Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

eşimin annesi de köyünden. edirnede merkezden emekli banka müdür yard. kayınvalidem. sor bakalım bi akrabalara aynı köyse kesin tanırlar :eek:kaydirigubbakcemile5
ben gittim canım eşimle geçen yıl. mesleğe de ara verdim. ama sarmadı beni gemi. daha doğrusu gemi değilde deniz olayı. mide bulantısı olayını aşamadım. ayakta bile duramıyordum fırtınada. 3 gün 1 damla bile su içemedim mide bulantısından fırtınaya girmiştik. karaya bi geldim idrar yollarım iflas etmiş doğal olarak. kaç ay antibiyotik kullandım. ama çarkçıbaşının eşi de vardı gemide. o çok az etkilendi bana göre. bide ben gemiye gittiğimde eşim 2. mühendisti. çok yoğun çalışıyordu. şimdi çarkçıbaşı oldu daha rahat gel die nasıl ısrar ediyor. ama benim gözüm kesmiyor sadece deniz tutmasıydı benim derdim. yoksa hiç sıkılmadım. sen düşünüyor musun gitmeyi?

kızlar sızın eslerınz nerde çalısyo hangi sırket burdan ıstemzsenız ozelden yazın benım sozlumde elektırık zabıtı banada evlenınce sende gelıceksın dıyo cok da ıstyorum merak ettım sımdı :eek:

günayyddıııııınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
nasılsınız kızlar kaydirigubbakcemile2 bakıyorumda akraba çıkıyosunuz zemuszemus
nesrincim ohh ne güzel biz iş güç koşturma derken yapamadıkya opuyorumnanaktan
bu arada yeni haberim var hepinize mafoldumben aslında iyimi kötümü bilemedim ben sevinemiyorum sevinmelimiyim bilemiyorum :bbo: eşim ayın 12 sinden sonra başlıyo yani önümüzdeki hafta gemi buraya gelip gidiyo dediler zaten ne zamandır böyle bişey istiyorduk oldu ama gidiyo işte en nihayetinde 1 ayı geçti birlikteyiz ama ne bileyim karmaşa yaşıyorum CADIARZU inşallah hakkımızda hayırlısı olur :Saruboceq: gemi fazlasıyla yaşlı senağlama
kaptanın karısı mavi boncuk yoksunuz :eek:lmaz: siz hep burda olurdunuz kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN CANLARIM BUGÜN PAZARTESı OLDUĞUNDAN GEÇ GıRDıM denizk valla gözün aydınmı desem Allah kavuştursunmu desem bilemedim ama iş çok önemli sende bizim gibi bekliceksin allah yardımcın olsun arkadaşım

eşimin annesi de köyünden. edirnede merkezden emekli banka müdür yard. kayınvalidem. sor bakalım bi akrabalara aynı köyse kesin tanırlar :eek:kaydirigubbakcemile5
ben gittim canım eşimle geçen yıl. mesleğe de ara verdim. ama sarmadı beni gemi. daha doğrusu gemi değilde deniz olayı. mide bulantısı olayını aşamadım. ayakta bile duramıyordum fırtınada. 3 gün 1 damla bile su içemedim mide bulantısından fırtınaya girmiştik. karaya bi geldim idrar yollarım iflas etmiş doğal olarak. kaç ay antibiyotik kullandım. ama çarkçıbaşının eşi de vardı gemide. o çok az etkilendi bana göre. bide ben gemiye gittiğimde eşim 2. mühendisti. çok yoğun çalışıyordu. şimdi çarkçıbaşı oldu daha rahat gel die nasıl ısrar ediyor. ama benim gözüm kesmiyor sadece deniz tutmasıydı benim derdim. yoksa hiç sıkılmadım. sen düşünüyor musun gitmeyi?

ben çok istiyorum eşimde istiyo ama dediğin gibi fırtına olduğunda korkarmıyım bilmiyorum akrabalarıma sorarım bakalım kız valla bide akraba çıkıyomuşuzzzhihoyyyt çok sevinirim valla Şeniz

günayyddıııııınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
nasılsınız kızlar kaydirigubbakcemile2 bakıyorumda akraba çıkıyosunuz zemuszemus
nesrincim ohh ne güzel biz iş güç koşturma derken yapamadıkya opuyorumnanaktan
bu arada yeni haberim var hepinize mafoldumben aslında iyimi kötümü bilemedim ben sevinemiyorum sevinmelimiyim bilemiyorum :bbo: eşim ayın 12 sinden sonra başlıyo yani önümüzdeki hafta gemi buraya gelip gidiyo dediler zaten ne zamandır böyle bişey istiyorduk oldu ama gidiyo işte en nihayetinde 1 ayı geçti birlikteyiz ama ne bileyim karmaşa yaşıyorum CADIARZU inşallah hakkımızda hayırlısı olur :Saruboceq: gemi fazlasıyla yaşlı senağlama
kaptanın karısı mavi boncuk yoksunuz :eek:lmaz: siz hep burda olurdunuz kaydirigubbakcemile5

ahh denizcim ne yapıcan güzelim ya eninde sonunda gidecekler.. :gitme:misafir gibi kocalarımız var ne yapalım Allah acılarını göstermesin.. şöyle düşün canım ya zaten gideceği belli ama en azından gelip gidecek bir gemi yani çok uzun süre ayrı kalmıcan eşinden.kaydirigubbakcemile3zemuszemus. bu seferi biz de daha rahat atlatıyoruz. eşim 1 ay gitti gemiye 15 gün tersanede durdu. şimdi yine gemide 1 ay sonra filan yine geçecek tersaneye. en azından haftada 1 gün filan görebiliyorum. 5.5 ay görmedeğim zamanları düşününce nasıl iyi geliyor tabii..
korkma bişeycik olmaz gemiye. neler çalışıyor denizlerde. kaç yaşındaymış kimyasal çok yaşlı olmaz sanki ?

ben çok istiyorum eşimde istiyo ama dediğin gibi fırtına olduğunda korkarmıyım bilmiyorum akrabalarıma sorarım bakalım kız valla bide akraba çıkıyomuşuzzzhihoyyyt çok sevinirim valla Şeniz

canım benimki korku değildiki neyden korkucan bişeycik olmaz. ama ben bulantı sorunumu atlatamadım. ama bu benim için böyleydi. herkes için böle olacak diye bir kural. işte dedim ya diğer bayan bana göre çok rahattı. bence 1 aylığına bile olsa gidip kalmalısın. en azından eşinin nasıl bir yerde yaşadığını, çalıştığını anlarsın. eskiden o bişeyler anlattığında anlamazdım sıkılırdım. şimdi ben soruyorum o anlatmaktan sıkılıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallahi olur mu olur bu akrabalık işi hiç belli olmaz ben de çok sevinirim valla lülülülülülü:lepi:

GÜNAYDIN CANLARIM BUGÜN PAZARTESİ OLDUĞUNDAN GEÇ GİRDİM denizk valla gözün aydınmı desem Allah kavuştursunmu desem bilemedim ama iş çok önemli sende bizim gibi bekliceksin allah yardımcın olsun arkadaşım
evet canım artık bekleyeceğim tahminen haftada 1 geliyomuş ama hayırlısı inşallah:Saruboceq:

çıkar çıkarsınız dünya küçük valla kaydirigubbakcemile2
ahh denizcim ne yapıcan güzelim ya eninde sonunda gidecekler.. :gitme:misafir gibi kocalarımız var ne yapalım Allah acılarını göstermesin.. şöyle düşün canım ya zaten gideceği belli ama en azından gelip gidecek bir gemi yani çok uzun süre ayrı kalmıcan eşinden.kaydirigubbakcemile3zemuszemus. bu seferi biz de daha rahat atlatıyoruz. eşim 1 ay gitti gemiye 15 gün tersanede durdu. şimdi yine gemide 1 ay sonra filan yine geçecek tersaneye. en azından haftada 1 gün filan görebiliyorum. 5.5 ay görmedeğim zamanları düşününce nasıl iyi geliyor tabii..
korkma bişeycik olmaz gemiye. neler çalışıyor denizlerde. kaç yaşındaymış kimyasal çok yaşlı olmaz sanki ?

hiç bilemiyorum yaşını çok iyi bi firma değil seçmemizdeki tek sebep buraya gelebiliyor olması :umursamaz: evet diyorumki ya geçen seferki gibi olsaydı bu daha iyi işte ama bilemedim işte ben hiç öyle uzun süreler görüşmediğim olmadı 2 ay görmedim en uzun o aradada msnde gördük birbirimizi pek alışık değilim inşallah sıkıntısız olur eve gidip gelebilir gerçi o gelemesede ben giderim gemiye dert değil ama öyle işte mafoldumben

kızlaaaaarrrr merhabaaaaaa opuyorumnanaktan
güne hızlı başlamışsınız alkisalkisalkis
nesrinim ,bol bol dinlen ve eğlen canım.döndüğünde moraller tavan yapmış bir halde görmek istiyoruz seni zemuszemus denizk,hayırlısı olsun canım.valla diğer kızlar gibi bende bilemedim ne diyeceğimi ama sonuçta bu gemi olmasa ,başka bi gemi olacak.yaşlı olmasına takılma fazla,hepsi Allah'a emanet !Allah'ın izniyle bişeycikler olmaz inşallah.
captanınkarısı,htcvlkn sizler nasılsınız canlarım?

doğrudur canım ben 1.5 yıl önce aldım nerdeyse.o zaman da demişlerdi bize sistem değişecek tam zamanında alıyorsunuz artık daha zor olacak diye. olsun kamorot ehliyeti al ne fark edecek.

ÖYLE YAPICAM BENDE EŞİM GELSİN İSTANBULDA KURSA GİDİCEM ORDAN ALICAM İNŞ :nazar:

günaydın günaydıııııın,günaydın sizeeeeeeeee opuyorumnanaktan
nasılsınız denizci eşleri ? kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN canım ben bugün hep dışarda olucam arada uğrayabilirsem ne ala hepinizi seviyorum öptümmopuyorumnanaktan

günaydın günaydıııııın,günaydın sizeeeeeeeee opuyorumnanaktan
nasılsınız denizci eşleri ? kaydirigubbakcemile5

günayddııınn opuyorumnanaktan teşekkürler canım idare eder işte evden çıkmadan bakayım dedim kolay gelsin işleriniz :hulya: canım benim geminin yaşlı olması eşimin çok çalışması demek bişey olacağını düşünmedim hiç aslında öyle şeyleri hiiççç aklıma bile getirmem ben senağlama-tatlicadiarzu-

canım benim çok ama çooookk özür dilerim o zaman :sinifsinif: ben ne biliyim,yaşlı gemi deyince,sandım ki,Allah korusun bişey olacağından korkuyorsun,hay Allah ben yanlış anlamışım :bbo: seninde boş yere üzülmene sebep oldum :teselli: tekrar kusuruma bakma canım,valla kendimi çok kötü hissettim şimdi :çok üzgünüm: acemiliğime ver,olur mu,ben birçok şeyi henüz bilmiyorum :1no2: off yaaa,sabah sabah neşe vereyim derken can sıktım,tekrar özür canım benim turkbayragi

Denizci eşi olmak çok zor yaa marmariste iken yazın görüşemiyorduk ama şimdi mısırdayız daha rahat sürekli beraberiz :)

X