Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlar nasılsınız giremiyorum lmaz: sizleri merak ediyorum bi bakayım dedim gidiyorum şu aldığınız simitten boncuktan işte her ne varsa hepsinden bende istiyorum kaydirigubbakcemile2 eşimiz iş iptal oldu :bbo: sevinsemmi üzülsemmi billemiyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda :Saruboceq::Saruboceq: allah hepimizin yardımcısı olsun nesrincim inşallah olur hem gemiye gidişin hemde yeni ev planı bence harika bizde hep niyetleniyoruz ama hep bişeyler çıkıyo inşallah bu seferden sonra biraz birikmişimiz olacak :lepi: kızlar sağlık önemli kendinize dikkat edin CADIARZU kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

selam gacılar neylersınız bakem :) bende evımdeyım işte dugundu balayıydı derken bi haylı kosturmacalı ve zevklı gunler gecırdım :):)
suan burdayım cunku tezacık gelın ben ühüüüü ühüüüüü aşkımı seyıre yolladım (( ayy bana nası koydu kızlar anlatamam ilk ayrılıgımız.. onada zor geldi gozlerımız dolsada ağlamadık yada kendımızı kandırdık desek daha dogru.....
sabah 8de ordudan geldık.. bugun eskısehıre gıdecektım ama hiç b,let yoktu artık yarına gıdecem insallah.. annemlerin yanına 1 haftalıgına kadar yokum..
şimdi çamasır yıkanıo mak. birazcıkta ev işlerım var işte..
gerci suan kaçak baglanıyorum nete.. evımızde henuz net yokta.. net cektgı surece sızlerleyım canlarım
sımdılık cıkıyorum..opuyorum kocamannn.. kendınıze cici bakın..
gecmısı okumadım umarım ıyısınızdır da.. :)

ayy abbacım nasıl mutlu oldum msjını görünce. çok özlemişim seni yaa..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan neler yaptın düğünün balayın nasıl geçti çok merak ediyorum. bir daha girdiğin zaman anlat onları da ya.. Allah kavuştursun canım. bakalım evli olarak beklemek nasıl gelecek sana nişanlılıktan farklı olacak o kesin de.. su gibi gitsin gelsin kocişin inş.. arayı çok uzatma lütfenn

canım hayırlı uğurlu olsun Allah bi yastıkta kocatsın inşallah çok çok özledik seni düğün resimlerini eklemeyi unutma sevgilerropuyorumnanaktan

canlarımmm ben geldimmm opuyorumnanaktan nasılsınız,herkes iyi mi ?
hatun_kvn canım mümkün olduğunca hep buralarda olacağız inşallah,kovsanızda gitmem ki kaydirigubbakcemile3 çünkü size öyle çok alıştım ki anlatamam :1hug:
denizkcım hakkınızda hayırlısı olsun canım,böylesi daha iyi olur belki :Saruboceq:
abbacım özlettin kendini opuyorumnanaktan neyseki herşey yolundaymış,fırsat buldukça gir tamam mı tatlım.şimdiden Allah kavuştursun bitanem.Rabbim sağsalim dönmesini nasip etsin inşallah...
hepinizi öpüyorum şekerlerrrrrrrr turkbayragi

Mutluluklar dilerim canım. Allah bir yastıkta kocatsın. İnşallah eşine en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun.

benim gibi bir uykusuz daha seni de mi uyku tutmadı bakayım kaydirigubbakcemile3 yazdım ama hatun_kavun msjı göremeden gitti.. kızlar görüşemiyoruz ama sanırım benim yüzümden gecem gündüzüm karıştı bu ara.
denizkcım herşeyde bir hayır vardır tatlım.. senin de pek içine sinmemişti sanki o gemi. çok çalışacak die üzülüyordun. hayırlısı olsun canım.
öpüyorum herkesi.

Son düzenleme:
sen gittin msjı görmedin sandım ben.. ya sorma napıcam böyle bilmiyorum. çok bozuldu uyku düzenim. ilaçlardan heralde. sen gittin mi doktora?

Yok ya gitmedim. Daha önce gitmiştim. Onda da düzenleyici d.kontol hapı verdi. Ama ben kullanmadım. Onlar kilo yapıyor deniliyor ya. Ondan korkuma kullanmadım. Hem şu anda bana çok zararı yok. Hani daha çocuk falan olmayacağı için:)
Ama aslında gitmek lazım. Çünkü her seferinde gecikiyor.

zararı olmaz olur mu mutlaka var. bu durumu iyice kronikleştiriyor. bütün doğum kontrol hapları öyle değilki hatta kilo vermeye yarayanlar da var. şu an çocuk istemiyorsun ama evlenince durum değişecek. benim sana tavsiyem canım asıl çocuk istemiyorken bu sorunu halletmeye çalış. ben bekarken bilmiyordum bunun ilaç tedavisi gerektiren bir durum olduğunu. yok stresten gecikti yok havalardan öyle geçinip gidiyordum.bir de ben her ay adet olurdum ama tarih döngüsü yoktu. genelde pkolular nadiren her ay ilaçsız adet olurmuş.o da yanılttı beni. ama çocuk düşününce kontrol olayım dedim o zaman ortaya çıktı. doktorlar korkulacak br durum olmadığını ama mutlaka kontrolde tutulmasını söylüyor.sen git canım bak bekarken hallet şu durumu. evliyken hele bir de çocuk istiyorken çok stres yaptırıyor insana. ne olacak ne olacak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…