• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243
Yok yok onlar vermesin , safahatla sizin hamsiler kalabalık çok , benim somonu döverler :9:

döveriz valla kalabalığız yanii hele biri daha hamsili birşey eklerse hamsiden geçilmeyecek valla Karadenizde hamsi bolluğu var demek ki. :9:

Zincirlememe gerek kalmadı kuzum , bir bakışım yetti :ssz:

Bugünde hain ellerimde ızgara ile buluştu canım , gel de yiyelim :56:

Ellerine sağlık ablacığım da ben şu yaşıma kadar ağzıma bir kere olsun denizden çıkan hayvanı sokmuş değilim..

Sevmiyorum deniz ürünlerini hatta hiç yemedim..

Kokusuna tahammülüm yok..
:12:

Ellerine sağlık ablacığım da ben şu yaşıma kadar ağzıma bir kere olsun denizden çıkan hayvanı sokmuş değilim..

Sevmiyorum deniz ürünlerini hatta hiç yemedim..

Kokusuna tahammülüm yok..
:12:

Ama yersen benimle arkasından şekerpare sunarım sana.

Hadi bakalım sıkıysa hayır de :34:

Pazarlık yok , önce balık sonra tatlı .

Yok daha yarışmadı canım . Her kategorinin birincisi diğer kategoriyi belirliyor.

Ne o ? Yoksa tatlı kategorisinde seni de görecek miyizz :6:

Tamam tamam seni kıracağıma gidip evindeki en değerli sürahini kırarım daha iyi..

Yok be ablam,belki bir kaç sene sonra. Ölmezsem ve mutfakta da kendimi geliştirebilirsem olur..

Tatlıları özellikle bekliyorum.. Kağıdımı kalemimi alıp tarif alıcam da
:ssz:

tarifler gelmeye başlamış bir bir
hepsi gerçekten ağzımı sulandıran cinsten ve çok başarılı
merakla takip ediyorum:34:

Eeee sizde bir önceki kategoride az ağzımızı sulandırmamıştınız :34:

Hala hem çorbalar hemde ara sıcaklar kategorilerini açıp açıp ,tarif alıyorum .

edit
Sordugum sorunun cevabini simdi buldum...
Basarilar :)

Son düzenleme:

senin sunumunun ve tarifinin yanında bizim ki ne ki canım. Teşekkür ederiz öyle görüyorsan. :16:

arkadaşlar yarışmalarda oy verenleride düşünün bu resimlere bakarken karnımız acıkıyor, sık sık yemek yiyoruz, kilo alacaz kardeşim.
Erkeklere derken türk kaslı, biz olacaz türk kaslı . Olmuyor canım bence resimler buzlandırılmalı :)))) yada kilo sorunu olanlar bakmasın
uyarısı olmalı (18+ uyarısı gibi), :))) mesela topiklere (+70 kg uyarısı yapılabilir)

Son düzenleme:
arkadaşlar yarışmalarda oy verenleride düşünün bu resimlere bakarken karnımız acıkıyor, sık sık yemek yiyoruz, kilo alacaz kardeşim.
Erkeklere derken türk kaslı, biz olacaz türk kaslı . Olmuyor canım bence resimler buzlandırılmalı :)))) yada kilo sorunu olanlar bakmasın
uyarısı olmalı (18+ uyarısı gibi), :))) mesela topiklere (+70 kg uyarısı yapılabilir)

+ 70 kg :60::60::60:

Çok güldüm buna yahu , sağol ya .

Yine bu kategori az zararlı , deniz ürünleri...

İleride hamur işleri ,bol yağlı et yemekleri ,pastalar , şerbetli tatlılar çıkacak daha piyasaya:52:

o zaman oy verenlerden doktor raporu alacaksınız, kolestrol, şeker, tuz ,tansiyon problemi olan oy veremez gibi :))
tam teşekkülü devlet hastanesinden rapor gelmeden oy verilmesi yasssaakdır diye. Sonra canımız cekecek
aynını yapcaz ondan sonra göbek bizden 1m once girecek eve. Hadi onu boşverdik, halvet işide yatacak
beyler bize ulaşamayacak offf offfff

Kategoridaşımm ben geldimmmm bu seferde sana kahven var mı bol köpüklüüü :16:

$Fotoðraf-0345.jpg

Çiçek balık kızartma

$Fotoðraf-0347.jpg

Back