Deniz Kokan Evim...

evini çok beğendim. güle güle oturun inşallah. salondaki beyaz takımını nereden aldın...bende bu tarz bir takım istiyorum. belki arada konuşulmuştur ama bütün geçmişi okuyamadım...

tek kelime ile harika canım cidden mavinin huzuru her detayda allah ağız tadı ile bir ömür oturmayı nasip etsin cok cok cok beğendim

herkese guzel yorumu icin tek tek tesekkur ediyorum. Cep telefonundan yaziyorum onyuzden alinti yapamiyorm maalesef. 2 haftadir hastanedeyim ve evime hasret kaldim. Burdaki yorumlari ve evimin resimlerini gorunce acaip duygusallastim su an ve aglamak uzereyim. Allah kimseyi yuvasindan, esinden ayirmasin ne diyeyim :-( bende en kisa zamanda kavusurum ins mis kokan evime

herkese guzel yorumu icin tek tek tesekkur ediyorum. Cep telefonundan yaziyorum onyuzden alinti yapamiyorm maalesef. 2 haftadir hastanedeyim ve evime hasret kaldim. Burdaki yorumlari ve evimin resimlerini gorunce acaip duygusallastim su an ve aglamak uzereyim. Allah kimseyi yuvasindan, esinden ayirmasin ne diyeyim :-( bende en kisa zamanda kavusurum ins mis kokan evime
çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin inşallah.Sağlıkla en kısa zamanda eşine, o güzel yuvana dönersin inşallah...

Bayıldımm,bayıldım gerçekten harika,her köşesi ayrı güzel olmuş,
bir deniz manzarası da varmı evininn?

evinin çok sıcak ve samimi bir havası var. bende sahil kızı olduğum için böyle mavişli dekorasyonlara bayılıyorum =) ayrıca mavi en huzur verici renktir.

çok geçmiş olsun Allahım şifalar versin inşallah.Sağlıkla en kısa zamanda eşine, o güzel yuvana dönersin inşallah...
45

cok tsk ederim cnm insallah, hala hastanedeyim ve hala hasretim evime:KK14:

Bayıldımm,bayıldım gerçekten harika,her köşesi ayrı güzel olmuş,
bir deniz manzarası da varmı evininn?

maalesef keske olsa. onun eksikligini denizi evime tasiyarak gecirmeye calistim

huzur verici çok zevklisiniz

tsk ederim...

evinin çok sıcak ve samimi bir havası var. bende sahil kızı olduğum için böyle mavişli dekorasyonlara bayılıyorum =) ayrıca mavi en huzur verici renktir.

kesinlikle katiliyorum, bana göre dunyanin en huzur verici rengi. insanin ruhunu dinlendiriyor

Güzel ev MashAllah

tsk ederim

yaaa mavı benım en sevdıgım renktır..cok guzel gercekten bayıldık evıne..
herseyı ozenerek ayarlamıssın secmıssın gercekten...
sadece mutfagındakı camasır makınesıne kapak yaptırırsan daha guzel olur.

bende severım sadelıgı...

yaaa mavı benım en sevdıgım renktır..cok guzel gercekten bayıldık evıne..
herseyı ozenerek ayarlamıssın secmıssın gercekten...
sadece mutfagındakı camasır makınesıne kapak yaptırırsan daha guzel olur.

bende severım sadelıgı...

kapak yaptiramiyorum maalesef, öyle bi imkanim olsaydi en basindan yaptiracaktim
ama mutfagi aldigim yer olmuyor dedi.
napalim kismet bir daha ki evime, o zaman camasir makinesini banyoya koyarim
mutfakta gözümü rahatsiz etmez.
güzel yorumun icin cok tesekkür ederim:KK16:

Bayildim evine salonun cok güzel gülle gülle oturun allah mutlulunuzu bozmasin

farklı tonları,farklılıkları çok severim..

tek kelime ile harika diyorum... muhteşem...

allah tadınızı bozmasın :KK34:

X