- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
Çok güzel bir ev olmuş güle güle oturun
Tesekkürler
bayıldım, huzurlu ve mutlu olursunuz inşallah
amin INSALLAH cnm cok saol... (zonguldakli misin?)
Eviniz çok güzel sağlık,huzur ve mutlulukla oturun
Cok saol...
Bayıldımmm..
Duvar kağıtları, salonun güzelliği, mutfağın şıklığı..
Mavi renk insana huzur ve dinginlik verirmiş, uyku içinde ideal renkmiş.. Mavi rengi hiçbir eve yakıştıramazdım ama bu eve gerçekten çok güzel olmuş.. Bütün yorumları okumadım belki öneren olmuştur ama yine de söyleyeyim.. Çamaşır makineleri için sticker'lar var, mavi bi stickerla güzel bi hava verebilirsin..
Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşAllah..
evimin renginden mi, dogru es seciminden mi bilmiyorum ama huzurluyuz gercekten.
evin dekorasyonu insanin keyfine etki ediyor ama, ben karanlik bogucu evlerde kendimi cok mutsuz hissediyorum...
öneren oldu tatlim, cok saol...
Canımm evine bayıldımm çokk güzelmişş gülee gülee oturunn :)
cok tskler...
Oha harika
oha cok tesekkürler
Adımm kokuyorr... İçim açıldı resimlere baktıkça =) İnsan bu evde sinirlenemez bile gerçekten tasarımlara, dekorasyona hayran kaldım..
hic sinirlenmiyorum zaten, pamuk gibiyim
en ince detaylara kadar düsünülmüs ve cok da güzel omus turkuaz regini seviyorum zaten. Allah agiz tatiyla oturmayi nasip etsin
Turkuaz sevilmez mi ya cok tskler...
evinn mükemmel benceee tıpkı ege evleri gibi
severim ege evlerini, benzetmene sevindim...
canim evin cok guzelmis cekimlerin de cok guzel olmus saatine bayildim mutfagin cok guzel herseyin harika uzatmiyim gule gule otur guzel evinde rabbim huzur mutluluk versin
ay ay ay cok tesekkür ederim...
güle güle oturun,cok begendim
bu arada benim mutfagimdaki duvar kagidimla sizin oturma odasindaki duvar kagidi ayni cok begenerek almistik
bende cok begenerek aldim, ama aldigimda daha parlakti... saolsun babamla enistem kagidi duvara yapistirirkenn bütün simlerini silmisler nasil yaptilarsa
Mutfagini merak ettim
çok güzel bir ev, mutlulukla oturun...
tskler...
Bayıldımmmmmm Özenti değil, harika detaylar var, kendine has bir ev. Güzel bir rehber oldu benm icin. Mavi en sevdiğim renktir.
sende mi ev düzüyorsun cnm? bu bölümün en güzel yani bu, insan cok güzel fikirler aliyor...
msn de kımse onlıne değil ki...hiç açmıyorum nerdeyse....
eee face ım de yok..
öptüm..
eee ben seni nerden bulcam ablam o zaman bende bu basligi acmadan önce kkya pek girmiyodum