Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ama ağustosta gelip tekrar gidecek kısa süreli kavuşma desek daha doğru:gitme:
nesrininkisi karada iş bulmuş artık buralara girmez kocası yanında olunca kafamçokkarıştı

aşk olsun canım yaa gelmezmiyim hiç? hem karada iş bulması demek mesleği bırakması demek değil ki? yine denizcilik şirketinde olacak... yine kendi işini icra edecek...opuyorumnanaktan

aşk olsun canım yaa gelmezmiyim hiç? hem karada iş bulması demek mesleği bırakması demek değil ki? yine denizcilik şirketinde olacak... yine kendi işini icra edecek...opuyorumnanaktan

biliyorum canım takılıyorum işte :lepi: senin adına çok sevindim inşallah daimi olur :Saruboceq::Saruboceq: ben hep burdayım galiba hep beklerim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun,kocalarınız yanında olsun,sağlıklı olun,mutlu olun,bebeklerimizi sağsalim dünyaya getirelim,bu güzel dilekler hepimiz için :))

selam kızlar opuyorumnanaktan
bugun sabah kızamıkcık asısı oldum ( suan kolum cayır cayır yanıyor yaa ( basımda agrıyor ondanmıkı acep bılmıyorum,atesımde vaar bıraz:umursamaz:
ceyızımı kalıdırp paketledım .. dugunumu goremıcekler için kına gecemıde yaptık zemuszemus
ama bende bittim yaniiii .. çoookk yoruldum yaa sankı ustumdem kamyon gecmıse dondumm ..bu haftasonu aşkım gelıyor yanımaa.. o zamana kadar guc kuvvet toplamalıyım ..beni hasta sanmasın sonra..

sizlerden ne haber gorusmeyeli.. ?

sağol bandırmalım opuyorumnanaktan nasılsın bu arada ?
denızk , denızkokusu , nesrinsavas nasılsınız gacılarrr heç sesınız solunuzz çıkmıooo yerimseniben opuyorumnanaktan

denızk , denızkokusu , nesrinsavas nasılsınız gacılarrr heç sesınız solunuzz çıkmıooo yerimseniben opuyorumnanaktan
slm canım geldim işteburdayım opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun,dualarınız kabul olsun,kocalarınız yanında olsun,sağlıklı olun,mutlu olun,bebeklerimizi sağsalim dünyaya getirelim,bu güzel dilekler hepimiz için :))
amiiiinnn canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq: aynı dilekker herkeslere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar herkesin miraç kandili mübarek olsun

teşekkürler canım seninde geçmiş kandilin mubarek olsun kaydirigubbakcemile5

slm canım geldim işteburdayım opuyorumnanaktan
hoşgeldın tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasılsınn kuzum ? ayy gayrii hepten gorusemes odluk yaws.. malum telaşeem var + aşkım gelıyor ihihihihihi zemuszemuszemuszemus yarın kendıme vucut tbakımı yapacem malum işte tuymus kılmıs :kedi:
tatilden döndü bu kızzzz :)

oyy bitanemm hoşgeldınnn.. nası gectı bakem tatılınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla iyice özlettin kendını hee..
opuyorum kocaman

geldim abbacım geldim... bu aralar biraz yoğunum... bu arada çeyizin serilmiş, kına gecesi olmuş... ohh ohh az kaldı desene... aşkınla da kavuşacaksın... opuyorumnanaktan Rabbim güzel günler de kullanmayı nasip etsin inşallah... dert, keder vermesin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Çeyizinde en ince ayrıntıları bile gördüm canım... şimdi baktığında eksik yok görünüyor ama evine dizdiğinde bi bakıyosun bişi eksik... ben çok gülmüştüm... çay tepsim ile bardak altı yoktu bende:lepi:babacığıma sölemiştim akşamına hemen getirmiştii... canımmm babammmmopuyorumnanaktan

Abbacım hayırlı olsun şimdiden canım. Ben internet kafelerden ancak bu akdar girebiliyorum nete. Eşim geldi gitti bu arada ama tayinimizin çıktığı yere sen gelme ıstanbulda kal dedi. Çoook kırıldım çok. Şimdi konuşmuyoruz. Öyle işte modum düşük bugünlerde.

sağoll canımcımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan valla eve yerleselım illakı bi eksık oluyormus oyle dediler var tabıyaa eksıkler olmazmı.. almadık bazı seylerı tul-perde gibi :)) utu masası-utu ,çamasır kurutmalıgı gibi :)) bunları evi tuttugumuzda alıcaz ..şimdi yuk etme kendıne dedi benımksıı anlıcan..
amaaaannn zoorr bu işler yaaa varyaa bıkınlık geldi artıkk.. dıyorum şu dugun olsada kurtulsaammm yanii.. pofff :umursamaz:
bakalım bende ne eksık çıkacak :)))) kaydirigubbakcemile3 yarın gelıcek 3gibi kısmetse yanıma.. kazasız gelsın insallah :Saruboceq: :Saruboceq: çokk özledimmm çookk... mafoldumben doyamıycam 2gun ama hiçyoktan iyidir dıyomm napyıyım :gitme:zemuszemus
sağol canımcımm :)
oyy kıyamam yaaaa ((( :teselli: :teselli: neden senı istemediki? nedenini sordunmu?tayınınız nere çıktıki? hanı karacı havacı olsa anlarım yeri musayit değildir dersın..
maddi acıdan bi sıkıntınız mı var ne bılım aklıma hersey gelıyor suanda yanı bi nedeni olmalıki sana gelme demıs lmaz: :umursamaz: yada senın guvenlıgını dusunuyor olabılır veya gemıden kımse esını getırmıyorsa oyuzdende seni istemeyebilir:gitme::gitme:
banada boyle birsey dese inan bende çok ama çok kırılırdım mafoldumbenmafoldumben
bu durumu dusunmemeye çalış olur mu? kendini mesgul edecek seyler bulmaya calıs :teselli: :sinifsinif:

olsun yazıyosunya işte buda yeter şimdilik opuyorumnanaktan
neden götürmüyoki hiiiçç anlamadım ama ben kafamçokkarıştı vardır bi bildiği üzme kendini zemuszemus zaten önce hasret çek bekle :gitme: sonra biraraya gelincede böyle sıkıntılar derken zaman geçiyo mafoldumben

slm nerde bizim kızlar yahuuu lmaz:lmaz: abba tabi geldi seninki oooohhhh keyfini çıkarın :lepi:
nesrincim sen nerelere kayboldun hiç karşılaşamaz oldukyaa mafoldumben
bandırmalım sende yoksun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…