- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #2.001
ayy abbacım nasıl mutlu oldum msjını görünce. çok özlemişim seni yaa..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan neler yaptın düğünün balayın nasıl geçti çok merak ediyorum. bir daha girdiğin zaman anlat onları da ya.. Allah kavuştursun canım. bakalım evli olarak beklemek nasıl gelecek sana nişanlılıktan farklı olacak o kesin de.. su gibi gitsin gelsin kocişin inş.. arayı çok uzatma lütfennselam gacılar neylersınız bakem :) bende evımdeyım işte dugundu balayıydı derken bi haylı kosturmacalı ve zevklı gunler gecırdım :):)
suan burdayım cunku tezacık gelın ben ühüüüü ühüüüüü aşkımı seyıre yolladım(( ayy bana nası koydu kızlar anlatamam ilk ayrılıgımız.. onada zor geldi gozlerımız dolsada ağlamadık yada kendımızı kandırdık desek daha dogru.....
sabah 8de ordudan geldık.. bugun eskısehıre gıdecektım ama hiç b,let yoktu artık yarına gıdecem insallah.. annemlerin yanına 1 haftalıgına kadar yokum..
şimdi çamasır yıkanıo mak. birazcıkta ev işlerım var işte..
gerci suan kaçak baglanıyorum nete.. evımızde henuz net yokta.. net cektgı surece sızlerleyım canlarım
sımdılık cıkıyorum..opuyorum kocamannn.. kendınıze cici bakın..
gecmısı okumadım umarım ıyısınızdır da..:)
selam gacılar neylersınız bakem :) bende evımdeyım işte dugundu balayıydı derken bi haylı kosturmacalı ve zevklı gunler gecırdım :):)
suan burdayım cunku tezacık gelın ben ühüüüü ühüüüüü aşkımı seyıre yolladım(( ayy bana nası koydu kızlar anlatamam ilk ayrılıgımız.. onada zor geldi gozlerımız dolsada ağlamadık yada kendımızı kandırdık desek daha dogru.....
sabah 8de ordudan geldık.. bugun eskısehıre gıdecektım ama hiç b,let yoktu artık yarına gıdecem insallah.. annemlerin yanına 1 haftalıgına kadar yokum..
gerci suan kaçak baglanıyorum nete.. evımızde henuz net yokta.. net cektgı surece sızlerleyım canlarım
selam gacılar neylersınız bakem :) bende evımdeyım işte dugundu balayıydı derken bi haylı kosturmacalı ve zevklı gunler gecırdım :):)
benim gibi bir uykusuz daha seni de mi uyku tutmadı bakayım kaydirigubbakcemile3
Canım sen de burdasın. Valla ben de gececiyim. Çok erken yatamıyorum.
sen gittin msjı görmedin sandım ben.. ya sorma napıcam böyle bilmiyorum. çok bozuldu uyku düzenim. ilaçlardan heralde. sen gittin mi doktora?
Yok ya gitmedim. Daha önce gitmiştim. Onda da düzenleyici d.kontol hapı verdi. Ama ben kullanmadım. Onlar kilo yapıyor deniliyor ya. Ondan korkuma kullanmadım. Hem şu anda bana çok zararı yok. Hani daha çocuk falan olmayacağı için:)
Ama aslında gitmek lazım. Çünkü her seferinde gecikiyor.
günaydınn.nasılsın canım