- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Dejavu ,şu saatte bir kalamar tava yapsan,oyum direk sana giderdi
Gözüm doyardı bari.
Yine rutin tezcanliligimla ekledim tarifimiNe yapayim bir seyi yapmaya kara verdigimde ertelemeyi sevmiyorum
Yeni tarifleri bekliyorum hayirli ugurlu olsun yarisma simdiden
Yine rutin tezcanliligimla ekledim tarifimiNe yapayim bir seyi yapmaya kara verdigimde ertelemeyi sevmiyorum
Yeni tarifleri bekliyorum hayirli ugurlu olsun yarisma simdiden
Mşallah safahat,sana en tez canlı yarışmacı üyesi ödülüde verilmeli
Ben katılacak olsam 3 gün menüyü düşünür,2 gündede yaparım heralde
Ellerine saglik cnm merakla bekliyorum balik cok severim yeni tarifler ogrenmek cok guzel olacakbende yaptım hemen bugün eklerim diye ama hiç halim yoktu canım hiç istemedi zaten geçte oldu sonra dizim başladı ve bu saat oldu uykum varrr. Olsun tezcanlılık iyidir.
Mşallah safahat,sana en tez canlı yarışmacı üyesi ödülüde verilmeli
Ben katılacak olsam 3 gün menüyü düşünür,2 gündede yaparım heralde
Kalamar yapacak varsa sosunu çok ayrıntılı istiyorum .... Buna ek olarak bakayım okyanus lokumu yapacak var mı ?
Kalamar yapacak varsa sosunu çok ayrıntılı istiyorum .... Buna ek olarak bakayım okyanus lokumu yapacak var mı ?
Bu sefer en iyi olduğum alandan geldi yarışma ama fotoğraflar yapım aşaması netten olursa kabul olurmu ?çünki benim pc problemli cevaplarsanız kolları sıvarım ama birde diğer üyeler buna karşı çıkabilirler oda var
Neyse arkadaşlar hiç sorun değil sizleri izlemek ve desteklemekte keyifli can sağlığı olsun naapalım..Sorun pc ye aktaramamdan kaynaklanır yoksa çekmek mühim değil dediğim gibi bende sizleri izlerim olsun :)
canım kötü bir niyetin olduğunu düşünmüyorum keşke katılsan iddialıyım da diyorsun çeksen resimleri flasha aktarsan ve başka bir pc den yüklesen arkadaşının, komşunun vs. Ya da internet cafeden bile olur yanii ne bileyim baksan bir çaresine :26:
Deniycem tatlım olursa olur olmazssa bende sizlere tarif olarak veririm oda benden bir anı olur değilmi :)baktım vericeğim tarif yok gibi zaten olsun bu şekildede ben mutlu olurum sizlerin arasında bulunmak bile benim için bir şereftir
evett bence de kesinlikle paylaş tarifini yemek topikleri var yenek tarifleri içirisinde orada bir yerde paylaşabilirsin. Senin o tatlı dilin yeter güzelim teveccüğünn
Yaaa aklımdaki yemek belli demiştim,Safahat yapmış onuda
Sağlık olsun
Diğer tarifleri de bekliyorum merakla
Uygun malzemeyi ayarlayabilirsem inşallah (yaşadığım yerde deniz mahsulü çok geçerli bir besin öğesi değil) bende katılacağım. Çalışanlar grubundayım onun için haftasonuna eklerim bende inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?