Deniz Kokan Evim...

evinize bayıldımm gerçekten çook güzel bende maviyi pek düşünmem ama çook hoş durmuş güle güle oturun:9

Allah huzur mutluluk ve muhabbeti hiç eksik etmesin yuvanızdan

o beyaz çamaşırı makinesini ,

maviye boyayacak tatlı minik melekler versin size :KK1: :KK1: :KK1:

maviye aşık biri olarak söylüyorum senin evinede aşık oldum :KK16: gerçekten çok çok güzel maşallah allah mutlu huzurlu bir şekilde sevdiklerinle yaşamayı nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel makineye çok takılma her güzelin bi kusuru olur bu evinde nazarlığı o makine bence :KK1:

evde değil gemide sandım kendimi güle güle oturun

haha, degisik bi yorum oldu, cok tskler :))

evinize bayıldım güle güle oturun inşallah...

tskler canim...

Almanyanin neresi belki komsuyuzdur :)

kuzey ren vestfalen cnm sen?

evinize bayıldımm gerçekten çook güzel bende maviyi pek düşünmem ama çook hoş durmuş güle güle oturun:9

banada kimsenin düsünmedigi bi renk oldugu icin cazip geldi :KK1:

muhtesemm bır ev allah huzur versin ıns bu evde sızlere...

saol canim:KK16:

çok çok güzel ve ferah canım..
ağız tadıyla oturun inşallah...

tskler tatlim :KK16:

Allah huzur mutluluk ve muhabbeti hiç eksik etmesin yuvanızdan

o beyaz çamaşırı makinesini ,

maviye boyayacak tatlı minik melekler versin size :KK1: :KK1: :KK1:

hahaha, bu tatli dilegin icin cok tsk ederim :KK1:

Harika harika harika :)) bir mavi hayranı olarak bayıldımmmm .... Allah mutlu ve huzurla yaşamayı nasip etsin :nazar:

amin, cok tskler...

maviye aşık biri olarak söylüyorum senin evinede aşık oldum :KK16: gerçekten çok çok güzel maşallah allah mutlu huzurlu bir şekilde sevdiklerinle yaşamayı nasip etsin inşallah gerçekten çok güzel makineye çok takılma her güzelin bi kusuru olur bu evinde nazarlığı o makine bence :KK1:

tskler cnm, amin insallah...

Uzun bi bekleyisten sonra Esimle bu senenin basinda nihayet yuvamizi kurabildik...
Cok büyük maddi ve manevi zorluklardan gecerek kurulan bu Deniz kokan Huzurhanemizin karelerini sizinlede paylasmak istedim..
Resimleri arkadasim aylin90 cekmistir, burdan ona tekrar tekrar tesekkür ediyorum...

1.jpg

Antremiz:

4.jpg
2.jpg

3.jpg
5.jpg

6.jpg

7.jpg

Mutfagimiz:

8.jpg

9.jpg

91.jpg

92.jpg

93.jpg

94.jpg

Salonumuz:

99.jpg
991.jpg

992.jpg

995.jpg
998.jpg

994.jpg

993.jpg

996.jpg
997.jpg

Yatak Odamiz:

95.jpg
98.jpg

96.jpg

97.jpg

Herşey çok güzel mutfak kocaman ferah bayıldım eşyalarında çok güzel allah iyi günlerde ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin.

eviniz çok güzel sevdiklerinizle güle güle, hayırla, huzurla oturun
ben portmantonuza bayıldım, özel yapım mı, hazır mı aldınız? hazır aldınızsa nereden?:26::26::26:
uzun kısımdaki L şeklindeki demire kıyafet asılıyor değil mi
,y, olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş derler ya öyle oldu sizin portmanto benim için, kaç gündür kafamı kurcalıyordu evimde değişiklik yapmak istiyorum herşeyi kafamda oturttum da portmanto için yer bulamamıştım.:KK28::KK28::KK28:

çoookk güzel eviniz Allah nazarlardan korusun aileni evini burdaki ev resimlerini gördükçe ev döşeyesim geliyor Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin

Herşey çok güzel mutfak kocaman ferah bayıldım eşyalarında çok güzel allah iyi günlerde ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin.

amin tatlim tskler...

Bayıldım evinize güle güle oturun inşallah

Insallah :nazar:

eviniz çok güzel sevdiklerinizle güle güle, hayırla, huzurla oturun
ben portmantonuza bayıldım, özel yapım mı, hazır mı aldınız? hazır aldınızsa nereden?:26::26::26:
uzun kısımdaki L şeklindeki demire kıyafet asılıyor değil mi
,y, olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş derler ya öyle oldu sizin portmanto benim için, kaç gündür kafamı kurcalıyordu evimde değişiklik yapmak istiyorum herşeyi kafamda oturttum da portmanto için yer bulamamıştım.:KK28::KK28::KK28:

Hazir aldim... almanyada yasadigim icin bi alman sitesinden aldim... otto.de
ne kadar isinize yarar bilmiyorum ama :26: evet o demire kiyafet asiliyor. ayakkabiligi kücük görünüyor ama 20 cift ayakkabi aliyor....

çoookk güzel eviniz Allah nazarlardan korusun aileni evini burdaki ev resimlerini gördükçe ev döşeyesim geliyor Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin

banada öyle oluyordu evimi kurmadan... evimi kurduktan sonrada hep aklimda resimleri burda paylasmak vardi...
simdiye kismetmis...

Eviniz çok güzel bayıldım valla.. Allah huzurla oturmayı nasip etsin. Beni beyaz görünce temizlik endişesi sarıyor zor olmalı temizliği :)

X