Deniz Kokan Evim...

maşallahhh ne kadar değişik ne kadar temiz ferah bir ev huzurlla oturun

Mavinin bir eve bu kadar yakışacağını düşünmezdim heralde.
Gerçekten deniz kokuyor.
Çok hoş olmuş.
Ağız tadıyla oturun, huzurunuz eksik olmasın inş yuvanızdan.

Cok tsk ederim...

çok beğendim,güle güle oturun

mutfak masa-sandalyelerinizi ve orta sehpanızı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

almanyada yasiyorum, burda ki Poco adinda bi mobilya magazasindan aldim hepsini...

maşallahhh ne kadar değişik ne kadar temiz ferah bir ev huzurlla oturun

Mavinin bir eve bu kadar yakışacağını düşünmezdim heralde.
Gerçekten deniz kokuyor.
Çok hoş olmuş.
Ağız tadıyla oturun, huzurunuz eksik olmasın inş yuvanızdan.

Cok tsk ederim...

çok beğendim,güle güle oturun

mutfak masa-sandalyelerinizi ve orta sehpanızı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

almanyada yasiyorum, burda ki Poco adinda bi mobilya magazasindan aldim hepsini...

Mükemmel olmuş,emeğine sağlık.Her bir detayı ayrı güzel.
Mutfağına ve mutfak halının uyumuna bayıldım.
Kullandığın renkler,çok huzur verici.
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Şezlonglu sahil posterine bayıldım.Onu nereden aldın acaba ?

Mükemmel olmuş,emeğine sağlık.Her bir detayı ayrı güzel.
Mutfağına ve mutfak halının uyumuna bayıldım.
Kullandığın renkler,çok huzur verici.
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Şezlonglu sahil posterine bayıldım.Onu nereden aldın acaba ?

O hediye canim, nerden oldugunu bilmiyorum...
tsk ederim güzel yorumun icin...:KK16:

maviyle aram ii değildir ama resmenn maviye evine hayran kaldımm çok güzell muhteşemmm yaaa bayıldımm resmennn :KK39::KK39::KK39:

Evin genel olarak çok sade ve şık çok beğendim...
Ben de çamaşır makinenizin mutfağın bütünlüğünü bozduğunu düşünüyorum...
Türkiyede çamaşır makinesi neden mutfağa koyuluyor hiç anlam veremiyorum...

maviyle aram ii değildir ama resmenn maviye evine hayran kaldımm çok güzell muhteşemmm yaaa bayıldımm resmennn :KK39::KK39::KK39:
cok cok saol:KK16:

tek kelime ile harika bayıldım iyi günlerde oturun:nazar::nazar:
amin INSALLAH...

Evin genel olarak çok sade ve şık çok beğendim...
Ben de çamaşır makinenizin mutfağın bütünlüğünü bozduğunu düşünüyorum...
Türkiyede çamaşır makinesi neden mutfağa koyuluyor hiç anlam veremiyorum...

ben türkiyede yasamiyorum, burda genelde kiralik evlerde bodrum katinda bi camasir odasi oluyor, ama bizim evde yok maalesef.
banyodada camasir makinasi icin tesisat olmadigindan ve sadece mutfakta oldugundan buna ister istemez mecbur kaldim.
baska bi eve gecince artik, yapacak birsey yok...

detaylar çok hoş mavi çok güzel bi huzur ve feraklık katmiş tam yaşanılası bi ev güle güle otur

Muhteşşşeeeem :nazar:
Sağlıkla oturun turkuaz mavisini de çok severimmm,huzur veriyo insana
Ben de oturma odası yaparsam turkuaz yapçam hevesimi ordan alcam çünkü bütün evim mor :KK52:

detaylar çok hoş mavi çok güzel bi huzur ve feraklık katmiş tam yaşanılası bi ev güle güle otur

tsk ederim cnm...

Muhteşşşeeeem :nazar:
Sağlıkla oturun turkuaz mavisini de çok severimmm,huzur veriyo insana
Ben de oturma odası yaparsam turkuaz yapçam hevesimi ordan alcam çünkü bütün evim mor :KK52:

morla turkuaz cok yakisiyor aslinda... birbirine uyumlu renkler dogru kullanildiginda.
oturma odani yapinca paylasirsin bizimle :KK16:

çok ferah bir ev olmuş güle güle oturun.. Allah huzurunuzu,sağlığınızı,neşenizi hiç eksik etmesin bu evden..

zevkli olduğunuzuda söylemeden edemiycem :) mutfak masasını,besmele yazan aynayı,yastıklarınızı,love yazan dekoru ve turkuaz aksesuarları bi ayrı beğendim :))

:nazar: maşallah nazar değmesin çok beğendim :) Allah ağız tadıyla,mutlu, huzurlu güle güle oturmayı nasip etsin :)

hayırlı günlerde otur inşallah .hayran kaldım :nazar:

tsk ederim:KK16:

çok ferah bir ev olmuş güle güle oturun.. Allah huzurunuzu,sağlığınızı,neşenizi hiç eksik etmesin bu evden..

zevkli olduğunuzuda söylemeden edemiycem :) mutfak masasını,besmele yazan aynayı,yastıklarınızı,love yazan dekoru ve turkuaz aksesuarları bi ayrı beğendim :))

amin cnm cok tsk ederim. zevkli miyim bilmiyorum ama hersey benim zevkimin eseri o kesin :KK1:

:nazar: maşallah nazar değmesin çok beğendim :) Allah ağız tadıyla,mutlu, huzurlu güle güle oturmayı nasip etsin :)

tsk ederim cnm, amin.

Uzun bi bekleyisten sonra Esimle bu senenin basinda nihayet yuvamizi kurabildik...
Cok büyük maddi ve manevi zorluklardan gecerek kurulan bu Deniz kokan Huzurhanemizin karelerini sizinlede paylasmak istedim..
Resimleri arkadasim aylin90 cekmistir, burdan ona tekrar tekrar tesekkür ediyorum...

1.jpg

Antremiz:

4.jpg
2.jpg

3.jpg
5.jpg

6.jpg

7.jpg

Mutfagimiz:

8.jpg

9.jpg

91.jpg

92.jpg

93.jpg

94.jpg

Salonumuz:

99.jpg
991.jpg

992.jpg

995.jpg
998.jpg

994.jpg

993.jpg

996.jpg
997.jpg

Yatak Odamiz:

95.jpg
98.jpg

96.jpg

97.jpg

Evin Muhtesem Cnm hayırlı ugurlu olsun ALLAH utandirmasin mutluluklar dilerim..

Sana birde sorum olcakti Mutfaktaki mavi halina bayildim nerden aldin ? Yani markasi fln nedir ayiptir sormasi ? :)

9.jpg

Evin Muhtesem Cnm hayırlı ugurlu olsun ALLAH utandirmasin mutluluklar dilerim..

Sana birde sorum olcakti Mutfaktaki mavi halina bayildim nerden aldin ? Yani markasi fln nedir ayiptir sormasi ? :)

9.jpg

Niye ayip olsun canim... Halimin markasi idol, serisi atlantis...
Bu renkte baska tanindik hic bi markada hali yok, cok arastirdim tek bunu bulabildim:KK1:

Niye ayip olsun canim... Halimin markasi idol, serisi atlantis...
Bu renkte baska tanindik hic bi markada hali yok, cok arastirdim tek bunu bulabildim:KK1:

cok begendim cnm ben normalde hep bu traz dahada sade hatta tek renk halılara bayılırım ama bunu sevdm cok karışık degil :) güle güle otur cnm :))

X