- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
olsun sende yap paylaş herkesin yorumu yapışı farklıdır
Tabiki öyle,aklımdaki porsiyonluk değildi benimde zaten ve üstüne de ilave ettiğim sos da var ayrıca..Ama uygun olur mu ki öyle canım,bilemedim şimdi :26:
canım sen bilirsin öbür kategoride de iki tane içli köfte vardı mesela ve safahat arkadaşımız açısından da sorun olacağını sanmıyorum kazen de demişti zaten bu konuda sorun yok hangsi daha çok beğenilirse ona oy gelir demişti herkesin yorumu farkl sonuçta senin yaptığın tür farklıymış mesela ama sen iki tarif olmasın bir kategoride dersen arkadaşına haksızlık olacak gibi görürsen sen bilirsin canım ama safahati bildiğim için o sorun etmez böyle şeyleri neden etsin ki. Onunda önceliği burada paylaşımda bulunmak güzel bulduğu tarifleri paylaşmak.
Evet ozaman tatildeydim ben dönüşte inceledim ama üstünkörü..Yanlış hatırlamıyorsam ufak tefekler sorun olmamışmıydı canım,ikiside aynı tarif ya,neye göre oy vericez kriteri oluşmuştu sanırım.Pek hatırlamıyorum,girip de bakasım da yok yeniden,çünkü tembelim bugün
Benim tarifimi bi başkası yapsa sorun olmaz benim için,herkesin sunumu farklıdır ve tarif birebir aynı bile olsa;katkısı ve lezzeti çok farklı oluyor.Safahat içinde,kimse içinde sorun olacağını sanmıyorum aynı tarifle farklı yarışmacılar..Kararımı netleştirip katılırım belki
bence aynı yemekler olabilir sonuçta herkesin yapışı, püf noktası , sunuşu farklı. Maksat alternatif olsun,yapanların eline sağlık şimdiden
En merakla beklediğim bölümdü , malesef türk halkı balık sevmiyor nedenseGerçi ben balıktan ziyade deniz kabuklularını ve yumuşakçalarını severim onların kategoride yarışmasını dilerdim. Denizden babam çıksa yerim sanırım
Evet ozaman tatildeydim ben dönüşte inceledim ama üstünkörü..Yanlış hatırlamıyorsam ufak tefekler sorun olmamışmıydı canım,ikiside aynı tarif ya,neye göre oy vericez kriteri oluşmuştu sanırım.Pek hatırlamıyorum,girip de bakasım da yok yeniden,çünkü tembelim bugün
Benim tarifimi bi başkası yapsa sorun olmaz benim için,herkesin sunumu farklıdır ve tarif birebir aynı bile olsa;katkısı ve lezzeti çok farklı oluyor.Safahat içinde,kimse içinde sorun olacağını sanmıyorum aynı tarifle farklı yarışmacılar..Kararımı netleştirip katılırım belki
Tabiki öyle,aklımdaki porsiyonluk değildi benimde zaten ve üstüne de ilave ettiğim sos da var ayrıca..Ama uygun olur mu ki öyle canım,bilemedim şimdi :26:
canım sen bilirsin öbür kategoride de iki tane içli köfte vardı mesela ve safahat arkadaşımız açısından da sorun olacağını sanmıyorum kazen de demişti zaten bu konuda sorun yok hangsi daha çok beğenilirse ona oy gelir demişti herkesin yorumu farkl sonuçta senin yaptığın tür farklıymış mesela ama sen iki tarif olmasın bir kategoride dersen arkadaşına haksızlık olacak gibi görürsen sen bilirsin canım ama safahati bildiğim için o sorun etmez böyle şeyleri neden etsin ki. Onunda önceliği burada paylaşımda bulunmak güzel bulduğu tarifleri paylaşmak.
Teşekkür ederim kızlar mesajlarınız için
Safahatcım çok incesin ayrıca teşekkür ederim.Bir başkası benim tarifimi yapsa benim içinde sorun olmaz asla,olmamalı da zaten..
Hamsili pilavı yapmış olsaydım,eklerdim mecburen;çünkü zaten yapmış olacaktım.Fakat henüz yapmadım,başka bir alternatifim var yani...Hamsili pilavı yaparsam kendimi mahcup hissedicem,oyüzden içime sinen başka bir tarifle katılıcam yarışmaya.Hamsili pilavın sunumuna kadar düşünmüştüm ama farklı bir tarif çok daha sinecek içime...
Şimdiki tarifte bomba gibi zatenEn azından ben beğeniyorum diyelim Ay inşaallah bunuda yapan olmaz ama Yapan olursada eklerim ona göre hehee
Herkese başarılar diliyorum,güzel adil bir yarışma olması dileğimle
Canım o senin inceliğin güzelliğinmahcup hissdecek bir durum da yok ama nasıl içine siniyorsa cnm zaten süper seyler yapacağına eminim
Teşekkür ederim canım,inşaallah bakalım yapmaya çalışırım bişeyler;çorbalardaki gibi keyifli bir yarışma olsun inşaallah
Daha önce aynı tarifin paylaşılmasında ( içli köfte ) sorun yaşanmadı , gayet güzel yarıştı iki tarifte
Sende sıva kollarını yap hamsili pilavını bence ,rakip lazım rakip
Eveeeet bu arada bende hazırladım tarifimi . Akşam saatlerine kaldım bilerek bizde sıcak sıcak yiyelim boşa gitmesin dedim
Şimdi oğluma da yemek yedireyim ,sonra yüklüyorum resimleri pc ' ye ...
Umarım sorun yaşamam ekleme aşamasında , yüklediğim fotoğraflar karışırsa ,boyutu büyük çıkarsa falan ya da hiç açılmazsa
İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaat , zaten yoruldum .
,ay cnm benim çok güzel ifade etmişsin üstüne diyecek bir şey bulamadım
Teşekkür ederim kızlar mesajlarınız için
Safahatcım çok incesin ayrıca teşekkür ederim.Bir başkası benim tarifimi yapsa benim içinde sorun olmaz asla,olmamalı da zaten..
Hamsili pilavı yapmış olsaydım,eklerdim mecburen;çünkü zaten yapmış olacaktım.Fakat henüz yapmadım,başka bir alternatifim var yani...Hamsili pilavı yaparsam kendimi mahcup hissedicem,oyüzden içime sinen başka bir tarifle katılıcam yarışmaya.Hamsili pilavın sunumuna kadar düşünmüştüm ama farklı bir tarif çok daha sinecek içime...
Şimdiki tarifte bomba gibi zatenEn azından ben beğeniyorum diyelim Ay inşaallah bunuda yapan olmaz ama Yapan olursada eklerim ona göre hehee
Herkese başarılar diliyorum,güzel adil bir yarışma olması dileğimle
eevt rakip lazım ki tadı çıksın yaaa az kişiyle yarışmanın tadı olmaazz
Çok merak ediyorum tarfini akşama bıraktın demek bende baktım hep. Bende ekledim tabi önce moderatörler inceliyor sonra konuluyormuş daha yayınlanmadı sanırım ama bende eklerken stres oldum resimler büyük gelirse, yüklenmezse, sorun çıkarsa diye gerçi hep kopyalarak yaptım Stresli birşeymiş gerçekten paylaşımda bulunmakta zevkli olacak sen de ilk kez katılıyorsun dimi..
,
canımm düşündüklerimi söyledim tamamen seni zaten çorba yarışmasında tanıdım ben çok mütevazı birisinn
ehh tamam işte sorun çözüldü hem aynı tarif olmayacak istediğin gibi, hem de güvendiğin başka tarifle katılmış olacaksın. Artık onu da ekleyen biri olursa olur artık vazgeçme lütfenn. Ay tüm gün sana dil döktük katıl diye kızım yaa.. Bak rakip istiyoruz kendimize zevkle yarışacağız. İnşallah güzel bir yarışma olacak. Hakeden kazanacak yine hep böyle oldu bende tebrik edeceğim kazananı çünkü kendime pek şans tanımıyorum.
eevt rakip lazım ki tadı çıksın yaaa az kişiyle yarışmanın tadı olmaazz
Çok merak ediyorum tarfini akşama bıraktın demek bende baktım hep. Bende ekledim tabi önce moderatörler inceliyor sonra konuluyormuş daha yayınlanmadı sanırım ama bende eklerken stres oldum resimler büyük gelirse, yüklenmezse, sorun çıkarsa diye gerçi hep kopyalarak yaptım Stresli birşeymiş gerçekten paylaşımda bulunmakta zevkli olacak sen de ilk kez katılıyorsun dimi..
.
Cnm benimtarifini de merakla bekliyorum bol bol rakip olsun tabi eglence bol lezzet olsun katiliyorum cnm sana.
Ne stres hemde.En çokta resimlerin karışık çıktığı tarifler olmuştu , o akıbetten tırstım
Ama editör düzenlemesi olacaktır aksilik halinde diye diye 1 saat uğraştım yüklemeye
Valla aynen bende 1 saatten fazla uğraştım yaa dizimi de izleyemedim. bende karışık çıkmasından korktum. Ön izleme yapa yapa ekledim işte ohh bitti rahatladım yaa..
Evet herkesi bekliyoruz , şenlik içinde çoşkuyla geçsin.
Denizler med - cezir yaşasın bizim tariflerle ,balıklar dile gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?