- 13 Temmuz 2008
- 621
- 6
- 39
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.941
eşimin annesi de köyünden. edirnede merkezden emekli banka müdür yard. kayınvalidem. sor bakalım bi akrabalara aynı köyse kesin tanırlar kaydirigubbakcemile5
ben gittim canım eşimle geçen yıl. mesleğe de ara verdim. ama sarmadı beni gemi. daha doğrusu gemi değilde deniz olayı. mide bulantısı olayını aşamadım. ayakta bile duramıyordum fırtınada. 3 gün 1 damla bile su içemedim mide bulantısından fırtınaya girmiştik. karaya bi geldim idrar yollarım iflas etmiş doğal olarak. kaç ay antibiyotik kullandım. ama çarkçıbaşının eşi de vardı gemide. o çok az etkilendi bana göre. bide ben gemiye gittiğimde eşim 2. mühendisti. çok yoğun çalışıyordu. şimdi çarkçıbaşı oldu daha rahat gel die nasıl ısrar ediyor. ama benim gözüm kesmiyor sadece deniz tutmasıydı benim derdim. yoksa hiç sıkılmadım. sen düşünüyor musun gitmeyi?
kızlar sızın eslerınz nerde çalısyo hangi sırket burdan ıstemzsenız ozelden yazın benım sozlumde elektırık zabıtı banada evlenınce sende gelıceksın dıyo cok da ıstyorum merak ettım sımdı