 aya yakın oluyor. tek korkum hareket kısıtlılığımdı(ÇÜNKÜ İŞİM BU). ama 3.haftadan itibaren aktif cimnastiğe geri döndüm. yani hiç endişhelenme kısa sürede normale dönüyorsun. ilk ameliyat dönemi sanırı asla eskisi gibi olamayacağım demiştim. ancak emin ol iyileşme süreci çok hızlı. hiç korkma ameliyatını güvenilir bir doktora yaptır. herşey gönlünce olsun..
sevgiler

sevgili pamuukk, rotezin şeklini doktorunla karar veriyorsun ancak göğüs dokusu hiç yoksa o zaman damla öneriyorlar doğallık açısından. göğüs dokusu varsa yuvarlak olabiliyormuş.beni yoktu ve damla kondu. önce yuvarlak denemiş çok abes durmuş.oysa muayenede yuvarlak olur demişti. şimdi çok memnunum. ben doktora bırakmıştım zaten.
bu arada kas altı yuvarlak olacak kol altı öbür türlü die bir şey yok heryerden hepsini koyabiliyorlar. ancak doktorların genelde kendine göre yöntemi neyse onu öneriyor.
forumu takip ettiyse en çok his kaybı sorunu oluyor buda göğüs ucu olanlarda oluyor.(ama bu kural değil sorunu olmayanda çok) sana tavsiyem doktorunu güvnilir seç. en önemli faktör doktor çünkü. şimdiden hayırlı olsun. sevgiler

sevgili maviş ne zaman ameliyat?
allah yardımcın olsun.içini ferah tut inşallah herşey istediğin gibi olur sevgiler

cnm benimde işim bu cimnastik antrenörüyüm ama eğer kas altıysa 3 hafta çok kısa aktif cimnastik yapmak için.benim 6 ay oldu ve hala bar a tutunup ayaklarımı yerden kesemiyorumkas çekiyo yavaş yavaş başladım ama öle çok rahat değilim.
eğer sende benim gibi çocuk çalıştırıyosan sorun yok zaten çnkü evet engellemiyo çocukları tutmamı ve hareketleri de yaparak gösteriyorum hiç bi sorunum yok ama tek sorunum biyere tutunup ayaklarımı yerden keserken biraz sorun var oda geççek.
ama dans için bi 2 yada 2.5 hafta gerekiyo bazen ani hereketler oluyo ve kolunun üstüne gitmek gerekiyo atıyorum düşücek oluyosun ve istemsiz olarak eli yere koyarken zorlanıyo insan .ben ameliyat olduktan 9 gün sora çocukları çalıştırmaya gittim ama inan çok zorlandım cnm çocuk düştü düşücek derken beklerken pat düşüyo mecbur tutmam gerekiyo ve gerçekten çok zor oluyodu. sende benim gibi antrenörlükmü yapıyosun ?

denizcim kesinlikle dediğin gibi doktoruna güvenince herşey çok daha güzel ve yolunda gidiyo.çok çabukta iyileşiliyo zaten öptüm çoookkkkyerimseniben

bnde araycam şimdi doktorumu yaptırcam ya ne olcak diye düşünecegime yaptırıp sonucu göreyim... medical park ta olcak 4250tl de fiyat.. fiyat biraz daha uygun olsa ii olcaktı ama pahalı da degil galiba 4000 altında yapan yok zaten

cnm hastaneden hastaneyede değişiyo zaten fiyat benim 2 seçeneğim vardı biri florance nightingale di dieri şafak tı ben şafağı seçtim diğerini seçseydim daha tuzluya gelcekti 250 yi falan kafana takma cnmortalama fiyat zaten bukadar boşver medical park ta iyi bi hastane sen yaptır başka şeyi kafana takma cnm ..... işallah herşey istediin gibi gider... öptüüm

canım yaa sana cok tesekkür ederim kararımda payın büyük =) doktorum bana düz yüzey kasaltı dedi ayrıca meme altı kesisi olcak.. düz yüzey kafamı karstırmıstı kapsül olusur diye ama düz yüzey kasın daha iyi hareket etmesini saglıyomuş

ben meme ucu kesisi yaptırdım hatta kararsız kalmıştım ilk memeucumu altımı olsun die sora ucuna karar verdim hemde ameliyat olcam gün doktor geldiinde yanıma ozaman sölemiştim son ana kadar hep meme altı istiyodum his kaybolur falan die ama meme ucumda his kaybı falanda olmadı bide ben evlendiim zaman süt verebilcekmiyim die sormuştum ondada çok rahatlatmıştı doktorum beni öle anlık bi kararla meme ucu istiyorum diye değiştirmiştim :)cnm 6 ay oldu hiçbi problemim yok doktorunda iyiyse zaten hiç düşünme bile ben sadece benim doktorumla konuştum başka hiçbi doktrla konuşmadım zaten tavsiye üzerine gitmiştim çokta iyi bi doktor zaten bana kaç cc takcaanı bile sölememişti ben sadece büyük istediimi söledim vücudum neyi kaldırıyosa onu yaptı zatn çok memnunum doktoruna güveniyosan emin ol memnun kalırsın zaten . bu dönemde insanın yaptıran bilen birine gerçekten çok ihtiyacı oluyo ben yaşadıklarımı anlattım sana sana bi faydam olduysa ne mutlu bana cnm işallah herşey yolunda gider
ee tarih falan ne zaman oluyosunnn:) zemuszemus

canım az önce aradım doktoru ve dedim en kısa zamnda yaptrmak istiyorum diye.. yarın sabah kan vermeye gidicem salı sabah 9 da ameliyatım var...ayyyy cok heycenlıyım yaaa..:kedi:

canım az önce aradım doktoru ve dedim en kısa zamnda yaptrmak istiyorum diye.. yarın sabah kan vermeye gidicem salı sabah 9 da ameliyatım var...ayyyy cok heycenlıyım yaaa..:kedi:

hadi bakalım cnm çok sevindim bende hayırlısı olsun cnm kaydirigubbakcemile2

selam.senin adına sevindim memnun olmana.hangi doktora olduğunu söylermisin?opuyorumnanaktan

teşekkür ederim DENIZ27 en doğru zamanı ayarlayıp şu ameliyat olmak istiyorum artık umarım yakında olur:Saruboceq:
bu arada benm daha önceden tanıdığım iyi ve ünlü bir doktor koltuk altından girerek bu ameliyatı yapıyor. böylecede iz sıfır oluyor ama sanırım (yanılyorda olabilirim) koltuk altından girince sadece kas altı yapılabiliyormuş. bu yöntemi deneyen yada duyan var mı koltuk altından giriş nasıl our acaba iyileşme süreci iz durumu falan filan?????? :uhm:

DENIZ27 ve Funnyy ikinizede cokcok tskr ediyorum.. ya supersiniz!! cesaret veriyorsunuz.. Doktora daha karar vermedim ama kafamda iki doktor var bi kac hafta sonra istanbuldayim.. iki doktorlda gorusup karar veririm ins.! Iyi dediginiz / onerebilceginiz doktor varsa istanbulda soylerseniz sevinirim.. tekrar tesekkur ediyorum ikinizede!! kocamann opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…