Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

maviege doğum aralıktaydı dimi,az kaldı tabi,güzeller güzeli kızın da senin kucağındaki yerini almak için sabırsızlanıyor tabi :ecrin_bebek: ayyy kim bilir ne kadar güzel bir duygudur,annelik :CüvCüv: Rabbim bizlere de nasip eder inşallahhhhh (amin)

rabbim isteyen herkese versin.7 aylık şuan.evet doğum aralıkta .çok az kaldı.ağrılarım arttı, göbeğim kocaman oldu.hiç bir şey denk gelmiyor. :))

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bişeye bakayım diye girdim çıkıyorum ama işlerim var kaydirigubbakcemile keyifler iyi bakıyorumda kaydirigubbakcemile2

offf yaa kaptanın karısı yine gemiye geliyomuş ya ben niye gidemiyorummm mersine geliyolar bu sferde ya çok sinirlendimmmmmmm:eek:klava:

önemli bişey değil canım,iş yerinde gerildim biraz ,o yüzden sinirlerim bozulmuştu ama şimdi daha iyiyim :1hug: asıl seni sormalı,senle de ilgilenemedim,mersine mi geliyorlar.hiç değilse görmek için gitsen,varmı öyle bir şansın :uhm:

yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:eek:klava: olmuyo işte çok şanssızım yaa eşimde öle diyo ne kara bahtlı kem talihlisin aşkım bi kocanla buluşamadın diyo:kızgın:

üzülme beya bide banamı üzülcen alıştım artık ben yaa sen evlenince seni merak ediyorum benim gibi olcanmı diye??? yoksa benmi abartıyorum:hulya:

herkese iyi akşamlarrrrr
iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan
offf yaa kaptanın karısı yine gemiye geliyomuş ya ben niye gidemiyorummm mersine geliyolar bu sferde ya çok sinirlendimmmmmmm:eek:klava:
anlamıyorum ya kaptanın karısı gelsin o gelince sen gidemiyomusun yasakmı :eek:lmaz: ne garip biz gittikmi hep beraber gidiyoruz kaydirigubbakcemile5
rabbim isteyen herkese versin.7 aylık şuan.evet doğum aralıkta .çok az kaldı.ağrılarım arttı, göbeğim kocaman oldu.hiç bir şey denk gelmiyor. :))

amin inşallah :Saruboceq: rabbim aratmasın olsun kız bak bak dur işte göbişine bi daha görene kadar özlersin zemuszemuskaydirigubbakcemile5

aaaaaaaa bişey soracağım bu simiti nazar boncuğunu orkideyi nerden buldunuz bende istiyorum ama kaydirigubbakcemile2

X