Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

harika haber :lepi::lepi: nihayet canım yaa çok sevindim senin adına zemuszemus

kesinlikle ural koymalısın rüyandada vardır bi hayır inşallah:Saruboceq: evet ya biz böyle konuya bi girdik tam sonuçla çıkacağız allahın izniyle ne kadar güzel olur dimi ikiz olsa biri erkekbiri kız olsa isimlerimizde hazır sayılır ohh hihoyyythihoyyyt

evet bende çok beğendim bak beğen yoksa denizk kapar valla kaydirigubbakcemile3 benim kızımın adınıda aldı aynı koycaz isimleri
kaparım ne olmuş yani bi ismimi çok görüyosunuz bana bende bulayım sende koy ne olurki sanki hiç unutmayız birbirimizi dimi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
sen yardımcı olmuyon ama bacım
benim aklıma hiç glmiyo ama vakit ayırıp netten bakmak gerek biz önce hamile kalalımda sizde kocalarınıza kavuşunda buluruz güzel isimler delikafadulden:icecream:-tatlicadiarzu-:içelim:

bende geldim canım opuyorumnanaktan
eee enson nerde kalmıştık , bebiş isimleri buluyoduk sanırım kaydirigubbakcemile3 ben epey isim yazdım,gördün mü canım.tabii hepsini netten buldum sositososito

yaa mavi boncuk eşime dün dedimki mina koyalım diye oda dedi başına bide a getir çok pis bu adamlar yaaa:roflol: denizim hoşgeldin nerelerdeydin bakimmmm? koy kız ismimi esirgicem şaka ettim canımın içi :sm_cool:

aaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: o nerden aklına gelmiş beya kötükedihüso tamam biz vazgeçelim o zaman,çok tehlikeli bi isim

dimi öldüm gülmekten ben hiç düşünmedim öle kızım bizim içimiz fesatmı aaalülülülülülü ee erkekler böle vazgeçtik o isimden ben HıRA da kararlıyımalkisalkisalkis

aynen bende çok severim birilerini taklit etmek yada tekdüze olmak bana göre değil lmaz: ama eşim ayşe olsun fatma olsun pek bi klasiktir kendileri:1hug:

kız olursa sen,erkek olursa da eşin koyar ismini
hayırlısıyla bi olsun da :hulya:
ben şimdi çıkıyorum canım,hepinize iyi akşamlar...
öptüm tatlım opuyorumnanaktan

bende iyiyim çok şükür canım.
bende de herşey aynı,değişiklik yok... hep çalışıyoruz,hep çalışıyoruz :hulya:

aynen ya burda bi psikoloğ doktor var ona soru sormuştum anksiyete bozukluğun olabilir yardım al diyo ne demek şimdi bu delimiyim ben?lülülülülülü

ben de iyiyim ama kızım karnımda durmuyor, gece hiç uyutmadı beni.yaramaz kızım benim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…