- 6 Nisan 2009
- 1.059
- 1
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.021
allah sabırlıklar versin bu kadar çok kendinizi üzmeyin biliyorum demesi kolay ama yapmak zorundasınız onların iyiliği için eşlerinizde çok üzülüyordur ama yapıcak birşey yok eğer biraz daha kafaya takmaya devam ederseniz kendinizi tımaranede bulursunuz.
off offf bende bÜtÜn gece nÖbetteyİm...
bandırmalım öyle söyleme sen hiç 2 ay göremediğin oldumu eşini:uhm:
hem biz dün akşam msnde konuştuk canımla :kedi: mutluyum bugün keyfim yerinde inşallah günlerde çok çabuk geçecek kavuşacağız aşkımla :asigim::1hug::1hug::lepi:
kutaylin slm opuyorumnanaktan senin taşınma işin daha bitmedimi kııızz zemuszemus ben sanmıştımki çoktan taşındında yerleşme çalışmaları devam ediyo kafamçokkarıştı zor tabii bebekle bu işler allah kolaylıklar versin :Saruboceq:
amaaan göndermese daha iyiydi be şimdi baktıkça daha kötü olursun-tatlicadiarzu- allahtan çok sık ve uzun konuşamıyoruzda ağladığımı anlamıyo yoksa oda çok kötü olur hiç hissettirmemeye çalışıyorum ve zaten yasak var bize özlemden hasretten bahsedemiyorum kızıyo sonra ona yasak değil ya kendisi ben artık dayanamıyorum ne yapsam diyo ben bu sefer az kaldı aşkım sabredelim ne kaldıki şunun şurasında falan diyorum öyle idare ediyoz işte