Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

canım biz bugün eşimle orduevine gitmiştik denize sabah erken gittik şimdi çok yorgunuz hafta sonları giremiyorum eşim evde oluyor nette girince biraz kıskanıyor

canım biz bugün eşimle orduevine gitmiştik denize sabah erken gittik şimdi çok yorgunuz hafta sonları giremiyorum eşim evde oluyor nette girince biraz kıskanıyor

oohh ne güzel tadını çıkar kocan yanında daha ne olsun zemuszemus

bende şimdi msnde görüştüm yaa hep böyle olmak zorundamı ağlamaktan konuşamıyorumki adamla mafoldumben yazık onu üzmek hayatta en son istediğim şey ama elimde dğil hemen akmaya başlıyo tutamıyorum kendimi :gitme: öyle çok özledimki çok zorlanıyorum dönem dönem fazla hassas oluyorum bu sefer onuda huzursuz ediyorum başlarım ben böyle işe paraya diye -tatlicadiarzu- ama yapmak istemiyorum oda rahat çalışamıyo ben böyle konuştukça ne yapacağımben kızlar son 1 ay ama tlfda bile çok zor görüşüyoruz :asigim::asigim:mafoldumbenmafoldumben

canım kendini üzme eğer daha çok üzülürsen bunalıma girer eşinide üzersin onuda anlamaya çalış eminim o da zor şartlar altındadır birde sen kötü olursan o stres yapar.seni çok iyi anlıyorum canım bende aynı şeyleri yaşadım.sen sadece mutlu olmaya çalış hayatın tadını çıkar ve güzel şeyler düşün hiç birşeyi kafana takma şunuda unutma aranızdaki mesafe aşkınızı arttırmak için.allah sabırlıklar versin :Saruboceq:

slm canlar nasılsınız opuyorumnanaktan yoğun sanırım takılan yok bu aralar :umursamaz: bandırmalım çok teşekkür ederim desteğin için :1hug: ama elden bişey gelmiyo bende böyle olmaktan hiç hoşnut değilim ama oluyo işte :asigim::asigim:

slm kızzlarrr :)))
denızkcım yapmaa bölee AAA son 1ayın ıcıne gırmıssın sabret az kaldı bakemm.. sabırsızlanıyorsun bılıyorum azcık sakınles vee enısteyı pek dusunmemeye calıs.. kendını mesgul edecek seyler bul bitanemm :1hug: :1hug:
cuma aşkım geldi benımde :asigim: otogardan karsıladım ascık sevinç-özlem gozyasları doktum ..sarıldık birbirimize.. guzel gectı vaktımız ama sankı yanıma hiç gelmemıs gibi (( anlamadım bişi demek daha dogru sanırım ( bebısım eli boş gelmemıs bana ciciler almıs mersinden denızyıldızından bi kolye.. cep tlfnu (dokunmatık ekranlılardan) , bide kırmızı spor keten almıs ..soon olarak 4kılo civarında cezeryee kaydirigubbakcemile3çok severımde :)) bide evımız için ciciler almıs (evımıjj olcek biizmde :asigim: )
pazar gecesı dondu gölcüğe ama ben çok ağladım ( çok özledim yaa uff bu ayrılık hasret nere kadar ( aşkımda dıyor artık dugunumuz olsada kavussak birbirmizee .. offf hiç gecmıyorkı zamannn...
pazar bende format atmıstım pc ye biraz sorun vardı .. şimdi yenı halletmıs durumdayım.. kknın teknık servısıne konu açtım ordan arkadaslar yardımda bulundular saolsunlar..
artık pcsimn herbişeysi duzgun calısıyor
dun nöbeti vardı benımkının sımdı uyuyor kolay değil 24saat uyumadan nöbet almak.. aksama nete gelırse konuscaz bakalım..

arkadaşlar slmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben yoktum 2 gündür annemdeydim deniz güneş kafa dağıttım işte biraz -tatlicadiarzu- inşallah sizlerde iyisiniz abbacım olsun görmüşsünya o bile bişey hayal gibi bile olsa senağlama

ohh ohh mekan değişiklği azda olsa iyi gelmıstır umarım opuyorumnanaktan
çok sukur geldii gorustuk ama yetmeyıkı kuzum yaa.. kızıyorum kendıme bazen bencil oldum iyice die hep kendımı dusunur oldum daha çoook gormek için,yanımda olması için neler vermezdımkı :gitme::gitme:senınde az kaldı tatlım az daha dayan.. sabrın sonu selamet derler
opuyorumnanaktanzemuszemus
gözün aydın abbacım eşinle görüşmüşsün bu arada aldığı hediyeleride güle güle kullanınopuyorumnanaktan
sağol bandırmalım :):) opuyorumnanaktan tşk ederim :kedi:
senınkısı yanıbasında ohh rahatsın valla bacım :)) darısı bana insallah sositososito

sağol tatlım..
hayırlı cumalar dilerim :Saruboceq:
bende annemle 1 haftalıgına istanbula gidicrs kardesmın yanına.. bizede bi değişiklik olur hemde kardesımede değişiklik olur :teytey:
aksamada teyzemlere gitcek ibiyiz bakalım henuz tam karar veremedık :)))

kızzzlarrrr nerdesınız yahuuu... tatıldemısınız ?? ev mı tasıyosunuz bakem nerelerdesınız.. özletmeyın bakem kendınızı gacılarr..

ayy keske gezmeye tozmaya gıtsek canım :)) kardesım ev değiştirdide ona temızlık bide esya yerlestırmeye gidices yardıma.. bide bekarr olunca illakı bi bayan eli değicek anlıcasnızz kaydirigubbakcemile3
sağol tatlımm benım..
opuyorumnanaktan

bende geldım kızlar. Ne zamandır uĞrayamıyordum buraya...ÇÜnkÜ bu aralar bıraz duygusal takılıyorum. EŞımı Çok Özledım... Evımden bıraz ayrılıyım kendıme gelıyım dıyorum ama gÜndÜz gıdıp gece gene evıme gelıyorum... Evımız,odamız,yataĞımız bıraz daha boŞ gelıyor gÖzÜme... ıÇımde kı boŞuk bıraz daha bÜyÜyor gece olup yataĞıma uzanınca. Bıraz daha fazla rÜyalarıma gırıyor. Gece onunla gıbıyım rÜyamda ama kalkınca bıraz daha bÜyÜyor ıÇmdekı boŞluk... Allah hepımızın yardımcısı olsun. EŞım vıetnama gıdıyor Şuan... Ve aramızda tam 5 saat var...ordan da tanzanya ya gıdecek...eylÜle az kaldı dıyorum ama daha koskoca 2 ay var... Bakalım bayrama gelebılecek mı?

oyy kuzum benım yaa kıyamam sana (( özelıkle yatagına yatınca daha çok koyuyordur bu durum sana :gitme::gitme: gunduzlerı işguc pek aklına gelmez sanırım.. evdede oyun filan oynasan senı baglasın .. ne kadar az dusunursek okadar az özleriz tatlım benım yaa.. :1hug: :1hug:
1ay kaldı sekerım eylule içini ferah tut az kaldı .. azcık daha sabır tatlımm..

içini dokmek istersen bizler burdayız ve herzaman yanındayız bitanemm
:1hug:

abbacımm canım benimmm. benim seve seve dinleyeceğinizi biliyorum. bizim topiğimiz burasıı... ama dönem dönem oluyor ne yapalım... bizim kaderimiz de de bu varmış... ağustosta gece nöbetlerine başlıyorum 1 ay... o zaman daha da zor olacak benim için... kendime düşünmek için çok daha fazla zaman kalıyor...hergeçen gün biraz daha zor oluyor...mafoldumben

kavusmaya az kaldıkca ınsan daha bi moralman cokuyor bılıyorumm :gitme::gitme: ota moka aglayası gelıyor hemde hışkıra hıçkıra senağlama senağlamaherbişeye alınıyorsun :umursamaz:
senı çok iyi anlıyorum tatlımm bak az daha dayan bi bakmıssınkı koca koca ayları arkanda bırakmıssın bile artık gün sayıyor olcaksın :1hug: :1hug:
nesrincim lütfen yapma böyle senın guclu olman gerekıyorkı eşinde oralarda daha guclu olsun , gozu arkada kalmasın dimi ?
azcık daha sabret.. hem senın eşin değilmiydi karada iş bulan ; bunları dusun mutlu olmaya calıs bitanem :1hug: gece nobetlerınde senı mesgul edecek bir aktivite bulmaya calıs olur mu ?

slmm canlar opuyorumnanaktan ne oldu bize böyle hepimiz dökülüyoruz zaman daraldıkça çok daha kötü oluyoruz kendimi sokaklara vurdum eve girmiyorum vakit geçsin diye neler yapıyorum neler ama olmuyo işte bugün 1 ağustos bitti sayılır kaldı 22 gün aşkım orda ben burda kafayı yemek üzereyim 5 yıldır hiç böyle olmadım hiç bu kadar ayrı kalmadım inşallah artık uzak çalışan gemi denk gelmez bu bizim için büyük bir sınav ve sabırla kazanacağız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: nesrincim canım benim yapma ama artık bu son ayrı kalışınız döndüğünde hep beraber olacaksınız o zamanı düşün lütfen kendine teselli ver :teselli: abba sen hiç konuşma 1 hafta önce birlikteydiniz :mymeka: ve yakındada düğün var uzun bi süre birarada olacaksınız değilmi canım senağlama bandırmalımın desen hep yanında kocişi:1hug: allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda kavuşalım:asigim::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öle deme kuzum yaa bak bu haftasonu gelemedi işleri vardı gemıde.. hafatayada nobetci poofff zaten ben istanbulda olcam...
ancak ondan sonrakı hafta gelecek zemuszemus

3 aylık seyırden ancak 2.5gun gordum yetmesede yettı ne diyeyım (( bu gunlerınde bazı saatlerı çıkartacaksınz ( sabah 10da orduevine gidiyorum aksam 9da evde oluyorum ((
dugune kadar boylee sabır sabırrr demekten dılımde tüy bitti vallaha...

evleneyımd ekavusayım aşkımaa yaaa ...

evet canım evleninde kavuşun inşallah:Saruboceq: bu günlerde geçecek ama şimdi böyle hissediyoruz işte -tatlicadiarzu- evlendikten sonra yine seyirleri olacaktır değilmi :teselli: rabbim yardımcımız olsun çoookk sabırlar versin hepimize :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…