Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kk alışveriş sitesinden ne kadar puanın varsa alıyosun daha neler neler var ama benim puanım yetmiyo maviboncuğu hediye gönderdim maviboncuga sana hangisini göndereyim beğen birini

tamam işte sende git mersine gelmiyomu gemi 1 saat için bile gidilir bence hadi git hem eşinede moral olur

kız gemi 1 gün kalsa gitçem ama kalmıyo 18 saate yüklüyolar o yüzden kalamadıktan sonra sanki şeye gidiyorum:kedi:

anladım canım tamamdır şimdi o kadar yol diyosun ne der ne demez bu millet haklısın opuyorumnanaktan

captaninkarisi eşinin Mina ismi konusundaki yorumuna çok güldüm gerçekten. Ama hiç öyle düşünmemiştim, ama haklı sanki.
Bu arada üzüldüm gerçekten Mersin olayına. Ama napacaksın yapacak yok. Allah gerçekten eşi sevdiği uzakta olanlara sabır versin. Amin.

Nasıl silicem şimdi ben bunu. ıki tane aynı msj dan yollamışım. Ha tamam oldu:)))

Son düzenleme:
günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:hulya:

günaydın canım. sanırım biz seninle akraba çıkacağız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim eşimin de ailesi havsalı. merkezde oturuyoruz biz ama eşimn dayıları teyzeleri hep orada. zaten biliyorsun havsa küçük yer. akraba çıkmasalar bile kesin tanıdık çıkarlar zemuszemus. eşim kuru yük de değil canım kimyasal tankerde.

Son düzenleme:

aaa benim bütün sülale orda ama havsanın köyü ay çok merak ettim kız vallaCADIARZU hımm sen gidebiliyomusun peki eşinle birlikte?

kizlar bayagi oldu gorusmeyeli-
antalyada tatildeyim-carsamba donuyorum-gelince eklerím fotolari optum-

aaa benim bütün sülale orda ama havsanın köyü ay çok merak ettim kız vallaCADIARZU hımm sen gidebiliyomusun peki eşinle birlikte?

eşimin annesi de köyünden. edirnede merkezden emekli banka müdür yard. kayınvalidem. sor bakalım bi akrabalara aynı köyse kesin tanırlar kaydirigubbakcemile5
ben gittim canım eşimle geçen yıl. mesleğe de ara verdim. ama sarmadı beni gemi. daha doğrusu gemi değilde deniz olayı. mide bulantısı olayını aşamadım. ayakta bile duramıyordum fırtınada. 3 gün 1 damla bile su içemedim mide bulantısından fırtınaya girmiştik. karaya bi geldim idrar yollarım iflas etmiş doğal olarak. kaç ay antibiyotik kullandım. ama çarkçıbaşının eşi de vardı gemide. o çok az etkilendi bana göre. bide ben gemiye gittiğimde eşim 2. mühendisti. çok yoğun çalışıyordu. şimdi çarkçıbaşı oldu daha rahat gel die nasıl ısrar ediyor. ama benim gözüm kesmiyor sadece deniz tutmasıydı benim derdim. yoksa hiç sıkılmadım. sen düşünüyor musun gitmeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…