- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
ama ağustosta gelip tekrar gidecek kısa süreli kavuşma desek daha doğru:gitme:
nesrininkisi karada iş bulmuş artık buralara girmez kocası yanında olunca kafamçokkarıştı
aşk olsun canım yaa gelmezmiyim hiç? hem karada iş bulması demek mesleği bırakması demek değil ki? yine denizcilik şirketinde olacak... yine kendi işini icra edecek...opuyorumnanaktan
slm canım geldim işteburdayım opuyorumnanaktansağol bandırmalım opuyorumnanaktan nasılsın bu arada ?
denızk , denızkokusu , nesrinsavas nasılsınız gacılarrr heç sesınız solunuzz çıkmıooo yerimseniben opuyorumnanaktan
amiiiinnn canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: aynı dilekker herkeslere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun,kocalarınız yanında olsun,sağlıklı olun,mutlu olun,bebeklerimizi sağsalim dünyaya getirelim,bu güzel dilekler hepimiz için :))
kızlar herkesin miraç kandili mübarek olsun
hoşgeldın tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasılsınn kuzum ? ayy gayrii hepten gorusemes odluk yaws.. malum telaşeem var + aşkım gelıyor ihihihihihi zemuszemuszemuszemus yarın kendıme vucut tbakımı yapacem malum işte tuymus kılmıs :kedi:slm canım geldim işteburdayım opuyorumnanaktan
tatilden döndü bu kızzzz :)
sağol bandırmalım opuyorumnanaktan nasılsın bu arada ?
denızk , denızkokusu , nesrinsavas nasılsınız gacılarrr heç sesınız solunuzz çıkmıooo yerimseniben opuyorumnanaktan
sağoll canımcımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla eve yerleselım illakı bi eksık oluyormus oyle dediler var tabıyaa eksıkler olmazmı.. almadık bazı seylerı tul-perde gibi :)) utu masası-utu ,çamasır kurutmalıgı gibi :)) bunları evi tuttugumuzda alıcaz ..şimdi yuk etme kendıne dedi benımksıı anlıcan..geldim abbacım geldim... bu aralar biraz yoğunum... bu arada çeyizin serilmiş, kına gecesi olmuş... ohh ohh az kaldı desene... aşkınla da kavuşacaksın... opuyorumnanaktanRabbim güzel günler de kullanmayı nasip etsin inşallah... dert, keder vermesin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Çeyizinde en ince ayrıntıları bile gördüm canım... şimdi baktığında eksik yok görünüyor ama evine dizdiğinde bi bakıyosun bişi eksik... ben çok gülmüştüm... çay tepsim ile bardak altı yoktu bende:lepi:babacığıma sölemiştim akşamına hemen getirmiştii... canımmm babammmmopuyorumnanaktan
sağol canımcımm :)Abbacım hayırlı olsun şimdiden canım. Ben internet kafelerden ancak bu akdar girebiliyorum nete. Eşim geldi gitti bu arada ama tayinimizin çıktığı yere sen gelme ıstanbulda kal dedi. Çoook kırıldım çok. Şimdi konuşmuyoruz. Öyle işte modum düşük bugünlerde.
olsun yazıyosunya işte buda yeter şimdilik opuyorumnanaktanAbbacım hayırlı olsun şimdiden canım. Ben internet kafelerden ancak bu akdar girebiliyorum nete. Eşim geldi gitti bu arada ama tayinimizin çıktığı yere sen gelme İstanbulda kal dedi. Çoook kırıldım çok. Şimdi konuşmuyoruz. Öyle işte modum düşük bugünlerde.
hoşgeldın tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasılsınn kuzum ? ayy gayrii hepten gorusemes odluk yaws.. malum telaşeem var + aşkım gelıyor ihihihihihi zemuszemuszemuszemus yarın kendıme vucut tbakımı yapacem malum işte tuymus kılmıs :kedi:
evet canım işlerin çok inşallah bitecek detayları anlatacaksın ceyizleride gördük ohhh allah mutluluğunu sonuna kadar daim etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sen kavuşuyosun bekleyenlerede allah sabırlar versin tez zamanda kavuşalım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi:
tatilede gidilmiş baksana yaww zemuszemus hoşgeldiiinn sendeki moralle hepimize destek olursun şimdi -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-