- 6 Nisan 2009
- 1.059
- 1
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.001
canım biz bugün eşimle orduevine gitmiştik denize sabah erken gittik şimdi çok yorgunuz hafta sonları giremiyorum eşim evde oluyor nette girince biraz kıskanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım biz bugün eşimle orduevine gitmiştik denize sabah erken gittik şimdi çok yorgunuz hafta sonları giremiyorum eşim evde oluyor nette girince biraz kıskanıyor
ohh ohh mekan değişiklği azda olsa iyi gelmıstır umarım opuyorumnanaktanarkadaşlar slmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben yoktum 2 gündür annemdeydim deniz güneş kafa dağıttım işte biraz -tatlicadiarzu- inşallah sizlerde iyisiniz abbacım olsun görmüşsünya o bile bişey hayal gibi bile olsa senağlama
sağol bandırmalım :):) opuyorumnanaktan tşk ederim :kedi:gözün aydın abbacım eşinle görüşmüşsün bu arada aldığı hediyeleride güle güle kullanınopuyorumnanaktan
oyy kuzum benım yaa kıyamam sana (( özelıkle yatagına yatınca daha çok koyuyordur bu durum sana :gitme::gitme: gunduzlerı işguc pek aklına gelmez sanırım.. evdede oyun filan oynasan senı baglasın .. ne kadar az dusunursek okadar az özleriz tatlım benım yaa.. :1hug: :1hug:
1ay kaldı sekerım eylule içini ferah tut az kaldı .. azcık daha sabır tatlımm..
içini dokmek istersen bizler burdayız ve herzaman yanındayız bitanemm :1hug: