- 13 Temmuz 2008
- 621
- 6
- 39
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.941
eşimin annesi de köyünden. edirnede merkezden emekli banka müdür yard. kayınvalidem. sor bakalım bi akrabalara aynı köyse kesin tanırlarkaydirigubbakcemile5
ben gittim canım eşimle geçen yıl. mesleğe de ara verdim. ama sarmadı beni gemi. daha doğrusu gemi değilde deniz olayı. mide bulantısı olayını aşamadım. ayakta bile duramıyordum fırtınada. 3 gün 1 damla bile su içemedim mide bulantısından fırtınaya girmiştik. karaya bi geldim idrar yollarım iflas etmiş doğal olarak. kaç ay antibiyotik kullandım. ama çarkçıbaşının eşi de vardı gemide. o çok az etkilendi bana göre. bide ben gemiye gittiğimde eşim 2. mühendisti. çok yoğun çalışıyordu. şimdi çarkçıbaşı oldu daha rahat gel die nasıl ısrar ediyor. ama benim gözüm kesmiyor sadece deniz tutmasıydı benim derdim. yoksa hiç sıkılmadım. sen düşünüyor musun gitmeyi?
eşimin annesi de köyünden. edirnede merkezden emekli banka müdür yard. kayınvalidem. sor bakalım bi akrabalara aynı köyse kesin tanırlarkaydirigubbakcemile5
ben gittim canım eşimle geçen yıl. mesleğe de ara verdim. ama sarmadı beni gemi. daha doğrusu gemi değilde deniz olayı. mide bulantısı olayını aşamadım. ayakta bile duramıyordum fırtınada. 3 gün 1 damla bile su içemedim mide bulantısından fırtınaya girmiştik. karaya bi geldim idrar yollarım iflas etmiş doğal olarak. kaç ay antibiyotik kullandım. ama çarkçıbaşının eşi de vardı gemide. o çok az etkilendi bana göre. bide ben gemiye gittiğimde eşim 2. mühendisti. çok yoğun çalışıyordu. şimdi çarkçıbaşı oldu daha rahat gel die nasıl ısrar ediyor. ama benim gözüm kesmiyor sadece deniz tutmasıydı benim derdim. yoksa hiç sıkılmadım. sen düşünüyor musun gitmeyi?
günayyddıııııınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
nasılsınız kızlar kaydirigubbakcemile2 bakıyorumda akraba çıkıyosunuz zemuszemus
nesrincim ohh ne güzel biz iş güç koşturma derken yapamadıkya opuyorumnanaktan
bu arada yeni haberim var hepinize mafoldumben aslında iyimi kötümü bilemedim ben sevinemiyorum sevinmelimiyim bilemiyorum :bbo: eşim ayın 12 sinden sonra başlıyo yani önümüzdeki hafta gemi buraya gelip gidiyo dediler zaten ne zamandır böyle bişey istiyorduk oldu ama gidiyo işte en nihayetinde 1 ayı geçti birlikteyiz ama ne bileyim karmaşa yaşıyorum CADIARZU inşallah hakkımızda hayırlısı olur :Saruboceq: gemi fazlasıyla yaşlı senağlama
kaptanın karısı mavi boncuk yoksunuzlmaz: siz hep burda olurdunuz kaydirigubbakcemile5
ben çok istiyorum eşimde istiyo ama dediğin gibi fırtına olduğunda korkarmıyım bilmiyorum akrabalarıma sorarım bakalım kız valla bide akraba çıkıyomuşuzzzhihoyyyt çok sevinirim valla Şeniz
evet canım artık bekleyeceğim tahminen haftada 1 geliyomuş ama hayırlısı inşallah:Saruboceq:GÜNAYDIN CANLARIM BUGÜN PAZARTESİ OLDUĞUNDAN GEÇ GİRDİM denizk valla gözün aydınmı desem Allah kavuştursunmu desem bilemedim ama iş çok önemli sende bizim gibi bekliceksin allah yardımcın olsun arkadaşım
çıkar çıkarsınız dünya küçük valla kaydirigubbakcemile2ben çok istiyorum eşimde istiyo ama dediğin gibi fırtına olduğunda korkarmıyım bilmiyorum akrabalarıma sorarım bakalım kız valla bide akraba çıkıyomuşuzzzhihoyyyt çok sevinirim valla Şeniz
ahh denizcim ne yapıcan güzelim ya eninde sonunda gidecekler.. :gitme:misafir gibi kocalarımız var ne yapalım Allah acılarını göstermesin.. şöyle düşün canım ya zaten gideceği belli ama en azından gelip gidecek bir gemi yani çok uzun süre ayrı kalmıcan eşinden.kaydirigubbakcemile3zemuszemus. bu seferi biz de daha rahat atlatıyoruz. eşim 1 ay gitti gemiye 15 gün tersanede durdu. şimdi yine gemide 1 ay sonra filan yine geçecek tersaneye. en azından haftada 1 gün filan görebiliyorum. 5.5 ay görmedeğim zamanları düşününce nasıl iyi geliyor tabii..
korkma bişeycik olmaz gemiye. neler çalışıyor denizlerde. kaç yaşındaymış kimyasal çok yaşlı olmaz sanki ?
peki sen gitmeden ne aldın yani belge olarak canım miçomu?yoksa kamarot ehliyetimi?
miço ehliyeti aldım canım.
aaa ama artık vermiyolarki:1no2: kamarot ehliyeti gerekiyomuş şimdi
doğrudur canım ben 1.5 yıl önce aldım nerdeyse.o zaman da demişlerdi bize sistem değişecek tam zamanında alıyorsunuz artık daha zor olacak diye. olsun kamorot ehliyeti al ne fark edecek.
günaydın günaydıııııın,günaydın sizeeeeeeeee opuyorumnanaktan
nasılsınız denizci eşleri ? kaydirigubbakcemile5
selam kızlar.. ya aranızda hiç adet geciktiricisi kullanmış olan var mı?