Deniz Kokan Evim...

canım evin çok güzel maşallah huzur dolu güzel ve huzur dolu günler geçirin :KK16:
ben besmele yazan metal yazıyı nerden aldığını merak ettim çok güzel nerden bulabilirim

eviniz çook ferah çok begendim Allah aşkla oturmayı nasip etsin :KK16:

tsk ederim, nicklerimiz cok benziyor bu arada :KK1:

canım evin çok güzel maşallah huzur dolu güzel ve huzur dolu günler geçirin :KK16:
ben besmele yazan metal yazıyı nerden aldığını merak ettim çok güzel nerden bulabilirim

canim metal degil o, aynamin üzerine yapistirdim.
ramazan festivali vardi ordan aldim duvar stickerlarini... duvara degil aynaya ve salondaki kapima yapistirdim...

Canım herşey harika olmuş, çok zevkli bir bayansın Allah bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

:nazar:

Harika çok beğendim

Mutfağın masmavi çok güzel sıradışı çok hoş olmuş

Yatak odanın duvar rengine de bayıldımm

Salonun da çok güzel

Güle güle oturun

sende mi ev düzüyorsun cnm? bu bölümün en güzel yani bu, insan cok güzel fikirler aliyor...

Ev almak ve herşeyi sıfırlamak gibi bir planımız var. Düğünde eşyalar vs aceleye gelmişti şimdi sıfırdan gönlümce yapacağım herşeyi.

Dediğim gibi mavi en sevdiğim renk ve kombinlerine bayıldım. Huzurla yaşayın inşallah

evet cnm bauhaustan, markasini hatirliyor musun sen?
bi arkadas özel msjla sormus, almak istiyormus aynisini ama markasini hatirlayamadim.
rasch miydi?

almanyadanim evet, NRW... sen?

haha :KK70: diyorum ya mavinin kötü imajini bozmaya geldim.
cok tsk ederim...

Mutfaklarimin markasi nolte, serisi chigago, rengide "Ocean". rengin icinde simler var, resimlerde pek belli olmamis.
bu sayfada : nolte chicago türkis - Google-Suche

amin cnm cok tskler

aa ne güzel tarzimiz uyuyorsa... senin evin var mi?

bende NRW den :)
duisburgdan sen neresinden? bu arada arkadas banada yazmis,bende tam bilmiyorum 2 sene oldu nerdeyse,esimi bu gün gönderebilirsem baktirayim,ordan alacagi bi kac sey vardi,eger giderse bu gün yazarim..ama trdeki bauhausta bulabilrimi onu bilmiyorum ;( bu arada mesaj kutumda problem var,gittimi gitmedimi msjim onuda bilmiyorum ;((

Canım herşey harika olmuş, çok zevkli bir bayansın Allah bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Cok tsk ederim canim, amin

Harika çok beğendim

Mutfağın masmavi çok güzel sıradışı çok hoş olmuş

Yatak odanın duvar rengine de bayıldımm

Salonun da çok güzel

Güle güle oturun

Tesekkürler, begenmene sevindim :KK17:

Ev almak ve herşeyi sıfırlamak gibi bir planımız var. Düğünde eşyalar vs aceleye gelmişti şimdi sıfırdan gönlümce yapacağım herşeyi.

Dediğim gibi mavi en sevdiğim renk ve kombinlerine bayıldım. Huzurla yaşayın inşallah

Insallah istedigin evi alabilirsin ve gönlünce döseyebilirsin... o zamanda bende senin resimlerine bakip "tam benim zevkim" derim...:KK16:

bende NRW den :)
duisburgdan sen neresinden? bu arada arkadas banada yazmis,bende tam bilmiyorum 2 sene oldu nerdeyse,esimi bu gün gönderebilirsem baktirayim,ordan alacagi bi kac sey vardi,eger giderse bu gün yazarim..ama trdeki bauhausta bulabilrimi onu bilmiyorum ;( bu arada mesaj kutumda problem var,gittimi gitmedimi msjim onuda bilmiyorum ;((

Bende Duisburg canim, tesadüfe bak :KK1::KK1:
msjin gelmedi bana... esin bi baksin bakalim, cok sevinirim.
bende hatirlayamadim ismini, üzüldüm yardimci olamadim diye...

Cok tsk ederim canim, amin

Tesekkürler, begenmene sevindim :KK17:

Insallah istedigin evi alabilirsin ve gönlünce döseyebilirsin... o zamanda bende senin resimlerine bakip "tam benim zevkim" derim...:KK16:

Bende Duisburg canim, tesadüfe bak :KK1::KK1:
msjin gelmedi bana... esin bi baksin bakalim, cok sevinirim.
bende hatirlayamadim ismini, üzüldüm yardimci olamadim diye...

hehehe demeee :KK66:)) bide komsu cikmayalim simdi :KK66: duisin neresi desem :KK66:) ben önceden laarda kaliyodum,simdi krefelde tasindim yani tamda duis demeyeyim :KK66:

bu arada esim markasina bakmis ama numara falan almamis,yani googleda o markayla bir sürü cesit var,o yüzden zor..yarin artik gidip sormak gerekiyo..bize yakin zaten,oglusu gezmeye cikarinca gidp sorarim..msj sana yollamadim diger arkadasa yolladim,sonra sorun oldu,bide zaten 10 dk gecmesi gerekiyo tekrar msj yollamak icin :26:

Çok güzel gerçekten.
Özelliklede mutfakla salona bayıldım tam istediğim gibi :)
Güle güle oturun :nazar:

Darisi senin basina cnm:KK16:

hehehe demeee :KK66:)) bide komsu cikmayalim simdi :KK66: duisin neresi desem :KK66:) ben önceden laarda kaliyodum,simdi krefelde tasindim yani tamda duis demeyeyim :KK66:

özelden yazdim
:KK16:
bu arada esim markasina bakmis ama numara falan almamis,yani googleda o markayla bir sürü cesit var,o yüzden zor..yarin artik gidip sormak gerekiyo..bize yakin zaten,oglusu gezmeye cikarinca gidp sorarim..msj sana yollamadim diger arkadasa yolladim,sonra sorun oldu,bide zaten 10 dk gecmesi gerekiyo tekrar msj yollamak icin :26:

neymis markasi rasch mi? onlarin sitesine bakmistim, bende bulamamistim...
eski bi model mi ondan mi görünmüyor acaba.

gercekten cok güzelmis :) birde dikkatimi ceken, bir kere konu basliginiz cok hos..
beni cekti konu basligi bu yüzden geldim :)
bende mavi tonlarini pek sevmememe ragmen begendim..
güle güle oturun..
cok güzelmis :KK16:

Darisi senin basina cnm:KK16:

özelden yazdim
:KK16:

neymis markasi rasch mi? onlarin sitesine bakmistim, bende bulamamistim...
eski bi model mi ondan mi görünmüyor acaba.

yok canim markasi AS. Creation mis,esimle netten baktikta bulduk bi sitede,bauhausun sitesine bakmadik hic,

gercekten cok güzelmis :) birde dikkatimi ceken, bir kere konu basliginiz cok hos..
beni cekti konu basligi bu yüzden geldim :)
bende mavi tonlarini pek sevmememe ragmen begendim..
güle güle oturun..
cok güzelmis :KK16:

Evimi tarif edecek en güzel konu basligi bence :-)
begenmene sevindim, cok tesekkür ederim güzel sözlerin icin

çok begendım süper olmuş.

saol canim

yok canim markasi AS. Creation mis,esimle netten baktikta bulduk bi sitede,bauhausun sitesine bakmadik hic,

aaa dogru as creationdu... cok tanindik bi marka oldugunu biliyordum ama düsün düsün gelmedi aklima :KK53:
bende raschin sitesinde ariyorum deli gibi...
neyse cok saol tatlim, insallah bulabilir arkadas...

Eşyalar ve ev zevkinizle o kadar güzel birleşmişki pastel tonlarnda modern country bir ev olmuş bayıldım yaa :) Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin

Ciddi anlamda kıskandım fesatlandıııımmmm,,,offf koymasaydın fotoları çok nazar değer eminim..Ozaman maşallah diyelimde bişey olmasın :nazar::nazar::nazar::nazar:
Allah güle güle oturmayı nasib etsin gerçekten çok güzel olmuş

X