- 19 Temmuz 2012
- 131
- 4
- Konu Sahibi ThirtyFouR
evinizi çok beğendim içinde dolaşasım geldi güle güle oturunn her detayını güzel yakalamışsın wonderfull Eki Görüntüle 494848 Eki Görüntüle 494849
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ba-yıl-dımmm...
Mutluluklar
Eviniz çok güzel bayıldım valla.. Allah huzurla oturmayı nasip etsin. Beni beyaz görünce temizlik endişesi sarıyor zor olmalı temizliği :)
özlemcim evine ba-yıl-dımm. senin gibi fıstık hatundan da böyle bir ev beklerdim zaten
evinizi çok beğendim içinde dolaşasım geldi güle güle oturunn her detayını güzel yakalamışsın wonderfull Eki Görüntüle 494848 Eki Görüntüle 494849
harika bir eviniz var Allah huzurunuzu mutluluğunuzu eksik etmesin Allah bize de böyle bir ev nasip etsin inşallah
Çok güzel, maaşAllah.. =) Mutluluklar dilerim
özlemim tatlım ne kadar keyifle ve aşkla döşenmiş öyle evin maş... hem çok modern hem çok şık...
maviyi nasıl böyle kombinleyebildin pes doğrusu...
aşkınla ömür boyu mutluluklar...
beni unuttun bu arada farkında değilim sanma.....
ilk sayfa dışında resim var mı bakamadım diğer sayfalara?
gerçketn denız kokuyoo:)çok beğendım cok zevklısınız
güle güle oturun
Ya ben neden göremiyorum merak ettim yaaaaaaa
Hazir aldim... almanyada yasadigim icin bi alman sitesinden aldim... otto.de
ne kadar isinize yarar bilmiyorum ama :26: evet o demire kiyafet asiliyor. ayakkabiligi kücük görünüyor ama 20 cift ayakkabi aliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/552047-deniz-kokan-evim-11.html
bu sayfadaki resimleride mi göremiyorsun?
Kadinlar kulubunede yüklemistim, göremeyenler icin...
teşekkür ederim ilginiz için. siteyi inceledim. çok güzeller gerçekten. fiyat da makul. ancak ölçüleri tam anlayamadım. hepsininkini ayrı ayrı yazmışlar. :44::44::44:
biraz kafam karıştı
sizden birşey daha rica etsem:26::26::26:
bana ayakkabılığın ve yanındaki parçanın ölçüsünü yazabilir misiniz?
yükseklik önemli değil, sadece enini yazmanız yeterli. şimdiden çok teşekkür ederim.
he bir de en öenmlisi bu site yurtdışına satış yapıyor mu acaba?
evettt nihayet görebildim. Maşaallah berekallah diyelim allah ağız tadıyla huzur içinde oturmayı nasip etsin. Taklit değil , sıradan değil tam anlamıyla tarz olmuş. Emeğine sağlık.