- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 40
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.981
aynen bende çok yoğundum acayip şekilde şimdi çıkıyorum öptüm hepinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldİm.bugun İŞ baŞı yaptım ama Çok yoĞunum Şİmdİ. Tatİl resİmlerİmİ de eklİcem mÜsaİt olunca İnŞallah.,,
kızlar ev alıcaz İnŞallah.yarın akŞam bellİ olacak kredİ sonucumuz. EĞer olursa bende eŞİmle gemİye ÇıkacaĞım... Akdenİz karadenİz gİdİcez. Sİzce gİden arkadaŞlar doĞru bİr karar mı? 10 ay ÇalıŞırsak hem evİmİzİn sahİbİ olucaz hem de bayaĞı bİrİkİm yapmıŞ olucaz.daha Çocuk yokken yapmak lazım.İlerde daha zor dİmİ. Bİr evİmİz vardı ama dedİm ya bİrİkİm İlerİye...
evet polikistik over diye bir hastalık. doktora gitmedin mi hiç bu durumla ilgili? ihmal etme ama lütfen önemli bir konu bu..Canım kardeşimde bir problem olmamıştı. Zaten adet sırasında ağrısı olur onun, ama senin gibi kıvranmadı. Ben bir şeyi merak ettim, benim de adetim hep gecikir. Hep düzensizdir. Sen bunun için tedavi mi oluyorsun?
canım şimdi nasılsın,geçti mi ağrıların :teselli: bence de sen birdaha kullanma,demekki senin bünyene daha fazla bi yan etkisi oldu.tekrar geçmiş olsun canım.dikkat et kendine :1hug:
evet polikistik over diye bir hastalık. doktora gitmedin mi hiç bu durumla ilgili? ihmal etme ama lütfen önemli bir konu bu..
ben gittim canım eşimle geçen yıl. Mesleğe de ara verdim. Ama sarmadı beni gemi. Daha doğrusu gemi değilde deniz olayı. Mide bulantısı olayını aşamadım. Ayakta bile duramıyordum fırtınada. 3 gün 1 damla bile su içemedim mide bulantısından fırtınaya girmiştik. Karaya bi geldim idrar yollarım iflas etmiş doğal olarak. Kaç ay antibiyotik kullandım. Ama çarkçıbaşının eşi de vardı gemide. O çok az etkilendi bana göre. Bide ben gemiye gittiğimde eşim 2. Mühendisti. çok yoğun çalışıyordu. şimdi çarkçıbaşı oldu daha rahat gel die nasıl ısrar ediyor. Ama benim gözüm kesmiyor sadece deniz tutmasıydı benim derdim.
Canım bu yukarda yazdıklarımı önceki sayfalarda captanın karısına yazmıştım. Diyorum ya deniz tutmazsa çok güzel. Eşin yanında ne temizlik derdi var ne yemek kaydirigubbakcemile3 bizim ortamımızda çok iyiydi. Gemidekilerin birkaçı eşimin okuldan arkadaşlarıydı. önceden tanıyordum yani. Bilmiyorum daha önce hiç gidip bulantı olayını test ettin mi ama yok benim midem bulanmaz dersen kesinlikle git derim..
Ev için de hayırlısı olsun canım. çocuk yokken yapmak en mantıklısı dediğin gibi. çocuk olunca eşin bırakmyı mı düşünüyor denizi?
[ı]hoşgeldin nesrinim a.s. Nasıl geçti tatilin ? Resimlerini bir an önce eklede,bakalım nereleri gezmişsiniz eşin hala yanında mı canım,yoksa hemen gemiyemi gitti?azcık daha yanında olsun ama dimi kaydirigubbakcemile5[/ı]
[ı]bu arada ev haberi harika :lepi: Inşallah hayırlısıyla kredi çıkar canım,sizde evinizi alırsın hemen :saruboceq: çünkü gün geçtikçe ev almak daha da bir zorlaşıyor,yok ekonomik kriz,yok şu,yok bu derken,neyse :bbo: Ama canım bişey sorabilirmiyim? Sende eşinle gemiye çıkarsan dolayısıyla şuanki işini bırakmak zorunda kalıcaksın,e o zaman krediyi sadece eşinin aldığı maaşla nasıl ödeyeceksiniz :uhm: Ben tam bilmiyorum ya canım,kafam karıştı biraz kaydirigubbakcemile3[/ı]
sevindim senin adına bende gitmeyi düşünüyorum ama 6 yıl gidicem bakalım ne olacak eşim gelsin de düşünücezzz
Canım ben kendimi bildim bileli adet düzensizliğim vardır. Hep geç olur. Bi tesadüf eseri öğrenmiştim bunu da. Ama senin anlattıklarını okuyunca ve internetten de biraz araştırma yapınca anladım önemli bişey olduğunu. Gitmek lazım aslında haklısın.
Ama çok geçmiş olsun sana canım. Peki o ilacı kullandın seni çok kötü etkiledi. Bundan sonra ne yapacaksın tedavi için. Mutlaka bişey yapacaksın ama di mi?
tabi zaten o ilacı kullanmamın nedeni adet olmamı sağlayıp tedaviye bir an önce başlamaktı. yılbaşından sonra çocuk istiyoruz hayırlısıyla onunla ilgili bir tedavi oluyorum şu an. 3 ay sürecek sonra duruma göre bakacak tekrar doktor.
kızlar ben geldİm.bugun İŞ baŞı yaptım ama Çok yoĞunum Şİmdİ. Tatİl resİmlerİmİ de eklİcem mÜsaİt olunca İnŞallah.,,
kızlar ev alıcaz İnŞallah.yarın akŞam bellİ olacak kredİ sonucumuz. EĞer olursa bende eŞİmle gemİye ÇıkacaĞım... Akdenİz karadenİz gİdİcez. Sİzce gİden arkadaŞlar doĞru bİr karar mı? 10 ay ÇalıŞırsak hem evİmİzİn sahİbİ olucaz hem de bayaĞı bİrİkİm yapmıŞ olucaz.daha Çocuk yokken yapmak lazım.İlerde daha zor dİmİ. Bİr evİmİz vardı ama dedİm ya bİrİkİm İlerİye...