Deniz Kokan Evim...

bayıldım Allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin nerde bi gelin damat görsem ağlamaktan içim dışıma çıkıyor benim yüzükler takıldıktan sonraki sürecim aileler yüzünden inanılmaz sorunlu bende böyle evlenip istediğim gibi cici bici bi ev kurabilecekmiyim diyorum evine bayıldım tarz sahibi bir ev harcama yapılmış ama almak için alınmamış tarzı oturtmak için alınmış sanki:KK31:

bayıldım evıne sağlık ve huzula otur inş.

gerçekten muhteşem olmuş heleki benim gibi denizi sevenler için tam istediğim gibi bir ev.

evine bayıldım cnm muhteşem olmuş zevkine bayıldım:KK16:

bayıldım Allah mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin nerde bi gelin damat görsem ağlamaktan içim dışıma çıkıyor benim yüzükler takıldıktan sonraki sürecim aileler yüzünden inanılmaz sorunlu bende böyle evlenip istediğim gibi cici bici bi ev kurabilecekmiyim diyorum evine bayıldım tarz sahibi bir ev harcama yapılmış ama almak için alınmamış tarzı oturtmak için alınmış sanki:KK31:

Saolun kizlar:KK16:

@kayganazede.
cnm ne sorunlar yasiyorsun bilmiyorum ama insallah bi an önce hal olur.
biz bu evi kurabilmek icin ne sorunlardan gectik bi bilsen... insanin sevdigi yaninda olsun yeterki, gerisi kendi kendine hal olur.

Evin dekorasyonu cok degisik ve güzel olmuş.. Bu renklerin bu kadar hoş durabilecegini dusunmemistim.. Biraz cesaret istiyo, önerenler cesaret ve zevkinizi tebrik ediyorum.. Güle güle oturun..

Mutfağını çok beğendim. Oldukça iddalı renkler kullanmışsın. Şık olmuş. Güle güle kullan..

Çok çok çok beğendim.Allah içinde bir ömür huzurlu multu oturmayı nasip etsin.
Hayalallerimdeki gibi bir ev diyebilirim.
Gerçekten harika eşyalar renk seçimleri dekorasyon mükemmel

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mutfağına bayıldımm. bana çok güzel bi fikir verdi. güle güle otur:KK31:

Gle güle oturun çok gzel olmuş ben bayılırım maviye
benim de oturma odam mavi ama halım beyaz o mutfaktaki halıyı nerden aldın
bana daha koyu renk halı lazım belki o uygun olablir de merak ettim

eviniz çok keyifli bir ev. fakat yerler biraz daha beyaza yakın açık bi renk olsaydı sanki daha şık olabilirdi. güle güle oturun...

Beyaz-Mavi huzurlu...güle güle oturun
tskler...

Evin dekorasyonu cok degisik ve güzel olmuş.. Bu renklerin bu kadar hoş durabilecegini dusunmemistim.. Biraz cesaret istiyo, önerenler cesaret ve zevkinizi tebrik ediyorum.. Güle güle oturun..
icimden geldigi gibi dösedim, pek bi anormal renk gibi gelmedi bana. resimleri buraya ekleyince anladim :))

çok şahane çok harika muhteşem olmuş mutlulukla yaşayın:nazar::nazar::nazar:

Mutfağını çok beğendim. Oldukça iddalı renkler kullanmışsın. Şık olmuş. Güle güle kullan..
tsk ederim:KK16:

Çok çok çok beğendim.Allah içinde bir ömür huzurlu multu oturmayı nasip etsin.
Hayalallerimdeki gibi bir ev diyebilirim.
Gerçekten harika eşyalar renk seçimleri dekorasyon mükemmel

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
amin cnm cok tsk ederim...

mutfağına bayıldımm. bana çok güzel bi fikir verdi. güle güle otur:KK31:
fikir verebildiysem ne mutlu bana:KK34:

Gle güle oturun çok gzel olmuş ben bayılırım maviye
benim de oturma odam mavi ama halım beyaz o mutfaktaki halıyı nerden aldın
bana daha koyu renk halı lazım belki o uygun olablir de merak ettim
cok aradim bu haliyi ben, maalesef bu renklerde pek hali yok artik pek ragbet gören bi renk olmadigi icin
aylar sonra buldum bu haliyi, IDOL HALI atlantis serisi. cokta uygundu. kaliteside iyi, tavsiye ederim.

Çok beğendim. Gerçekten evinizde tam bir deniz teması yansıtmışsınız.

Sağlıkla , güle güle oturun.. :nazar:

tsk ederim, INSALLAH

eviniz çok keyifli bir ev. fakat yerler biraz daha beyaza yakın açık bi renk olsaydı sanki daha şık olabilirdi. güle güle oturun...

ev kira ve parkeler zaten vardi girerken. onlari degistirme imkanim yoktu maalesef... yoksa gri veya beyaz yer istiyodum... artik kendi evimi yaptirirken INSALLAH...

Mavinin bir eve bu kadar yakışacağını düşünmezdim heralde.
Gerçekten deniz kokuyor.
Çok hoş olmuş.
Ağız tadıyla oturun, huzurunuz eksik olmasın inş yuvanızdan.

çok beğendim,güle güle oturun

mutfak masa-sandalyelerinizi ve orta sehpanızı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

X