- 18 Ağustos 2009
- 491
- 0
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.961
Denizci eşi olmak çok zor yaa marmariste iken yazın görüşemiyorduk ama şimdi mısırdayız daha rahat sürekli beraberiz :)
selam kızlar.. ya aranızda hiç adet geciktiricisi kullanmış olan var mı?
Canım kardeşim kullanmıştı yaz tatilinde, tatile denk gelmesin diye. Herhangi bir yan etkisi yok diye biliyorum. Ama sonraki ay 3-4 gün gecikmesine neden oldu. Onun dışında bir yan etkisi yoktu.
adet geciktiricisinin dier işlevide adet olmayı sağlamakmış. benim bu ay adetim gecikince (polikistik sorunum var) doktor verdi kutu bitince adet olucan dedi. kutunun yarısına kadar ancak dayanabildim. nasıl şiştim. daha çekeceğim varmış ama. bugün adet oldum yastık yorgan parçaladım resmen bağıra çağıra geçti bütün gün. işe gittim yarım saat duramadım. iyi kardeşine etki yapmamış canım ben mahvoldum. bak saat sabahın dördü ben hala uyumaya çalışıyorum. bir daha mı tövbeler tövbesi..
adet geciktiricisinin dier işlevide adet olmayı sağlamakmış. benim bu ay adetim gecikince (polikistik sorunum var) doktor verdi kutu bitince adet olucan dedi. kutunun yarısına kadar ancak dayanabildim. nasıl şiştim. daha çekeceğim varmış ama. bugün adet oldum yastık yorgan parçaladım resmen bağıra çağıra geçti bütün gün. işe gittim yarım saat duramadım. iyi kardeşine etki yapmamış canım ben mahvoldum. bak saat sabahın dördü ben hala uyumaya çalışıyorum. bir daha mı tövbeler tövbesi..
canım benim çok ama çooookk özür dilerim o zaman :sinifsinif: ben ne biliyim,yaşlı gemi deyince,sandım ki,Allah korusun bişey olacağından korkuyorsun,hay Allah ben yanlış anlamışım :bbo: seninde boş yere üzülmene sebep oldum :teselli: tekrar kusuruma bakma canım,valla kendimi çok kötü hissettim şimdi :çok üzgünüm: acemiliğime ver,olur mu,ben birçok şeyi henüz bilmiyorum :1no2: off yaaa,sabah sabah neşe vereyim derken can sıktım,tekrar özür canım benim turkbayragi