• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

CANIM NE yazıkki bayanlara verilen o bebek mucizesinin bedelleri bunlar. çocuktan önce hiç bir takıntım yoktu küçüktü ama idare ediyordu. bebek sonrası büyür dediler aksine dahada küçüldü. kimseyi değil sadece beni çok mutsuz ediyordu. dediğin gibi vücutta sorun sadece eksiklikti. inan ameliyat sonrası kendine güvenin tartışılmaz boyutlara geliyor(her konudaalkisalkisalkis)
ben sorunu herkese tavsiye ederim hemde canı gönülden. o psikolojiyle yaşamaya değmez.
isteyen herkesin kavuşması dileğiyle sevgiler.:1hug:

ewet cnm banada hep diolardı çocuun olunca büyür diee oooo çocuumun olmasını mı bekliicem :) ben şimdide bu halde cocuk olunca nolcak onu düşünüorum acaba sarkıcaklarmı,kötü olurlarmı die düşünüorum :( ama baktım kötü oluo gene yatcaz masaya napalım :)))) ama kesinlikle küçükkenki psikolojiyle şimdiki tamamen farklı en basit istediim şeyi rahatlıkla giyiyorum yada ewde bile üstüme bi tişort giydiimde ufacıklardı ama şimdi ohh ne güsellerrrrr kesinlikle küçük olupta mutsuz olanlara tavsiye ediorum.evet biraz acıcak ama geçici bi süre değer yaniiiii öptüüm çokkkkk :teytey:

katılıyorum funyy e insanın hayata bakış açısında bile olumlu değişiklikler oluyor daha ne diyim

duyduğum kadarıyla doğumdan sonra çokbozulma olmuyormuş. tahinim hafif sarkıp dahada doğal görünür. bana göre bu işin en sıkıntılı yanı kapsül olayı. yani olacakmı bekleyişi çok zor. . olma ihtimali tekrar masaya yatma korkusunu arttırıyor. eğer olmazsa süper bir şey. ihtiyacı olmayan için saçma birşey ama erçekten küçükse bütün bayanlara sonuna kadar tavsiye ederim. çekilen sıkıntıya değer.
bu arada benimde biri diğerine göre biraz daha büyük. çok dikket edersen belli oluyor.
rahatsız etmiyor ama bunun nedeni normaldede ynı ebatta olmamaları oldu. hiç sorun etmiyorum eski halimi düşününce çoook mutluyum. sevgiler

bu arada sertlik konusuna gelince masaj yapınca oldukça yumuşak oluyor. ama ilk zamanlara göre daha yumuşak. (3 ay olmak üzere) takıntı yapacak kadar sert değiller.

ben dediğim gibi sertliği hiç sorun etmiorum hata sewiyorum bile. bu arada kapsül oluşcakmı die bekleyip kendini nie sıkıntıya sokuosun ben hiç düşünmüorum bile cnm benim bi arkadaşımda kapsül oluştu ama oda benim gibi sert sewdiği için sorun etmedi görüntüdede bi bozukluk yok yani dıştan normal görünüo sadece biraz sert ama oda zaten kaskatı diil tabi genede yumuşaklarrr normale göre sert tabii.denizcim kafana bunu takıpta boşu boşuna strese girme aklına bile getirme bak görceksin hiçbişe olmıcak cnm. bu arada biri dierine göre daha büyük diosun ama normal göğüslerdede öle zaten takma kafana bunu bi tel sen anlarsın biri daha büyükmüş öbürü daha küçükmüşşşşşş boşwerrrrrr kafanı rahat tut sen :nazar:

sevgili funny doğru söylüyorsun. tadını çıkartmak lzım geçen sene bu zamanlar ameliyatta kesin değildi çokda mutsuzdum. şimdi inan eski halini hatırlamıtorum desem yeri. sanki hep böylelerdi.

bu birazda zayıf olmanın ceremesi. şimdi etrafımda bayanları görünce sonradan olanları anlıyorum. sadece tebessüm edip geçiyorum önceden inanılmaz bakardım onlara. hayatta düzeltebileceğin ir durumsa bu mutlaka düzeltilmeli. sonuna kadar mutsuz olmaya değmez
sevgiler

:) aynen cnm ya ben ilk yaptırdıım günden beri sanki hep benimmişler gibi geliolar bana hatta doktoruma e hani büyük yapcaktın dedim ameliyattan çıkarçıkmaz :) sanki zaten ölelerdide büyütmemiş gibi geliodu bana :) şimdi bikinili resimlerimi gördükçe ve benim eski halim gibi insanları gördükçe şükrediorum yaptırdııma :) hatta bence bunu herkesin yaptırması gerekir diye bile düşünüorum. benden büyük göğüslü arkadaşlarımı şimdi görünce sanki sönük gibi geliolar bana.iyki yaptırmışımm ama gene doktoruma her gidişimde hani büyük yapcaktın die takılıorum hep :))))) kapsülü falan hiç kafana takma cnm herşey güsel olcak içini ferah tut ....... öptüüüümmmmmmmmmyerimseniben

Evet bencede yaşasın yeni halimiz. Allah herkesin gönlüne göre versin. ilk yazı sabırsızlıkla bekliyorum.

SEVGİLER:hooray:

oooo ben yazımıda geçirdim 6 hziranda oldum 28 temmuzda tatildeydim varya anlatamam :) gerine gerine yürüyosun :)))))) üstüne giydiklerin cuk oturuyo bikere:))))) gelsiin bikiniler gelsin desteksiz sütyenler hep özenirdim dantelli iççamaşırlarına artık benimde waaaaarrrrrr :)))))))))
kesinlikle denizcim sana katılıorum hayatta herkes istedii gibi nasıl rahat ediyorsa ööle yaşasın ........:teytey:

VALLAHİ FUNNY benim bu yaz hiçbir şey belli değildi vebir sürü çamaşır ve bikini almıştım. ameliyat olunca büyük bir zevkle etiketi bile çıkmamış çamaşırları çöpe attım. kimse bilmediği için veremedimde. ama hiç içim acımadı onları çöpe atmak bile zevkti benim için.
şimdi yazı bekliyorum içime sine sine bikinilerimi alacağım. çamaşırlara gelince onlarn tadını şimdiden çıkartmaya başladım. gerçekten ne büyük eksiklikmiş şimmdi çok daha iyi anlıyorum. kendimi geçiştirdiğimi sanıyormuşum.
ihtyacı olan herkes bir yolunu bulup yaptırmalı. kendine iyi bak sevgiler

oooo ben yazımıda geçirdim 6 hziranda oldum 28 temmuzda tatildeydim varya anlatamam :) gerine gerine yürüyosun :)))))) üstüne giydiklerin cuk oturuyo bikere:))))) gelsiin bikiniler gelsin desteksiz sütyenler hep özenirdim dantelli iççamaşırlarına artık benimde waaaaarrrrrr :)))))))))
kesinlikle denizcim sana katılıorum hayatta herkes istedii gibi nasıl rahat ediyorsa ööle yaşasın ........:teytey:

bnde bıktımmmm destekli südyenlerden yaaaaa =( uzun zamndır aklımdaydı ama cesaret edip yaptıramıyodum ama düşündüm de bn bunu eninde sonunda yaptırcam ertelemeye ne gerek war =)) ocakta yaptrcam inş.. südyensiz gezecem wala ahdım war

SSHEKER kesinlikle katılıyorum. şu an yaptırmaman sadece erteleme maddi problem yoksa eninde sonunda yaptırırsın ve KEŞKE daha önce yaptırsaymışım dersin.
bu yüzden sakın erteleme doğru doktoru bul ve yaptır. ahtın olan konu ise emin ol yaptıran herkes mutlaka denemiştir. ben dahil:lepi:
sevgiler

Ay kızlar ne güzel yazmışsınız benımde küçükler ama korkuyorum :( eşimde benim için sorun değil diyor ama ben takıyorum yazdıklarınızı okudum az.. kendimi hayal ettim öle bikiniyle fln ayyy ne güzel olur

sevgili ysm-ysm benimde eşim tek karşı çıkan kişiydi. hatta onun yüzündende bekledim diyebilirim. ama inan doğru değil şimdi en mutlu olan kendisi. bana onun ne önemi diyen adam şimdi iyiki yaptırdık diyor.

yani ona inanma hiç bir erkek buna hayır demez. e tabi sen önemlisin bölümünü atlattıktan sonra. emin ol oda aynısını söyleyecek.
bu arada ameliyattan sonraki zamanlardada ne gerek vardı demeye devam ediyor. taki normal yaşantına dönene kadar.

sen fırsatın varsa kaçırma oda mutlu olacak emin ol.
sevgiler

denizinde dedeiği gibi eğer maddi sorun yoksa bian önce olun derim bende hele o destekli sütyenlerden kurtulmak büyük ferahlık arkadaşlar resmen çelik yelek gibilermiş ya öncedende arkadaşlar arasında dalga geçerdim şu çelik yelekleri gene taktım die ama şimdi hiç biri kalmadı :) denizcim ben benimkileri kardeşiime werdim hem bikiniler hemde iççamaşırları :) bende öle sölemedim kimseye cnm sadece en yakınlarım bilio semiorum öle herkese sölemeyi çnkü bazıları var silikonluyum die resmen duyuru yapıolar sanki millet çok meraklı herkese söleemeyetanıdıım çocu kişi sölüo herkese.hatta komik bişe anlatiim size :) bi arkadaşım fitness salonunda çalışıo bi tanede havalı bi kadın var bu kadın bigün bi hocayla konuşuomuş salonda ite kilo vercek sıkılaşcak falan ya sen tut çocuğa göğüsünü aç göster çocuk tabi şookkk noolduunu şaşırmış benmkiler silikon diip açıp göstermiş :) ne insanlar war yaaaa :1shok:

neeseeeee arkadaşlar yaptırmak isteyenler zaman kaybetmeden bian önce yaptırsınlar sora çok zaman geçio öle acısını falanda hiç düşünmeyin okadar çabuk iyileşiyoki insan hiç korkmaya gerek yokkkkkkkk

bnde bıktımmmm destekli südyenlerden yaaaaa =( uzun zamndır aklımdaydı ama cesaret edip yaptıramıyodum ama düşündüm de bn bunu eninde sonunda yaptırcam ertelemeye ne gerek war =)) ocakta yaptrcam inş.. südyensiz gezecem wala ahdım war

canım bian önce yaptır sora keşke daha önce yaptırsaydım deme cnm nası rahatlık anlatamam bian önce bi an önceeeeeeeeeeeee :)))))))kaydirigubbakcemile2

canım bian önce yaptır sora keşke daha önce yaptırsaydım deme cnm nası rahatlık anlatamam bian önce bi an önceeeeeeeeeeeee :)))))))kaydirigubbakcemile2

ocakta diodum ama daha da erkene aldım 10 gün içinde halletcem =)) acaip takıntı oldu bu bende

Back