Deniz Kokan Evim...

tek kelimeyle muhtesem bayıldım masallah cok ferah dergilerden fırlamıs gibi nasıl güzel döşemişsiniz
ömür boyu sağlıkla mutlulukla oturmanız dileğiyle ...

nasıl huzur verici güzel bir evdir bu böyle muheteşem bayıldım...fotolarda harika çekilmiş..güle güle oturun

çok ama çok beğendim... güle güle oturun...

Tek kelimeyle mükemmel bir zevkiniz var.Maşallah,Allah can sağlıyla oturmanızı nasip etsin.

inanılmaz ferah ve güzel bir ev.. mutluluğunuz daim olsun..

Mavi ve gri, insanı her daim dinlendiriyor. Güle güle kullanın :)

çok beğendim güle güle huzurla oturun inşallahh

tek kelimeyle muhtesem bayıldım masallah cok ferah dergilerden fırlamıs gibi nasıl güzel döşemişsiniz
ömür boyu sağlıkla mutlulukla oturmanız dileğiyle ...

nasıl huzur verici güzel bir evdir bu böyle muheteşem bayıldım...fotolarda harika çekilmiş..güle güle oturun

Güzel yorumlariniz ve dilekleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim kizlar :KK16:

Ev zaten çok güzel, çekimler de harika...
Dergiye filan bakıyorum zannettim.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:nazar::nazar:

Mavi en sevdiğim renktir, dekorasyona da çok yakışmış, deniz aşığı biri olarak bayıldım her şeyine canım benim Allah huzurla oturmayı nasip etsin :nazar::KK34:

Ev zaten çok güzel, çekimler de harika...
Dergiye filan bakıyorum zannettim.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:nazar::nazar:

burada baktığım evler arasında farvorim burası oldu:)allah huzurla oturmayı nasib etsin:)

Mavi en sevdiğim renktir, dekorasyona da çok yakışmış, deniz aşığı biri olarak bayıldım her şeyine canım benim Allah huzurla oturmayı nasip etsin :nazar::KK34:

Tesekkür ederim ücünüzede...:KK16:
Böyle güzel yorumlar gördükce cok mutlu oluyorum :KK17:

Canim seninle hep Leyla ile Mecnun yorumlarinda karsilasirdik.ismini görünce hemen actim topigini.Evin coook güzel olmus.Maviler insanin icini aciyor.Insani alip biryerlere götürüyor.Ömür boyu gülücüklerle yasayin yeni evinizde insallah

evin harika.mutfaktaki makina da nazar boncuğu olsun artık.çok zevkli bir mimarsın.ne kadar harcayunca böyle bir ev sahibi olabiliniyor Mimar hanım?güle güle oturun

Çok hoş. Özellikle standart kahverengi krem ya da kırmızı siyah beyaz otomatiğe bağlamış ev yerine sahibinden izler taşıyan bir ev olması en güzel kısmı...

bayıldım,kıskandım,imrendim,beğendim,her şey her şeyyyyyy..güle güle oturun:)

Imrenme canim ya, cok daha güzeli senin olsun:KK16:

Canim seninle hep Leyla ile Mecnun yorumlarinda karsilasirdik.ismini görünce hemen actim topigini.Evin coook güzel olmus.Maviler insanin icini aciyor.Insani alip biryerlere götürüyor.Ömür boyu gülücüklerle yasayin yeni evinizde insallah

bizim zevkimizin bir oldugu sevdigimiz diziden belli zaten :KK1: cok tesekkür ederim güzel yorumun icin.

evin harika.mutfaktaki makina da nazar boncuğu olsun artık.çok zevkli bir mimarsın.ne kadar harcayunca böyle bir ev sahibi olabiliniyor Mimar hanım?güle güle oturun

dedigim gibi cok maddi zorluklar yasadik, o yüzden herseyimi tam istedigim gibi alamadim acikcasi...
ev bu yüzden o kadar pahaliya patlamadi bana.
en pahali odam mutfagim... evin komple geri kalani mutfak kadar tutmadi :KK1:
yaklasik 15 bin tl para harcadik... mobilyalar,halilar, boyalar, duvar kagitlari, elektronik esyalar...

Çok hoş. Özellikle standart kahverengi krem ya da kırmızı siyah beyaz otomatiğe bağlamış ev yerine sahibinden izler taşıyan bir ev olması en güzel kısmı...

Amacim oydu zaten... Ben tam bi kirmizi tutkunuydum aslinda... kendimi bildim bileli evim kirmizi beyaz olacak derdim...
ama benim evlendigim dönem kirmizi cok moda oldu, herkes evini kirmizi yapar oldu, sogudum acikcasi
ben istedigim zaman herkes ev kirmizi olurmuymus derdi, simdi cok yayginlasti...
renk secimimdeki en büyük faktör kimsede görmedigim bi renk olmasini istememdi... su ana kadar hickimsede turkuaz bi ev görmedim, cevremde sadece bende var :KK16:

Çok sıcak tam bir yuva :) Allah güzel günlerde huzurla sağlıkla bol bebişlerle oturmayı nasib etsin inş. :KK1:

Bayılddııımmmmmm. Bakarken insanın içi açılıyor.Rabbim sevdiceğinle huzurlu mussmutlu günler nasip etsin inşallah evceğizinizde

evinizi çoooookkk beğendim. farklı renkleri deneme cesareti göstermişsiniz ve çok yakışmış. mavi tonları insana rahatlık veriyor zaten bi evin insana hissettirmesi gereken en önemli şey de rahatlıktır heralde :KK9::KK9::KK9:

Eviniz çok güzel gerçekten ,Allah nazarlardan korusun:KK34:

Çok sıcak tam bir yuva :) Allah güzel günlerde huzurla sağlıkla bol bebişlerle oturmayı nasib etsin inş. :KK1:

evini çok beğendim..insanı boğmuyo.. :) güle güle oturursun inş..

Bayılddııımmmmmm. Bakarken insanın içi açılıyor.Rabbim sevdiceğinle huzurlu mussmutlu günler nasip etsin inşallah evceğizinizde

evinizi çoooookkk beğendim. farklı renkleri deneme cesareti göstermişsiniz ve çok yakışmış. mavi tonları insana rahatlık veriyor zaten bi evin insana hissettirmesi gereken en önemli şey de rahatlıktır heralde :KK9::KK9::KK9:

Cok tesekkür ederim güzel yorumlariniz icin... ve güzel dilekleriniz icin, ALLAH razi olsun hepinizden:KK16:

X