Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

tamam canım iyi geceler sana... evet gece uzun daha. ben film açtım not seni seviyorum diye bir fi,lm vardı yaa onu izlemeye başladım şimdi... evet karaya gececek inşallah ama bakalım hayırlısı...

kızlar iyi geceler bugün yalnızım eşim nöbetçimafoldumben yarın erken gelicek kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun herkese iyi geceler

slm opuyorumnanaktan
hayırlı kandiller herkese bütün dualarımızın kabulü dileğiyle:Saruboceq:
bandırmalım teşekkür ederim sen bazı şeyleri yaşamışsın benim 5 yıllık evliliğimdeki ilkler bunlar daha öncede söylemiştim ya ben gider gemide kalırdım yada o evimize gelebileceği gemiler seçerdi bu defa çok farklı oldu bizim için ne gelebiliyor nede ben gidebiliyorum en azından tlf mesafesinde olurdu yine berabermişiz gibi herşeyi konuşur anlaşırdık şu anda herşey kısıtlı dualarımız kabul oldu 2. ayda hiç gelmez derken gemi samsuna geldi ve en fazla 3 gün kalacak derken tam 1 hafta kaldı çok şükür ama artık sabrımın tükendiği zamanlar son 18-20 gün destek istiyorum beni en iyi anlayacaklar sizlersiniz benimki şikayet değil aksine dayanacak güç arıyorum ilgine teşekkür ederim inşallah sende bi daha uzun zamanlar habersiz kalmazsın eşinden allah hepimizin yardımcısı olsun bol sabır ve güç versin rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
htcvlkn canım gözün aydın gelecekler gidecekler biz hep gün sayıyoruz şimdi yanında tadını çıkar ve gittiğinde güzel hayaller sana kalsın benimde zaman azaldıkça tam tersine uzuyo sanki bilirsin işte sende kaydirigubbakcemile3

canım bak görüceksin günler çabuk geçicek ben eşimden ayrı kalamak zorundayım çünkü denizci olduğu için çok seyirleri oluyor allahtan kıbrısta seyir çok olmuyor en fazla 1 gün seyir oluyor ama türkiyede belli değil 5 sene böyle idare edicez yeni kanun çıkarsa eğer 2 sene daha gemide sonra karaya geçicek ama yine denizci sadece seyirleri olmuyacak eşimin emekli olmasına 12 sene var.eşim nöbetçi sabah gelicek canım sıkılıyor.uyuyamıyorum.seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun canım iyi geceler opuyorumnanaktan

bandırmalım ıyı geceler canım. Aslında sen bıraz ıyısın bıze gÖre. Bu gece yalnızsın ama eŞın sabah kapıyı Çalıp eve gelıcek.yataĞına yatacak. Off offf darısı bızım baŞımıza ınŞallahhh

slmm opuyorumnanaktan
naber abba ya hasret özlem arttıkça daha çok ngirer olduk topiğe sen nerelerdesin canım ya istanbuldasın hala zemuszemus gez bakalım :umursamaz:

selam kuzucumm.. haftaya persembe donucez bakalım daha kalcaktık ama aşkım gelıcek cumadan :)))
ayss kuzum sormaa yaa aşkımın sayesınde suan surada su satırları yazıyorum yaneee...
kardesımın pcsi var şifresını vermıo evde adls var off çok kotu bi durum.. oda eseklıgıne vermıo yanı..
bende aşkımı aradım canım çok sıkılıoooo dedım bi guzel kardesımı sıkayet ettım :) oda uzuldugun seye bak ben sana kendı laptopumu gondereyım dedı :asigim: adresı verdım ve sabah kargoyla laptop geldı.. Allah razı olsun aşkımdan :nazar: :asigim:
denızım sen kaç gun kaldı şafak.. az kaldı die bılıyorum..

evet abbacım az kaldı ama gelde bana sor :gitme: 17 gün tabi bi aksilik çıkmazsa :eek: gelecek inşallah :Saruboceq: sizin düğün ne zamandı canım ya ağustos diye biliyorum ama sen gezmlerdesin kafamçokkarıştıCADIARZU tabi gördük çeyizi herşey hazır olunca böyle oluyo demekki -tatlicadiarzu- sende şimdi kıskandır kardeşini ohhh seninkine kalmadım de :mymeka::roflol::roflol:

ooo hadi azklamıs kkuzum yaa sag sağlım gelsın enıste yanına insallahh bitanemmm...
zaten geldıgını gorunce şookk oldu dedım bak kocem benı kıramıoo kuduruoo tabe hahahah :KK70::KK70:
yok denızcım daha var 22 eylulde .. ceyızı erken serdık cunku yurt dısındakı kuzenlerımınde gormesı gerektı.. sermısken herkes gorsun dedık 1 hafta serılı kaldı.. bende foto cekıp kkda yayımladım :KK70:

evet az kaldı hayırlısıyla gelseydi mafoldumben abbacım o zaman bayrammı oluyo çifte bayram bak senn :lepi: kavuşmanıza az kalmış bizimde öylee :Saruboceq::Saruboceq:

evet tatlım bayramın 3.gunu oluo :KK70::KK70: hemde nasıl birbayram olacak :))
ağlama kızz, kocene derim bu sumuklu ağlıo derim :p :KK66: ayy hadi 2hafta nerdeyse oh ohhh az kalmıss çok sevındımmm çookkk
:lepi: :lepi:

iki hafta sonra aşkım 1 aylık izine çıkıyorrrrrr çok mutlu bu kızzzzzzzzzzzz

oy oyy oyy çok guzeeell bir haber buuu zemuszemus sositososito doya doya tadını çıkarın bitaneeemm opuyorumnanaktan

vala dun adaları gezdık kardesımle..
nerde kur yuk gemısı yada baska buyuk gemıler görsem aklıma hep sizler geldınız tatlım(sen,nesrin,denızk,htcvlkn) yaa sizin işiniz bizden daha zor valla :KK43:( Allah sizlere sabır , eşlerinize selamet versın :Saruboceq:

evet canım evleninde kavuşun inşallah:Saruboceq: bu günlerde geçecek ama şimdi böyle hissediyoruz işte -tatlicadiarzu- evlendikten sonra yine seyirleri olacaktır değilmi :teselli: rabbim yardımcımız olsun çoookk sabırlar versin hepimize :Saruboceq:
seyırlerı olacak yıne tatlım hatta abd gitme olasılıgı var hergun dua edıyorum lütfen aşkım gitmesin Allahım die.. ama bılıyorum bosunaa offf ..öyle bir gorev olmasın yaa :KK43:( aminnn aminnn bitaneeemmm hepimize bolsabırlar versın :Saruboceq:
KIZLAR KAÇIRILAN HORİZON 1GEMİSİNDEKİ BAYAN 4.KAPTAN AYSUN VAR YA BİZİM SİTEYE ÜYEYMİŞ... kptays KULLANICI ADIYMIŞ...BİLENİNİZ VARMIYDI ?
bende baktım az önce sanırım ailesi bılıyor sıfresını cunku o gemı gideli çok olması lazım ama o kacırılıs tarınde kkya gırmıs yani.. belki odur belki değildir.kımbılır tatlım..
ben eşimle neredeyse 1 sene ayrı kaldım canım benim eşim denizci(astsubay)olduğu için çok sık görevleri oluyor
ayy bandırmalım benım esımde astsubay ama burda kaderımız bır, sivil askeri farketmıyor yani.. eger ben bi fark gorseydım burda değil asker eşlerı topiğinde yazısırdım.. sen suan rahatsın o ayrı.. insallah çok uzun seyırlerı olmayan bir gemı veya limana tayın ister eşin..
selam kızlar. nihayet taşınma telaşı bitti sonra eşim geldi bide netim bağlandı her şey süper filan gireyim güzel şeyler filan yazayım dedim. ama bi baktım hepimizin kaderi olan özlem tavan yapmış bu aralar.. kıyamam size ya :KK43: abba denizk nesrin bandırmalım valla içimi ezdiniz yani. şimdi eşim yanımda ama ben de geri sayıma başladım artık. son 1 hafta 12 sinde yolculucam aşkımı. gelmesine yakın bir hafta gibi gitmesine yakın 1 hafta da nasıl zor geçiyor.. bakıyorum ha bire bişey düğümleniyor boğazımda gidecek diyorum haftaya bugün yanımda olmayacak haftaya tv de bunu beraber izleyemicez filan benim için ayrı kaldığımız zamanlardan bile daha zor oluyor bu süreç. neyseki artık bu gidişinde halimi anlayacak bir sürü kaderdaşım var.. olsun kızlar ama ben hep şunu düşünmeye çalışıyorum bu zamanlarda dünyanın bir ucunda da olsa ben bi ruh eşim var onu bulmuşum koca ömrü bir kez bile aşık olmadan yaşayanlardan olsak daha mı iyi olurdu dimi..
oyy kuzum özlettın vallahı kendını ohh çokk çokkk sevındım nihayet ev işlerın yoıluna gırmıss :)) ama işte malum ayrılıklar sanırım suan esın seyırde olmalı? kaç ay gelmıcek bellımı? Allah kavustursun bitanemmm
merhabaa hanımlarr , ne bu sıcakk bayılcam ayolllllaelaelaelaelae ofsss eşimde iskenderunda 21ine kadarda görüşemicez,evimizide tutmuş etmiş ama ben nereye taşıncağımı bile bilmiyorum çook sıkıldımm oyyy ne zor bu işler helede bebişle daha da bir zor:KK43:
nete çok sık giremiyorum bu aralar ..sizide sıkmayayim,dilerim hepiniz iyisinizdir kutayımla hepinizi öpüyorusssopuyorumnanaktan
nan hemencık yerless yoksam yardıma ben gelıceem taa ıstlardna kalkıpp kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lojmana çıkmadınız mı? ev mı kıraladınız bacım..

denizk canım günler yaklaştıkça biraz daha zorlanıp sabırsızlanıyorum sanki...günden güne daha büyüyor içimdeki özlem... yıkamadığım bir atleti var gittiği gün üstünden çıkarmıştı daha yıkamadım onu. teri sinmiş. onu yaastığımın üstüne koyup koklayıp öpüp öyle yatıyorum... mafoldumbençamaşırlarının hepsini yıkamıyorum... herseferinde bir iki parçasını benim kıyafetlerimle yıkıyorum ki o burdaymış sanki gibi... zor yaa kim ne derse desin zor... denizci eşleri fedakar olurmuş gerçekten... hayatımızdan fedakarlık ediyoruz resmen...seni çok iyi anlıyorum canım... inşallah az kaldı sabretmeliyiz... mafoldumben
iyi fıkır tatlım bende olee yapıcam sanırım.. yıkamıcam bi esyasını ve gelene kadarda beklıcem ..koklucam offff çok özledım yaaa :KK43:(
evet onlar da büyük bir stresteler eminim. bugun ağladım zaten... akşam nöbete geldim bi kadınla bi adam gelip bunu sana bıraktılar dedi. bende şaşırdım tabi. içini açtım ki eşim yollamış kamarot arkadaşı gemiden ayrılınca. adam eşiyle birlikte gelmiş ama ben nöbetten çıkıp eve gitmişşim tabi. bana hint elbisesi yollamış. yeğenine atlama ipi yollamış. arabamıza birkaç aksesuar yollamış. bide bi kaç resimle mektup...:sinifsinif:eek:ffff offfff ben hiç bişi istemiom kocam gelsin yeterrrrrrrrrrrr:sinifsinif:
haklısın bitaneeemm yaa :KK43:( cicilerini iyi gunlerde kullan insallah :Saruboceq: yaa su mektup olayı varyaa superr oluyorrr .. bana yazmıstı okuyorum hadi bastan hadi bastan.. bende vıdeomu cekıp gondermıstım oda bakıp bakıp ağlıyormus arkadasları kızmıstı bana bızım oğlanı mahvettın dieee :gitme:

nihayet denk geldik abbacım. nasılsın. valla artık benim de aklıma gelecek. gidiyor kocam son 2 gecem :KK43:
evet tatlısım denk geldım nihayettt :))) ama :KK43:( biz misafirliğe gidicess poff hiçte nıyetım yok varyaa isteme isteme gidiceeemmm :umursamaz:
bu anların tadını çıkarın tatlım..malum bu gidilecek son 2gunler hiç bi zaman unutulmuyor hep akıllarda kalıyorrr.. şimdiden Allah kavustursun bitanemm.. sana sabır eşinede selamet versın :Saruboceq: opuyorum kocaman.. kendıne çok iyi bak
gelınce yazarım buraya ok

X