- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.061
iki hafta sonra aşkım 1 aylık izine çıkıyorrrrrr çok mutlu bu kızzzzzzzzzzzz
evet abbacım az kaldı ama gelde bana sor :gitme: 17 gün tabi bi aksilik çıkmazsagelecek inşallah :Saruboceq: sizin düğün ne zamandı canım ya ağustos diye biliyorum ama sen gezmlerdesin kafamçokkarıştıCADIARZU tabi gördük çeyizi herşey hazır olunca böyle oluyo demekki -tatlicadiarzu- sende şimdi kıskandır kardeşini ohhh seninkine kalmadım de :mymeka::roflol::roflol:
bandırmalım benımkısının eskı gemısı gaziantepti.. sonra abd seyri çıktı..formaliteden sınav yaptılar.. eşim gidecekti 2yıl kadar duracklardı ben ozamanlar cıldırma noktasındaydım..burdakı arkadaslarımın çok destegını gordum.. sonra abd seferı ıptal oldu çok ama çok sevındım :)) busefer yıne gitme durumları var oyuzden golcukten bir gemı secme olanagı tanıdılar aşkımda kucuk gemı olsun az seyır olsun dedik birlikte karar verdık yani.. all buda 3aylık lubnan seferı oldumu.. (güyaa kucuk gemı ne anladım ben gelde sinirr olmaaa :umursamaz: ) yine abd seferleri var ama ne zaman gidilcek tarih belli değil..
suan gaziatntepte somalıde bızım turk gemısını kacıran korsanlara karsı koyuyorlar Allah onların yardımcısı olsun :Saruboceq:
yok tatlım sen yanlıs bılıyosun .. sizin isteme hakkıınız oluyor.. size belli gemıler yada lımanların kagıdı gelıyor ve eşin o liman ve gemıler arasında bir tercih yapıp komutanlıga gonderıyor sonrada istedıgınız yere tayınınız cıkıyor tatlım.. yada soyle dıyeyım surası bize yakın tamam burayı secelım dediginiz yer çıkıyor desem daha dogru..
eşimin arkadasıda oyle demıs eşine burası çıktı napalım gitmek gerke demıs.. halbukısı yalan.. tayıncılere onceden kagıtlar gelıyor nereyı ıstıyorsa ..
amann bosver bak sizede tatıl olanagı kıbrıstasınız ne guzel.. bidaha ne zaman denk gelecektınız oralara.. tadını çıkartın sizede 2.balayı hem zemuszemus
aminn canım insallah :Saruboceq: artık dugun için şafak sayıyorumm :roflol: :roflol:
canım inşallah eşin abd ye gitmez benim eşimin burda seyiri çok olmuyor ama türkiyede çok oluyor gerçi eşim küçük gemi istiyor bakalım ne olacak deniz görevi az kaldı 3 sene kaldı yine denizci olacak ama seyirlere çıkmayacak.boşver canım sinirlerini bozma görev işte.allah yardıcıları olsun.gerçekten eşinden ayrı kalmak çok zor.allah herkesin yardımcısı olsun bir an önce sağ salim gelsinler:Saruboceq:
amin canım amin :Saruboceq::Saruboceq: evet evin hem erkeği hem kadını koştur dur her işe allah veriyo kolaylığınıda ayrılık olmasa :gitme::gitme:
anladım tatlım kara gorevıne çıkacak yani.. ohh ne guzeel yaa az kalmıs baya senın.. darısı basımaaa delikafadulden evet canım yaa yasayan bılemez kesınlıkle eşinden ayrı kalmak bambaska birsey.. ve bızı diğer evli kadınlardan daha ustun tutuyor denızcı eşi olmak farklı evin hem kadını hem erkegi ..hem annesi hem babsı olmak zoorr.. :gitme:
Allah bizlere sabır..eşlerımıze selmaet versın :Saruboceq:
teşekkür ederim çok az kaldı artık 12gün tabi zamanında gelebilirse :Saruboceq:Şenizdenizkcım eşinin gelmesine az kalmış inşallah günler çabuk geçerde kavuşursun eşine:Saruboceq:
allah kavuştursun inşallah ne çabuk geldi ne çabuk gidiyoyanihayet denk geldik abbacım. nasılsın. valla artık benim de aklıma gelecek. gidiyor kocam son 2 gecem
ooooooooo ne güzel aynı zamanlarda kavuşacağız aşklarımıza kaydirigubbakcemile5:asigim::asigim: rabbim sabır versin günler geçmiyoooo:ecrin_bebek::CüvCüv:iki hafta sonra aşkım 1 aylık izine çıkıyorrrrrr çok mutlu bu kızzzzzzzzzzzz
alısan yok bitanem maalesef.. 6642 ablam var boyuyla kızı var o alısamamız biz hiç alısamayızevet denizk son gecemiz bugün. zaten 2 aylığına çıkmıştı geçen seferinde. seferi kısa olunca izni de kısa oldu tabi.1 ay bile olmadı daha. yani kaç yıl oldu ben hala şu duruma alışamıyorum. alışan da yoktur sanırım. haksız mıyım kızlar?
saol bandırmalım 1-2 gün ağlarım sonra sabırlar çekmeye başlarım artık.. içerde bavul hazırlıyor eşim. gidip yardım edemiyorum.yarım saatte bitecek bavul benim ağlamalarımla 2 saati buluyor yoksa. bu arada saate baktım. 6 saat kalmış offf.. sabah 5 otobüsyle istanbula. sonra uçakla singapur..
arkadaşlar merhaba benim eşim kaptan ve şuanda seferde 15 gün oldu gideli onu okadar özledimki anlatamam sizler eşlerinizle seferlere çıktınızmı hiç?
arkadaşlar merhaba benim eşim kaptan ve şuanda seferde 15 gün oldu gideli onu okadar özledimki anlatamam sizler eşlerinizle seferlere çıktınızmı hiç?
alısan yok bitanem maalesef.. 6642 ablam var boyuyla kızı var o alısamamız biz hiç alısamayız( esıyle 20 senelık evlıler benım bıldıgım yani. onun esıde seferde sımdı 3ay olmus gideli :gitme:
Allah kavustursun tatlısım :Saruboceq: :teselli: enıstenın saglıgı yerıdne olsunda varsın uzaklık olsunkıyamam sana yaaa...ağlam lütfeeenn.. yazını okudum sımdı valla ben duygulandım zaten bu aralar duygusal takılıyorum (
benımkısıde geldi lubnandan iyi guzel ama yanıma gelemıyor gölcükten işleri var ufffsss( benım işlerım oluyor bi denk gelemedık acıkcası...istanbuldayım sımdı aannem ızın vermıyor yanına gitmeme ( neymıs dugun olmadan olmazmıs :umursamaz:
off Allahım hepimize sabır veeerrr :Saruboceq: :Saruboceq:
ben çıktım canım 2 defa. ilkinde 1 ay ikincisinde 1.5 ay kaldım. ama ben alışamadım. mide bulantılarım çok oldu. libyadan yunanistana bir sefer sırasında hava yedik. 2 gün ufacık bi kanapede kımıldamadan yattım. su bile içemiyordum bulantıdan. ama gemide süvarinin eşi de vardı. o çok rahat geçiriyordu bana göre. zaten o 2 yıldır sürekli eşiyle geliyormuş. eğer bulantı olayı olmasaydı ben de sürekli giderdim. sevdiğin insan yanında. ortamımızda çok güzeldi. sen çıkmayı mı düşünüyorsun?
aaaaa canımya yapacak bişey yok :umursamaz: inan alışmak çok zorevet denizk son gecemiz bugün. zaten 2 aylığına çıkmıştı geçen seferinde. seferi kısa olunca izni de kısa oldu tabi.1 ay bile olmadı daha. yani kaç yıl oldu ben hala şu duruma alışamıyorum. alışan da yoktur sanırım. haksız mıyım kızlar?
slm teşekkürler hoşbuldum eskisin sanırım opuyorumnanaktanselam kızlar..
ohoo bayagı kalabalıklasmıs burası ben gelmeyelı hepınız hosgeldınız..
evet canım çoookk çıktım ilk zamanlar limanda bile yatmak istiyodum :roflol: çok şükür mide bulantım yoktu :Saruboceq: sonraları öyle alışıyosunki bişey farketmiyo kesinlikle sende çıkmalısın eşlerimiz çok zor şartlarda çalışıyolar bunu anlamak için çıkmalısın evet bizde burda sıkıntılıyız ama onlar gemideki kişiler dışında kimseyi görmüyolar -tatlicadiarzu- benim eşim 2.çarkçı şu an kısa zaman sonra ç.başı olacak inşallah :lepi: bir sakıza muhtaç oluyosun ama yok denizin ortasındaarkadaşlar merhaba benim eşim kaptan ve şuanda seferde 15 gün oldu gideli onu okadar özledimki anlatamam sizler eşlerinizle seferlere çıktınızmı hiç?
teşekkür ederim sizler sayesinde zaman geçiyo ama içimdeki hasret gün geçtikçe büyüyor:gitme::gitme:teşekkür ederim çok az kaldı artık 12gün tabi zamanında gelebilirse
canım sen sakın kafana takmalmaz:bak görüceksin günler çabuk geçicek opuyorumnanaktan