Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Dejavu ,şu saatte bir kalamar tava yapsan,oyum direk sana giderdi
Gözüm doyardı bari.

yarın akşam paylaşıcam ben artık menümle gözün doyar umarımm bilemicem yanii.

Son düzenleme:
Yine rutin tezcanliligimla ekledim tarifimi Ne yapayim bir seyi yapmaya kara verdigimde ertelemeyi sevmiyorum
Yeni tarifleri bekliyorum hayirli ugurlu olsun yarisma simdiden

bende yaptım hemen bugün eklerim diye ama hiç halim yoktu canım hiç istemedi zaten geçte oldu sonra dizim başladı ve bu saat oldu uykum varrr. Olsun tezcanlılık iyidir.

Yine rutin tezcanliligimla ekledim tarifimi Ne yapayim bir seyi yapmaya kara verdigimde ertelemeyi sevmiyorum
Yeni tarifleri bekliyorum hayirli ugurlu olsun yarisma simdiden

Mşallah safahat,sana en tez canlı yarışmacı üyesi ödülüde verilmeli

Ben katılacak olsam 3 gün menüyü düşünür,2 gündede yaparım heralde

bende yaptım hemen bugün eklerim diye ama hiç halim yoktu canım hiç istemedi zaten geçte oldu sonra dizim başladı ve bu saat oldu uykum varrr. Olsun tezcanlılık iyidir.
Ellerine saglik cnm merakla bekliyorum balik cok severim yeni tarifler ogrenmek cok guzel olacak

Mşallah safahat,sana en tez canlı yarışmacı üyesi ödülüde verilmeli

Ben katılacak olsam 3 gün menüyü düşünür,2 gündede yaparım heralde

Ay tesekkur ederim zaten sık sık yaptigim sevdigim tarifleri paylastigim icin pek dusunmuyorumo yuzden nasilsa en son da eklesem buu yapacagim diye ekliyorum firsat varken zaten onumuzdeki gunler yogunum yine tz canliligim ise yaradi yoksa katilamayabilirdim

Kalamar yapacak varsa sosunu çok ayrıntılı istiyorum .... Buna ek olarak bakayım okyanus lokumu yapacak var mı ?

Kalamar yapacak varsa sosunu çok ayrıntılı istiyorum .... Buna ek olarak bakayım okyanus lokumu yapacak var mı ?

ben de kalamar tarifi gelirse nasıl yumuşak olabilir onun püf noktasını istiyorum ev yapımı yediklerim genelde lastik gibi oluyor, güzel bir tarif çıkarsa evde de uygularım KK sayesinde

Bu sefer en iyi olduğum alandan geldi yarışma ama fotoğraflar yapım aşaması netten olursa kabul olurmu ?çünki benim pc problemli cevaplarsanız kolları sıvarım ama birde diğer üyeler buna karşı çıkabilirler oda var

Bence olmaz gibi çünkü onun yapım aşamalarını fotoğraflamak yarışmanın kıstaslarından biri ve gerçekten zaman alan şey o oluyor zaten ben önceki akşam yaptım menümü bu akşam paylaşıcam inşallah ve tek tek her kareyi çektim sürekli ama onu yapmasaydım o kadar zamanımı almayabilirdi malzemelerin resimlerini çekiyorsunuz, yaparken yine çekiyorsunuz. Tabii son sözü yönetim söyler ama nette hazır resimleri ve aşamaları koymak bana adil gelmiyor açıkçası diğer arkadaşlar açısından da.

Son düzenleme:
AmyWinehouse benim bildigim sunumda puana etkili oluyor sonucta yemekleri tadamadıgımızdan puan verilecek yer az.
Netden profesyonel foto koymanız haksız puan alımına neden olur, herkes cep telefonu ile de olsa kendisi cekmeli.
Netden alınan yardım sadece yemek sitelerinden sunum tarzı esinlenmesi olabilir o kadar. Bu benim görüşüm.

Neyse arkadaşlar hiç sorun değil sizleri izlemek ve desteklemekte keyifli can sağlığı olsun naapalım..Sorun pc ye aktaramamdan kaynaklanır yoksa çekmek mühim değil dediğim gibi bende sizleri izlerim olsun :)

Neyse arkadaşlar hiç sorun değil sizleri izlemek ve desteklemekte keyifli can sağlığı olsun naapalım..Sorun pc ye aktaramamdan kaynaklanır yoksa çekmek mühim değil dediğim gibi bende sizleri izlerim olsun :)

canım kötü bir niyetin olduğunu düşünmüyorum keşke katılsan iddialıyım da diyorsun çeksen resimleri flasha aktarsan ve başka bir pc den yüklesen arkadaşının, komşunun vs. Ya da internet cafeden bile olur yanii ne bileyim baksan bir çaresine :26:

Deniycem tatlım olursa olur olmazssa bende sizlere tarif olarak veririm oda benden bir anı olur değilmi :)baktım vericeğim tarif yok gibi zaten olsun bu şekildede ben mutlu olurum sizlerin arasında bulunmak bile benim için bir şereftir

Son düzenleme:

evett bence de kesinlikle paylaş tarifini yemek topikleri var yenek tarifleri içirisinde orada bir yerde paylaşabilirsin. Senin o tatlı dilin yeter güzelim teveccüğünn

evett bence de kesinlikle paylaş tarifini yemek topikleri var yenek tarifleri içirisinde orada bir yerde paylaşabilirsin. Senin o tatlı dilin yeter güzelim teveccüğünn

Ayy utandrdın beni dejavu tamam ben en iyisi alanımda en iyi olduklarımı ve pek burada yazılı olmayanları yavaş yavaş paylaşayım sizlerle

Yaaa aklımdaki yemek belli demiştim,Safahat yapmış onuda

Sağlık olsun

Diğer tarifleri de bekliyorum merakla

Uygun malzemeyi ayarlayabilirsem inşallah (yaşadığım yerde deniz mahsulü çok geçerli bir besin öğesi değil) bende katılacağım. Çalışanlar grubundayım onun için haftasonuna eklerim bende inşallah.

Yaaa aklımdaki yemek belli demiştim,Safahat yapmış onuda

Sağlık olsun

Diğer tarifleri de bekliyorum merakla

olsun sende yap paylaş herkesin yorumu yapışı farklıdır

bizim burada da öyle iç anadolu bölgesi ben İstanbulluyum gelşn geldim buraya denizden babam çıksa yerim. Ama burada kısıtlı işte. Merakla bekliyorum tarifini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…