-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
kızlar dun gece bir uye konu açmıs görgusuzlukle ilgili ve turk dusmanlarıda hemen olaya el atmıslar .. işte turkler soyle gorsusuz vs.. gibi..
o uyeyı gereken cevabı verdım fakat hızımı alamadım bide üyeyı yonetime şikayet etmemle zaten konu anında sılınmıs..
güya kendıde turk ama dizboyu hakeretler , aşağılamalar yanii... :mymeka::mymeka:
kızlar ben denk gelmeyebılırım eger yıne boyle bir konu oldgunda veya türklere hakaret içeren msjlar dolu bi topık gorursenız hemen sağ tarafta
''kötü içerik''
butonuna var ona tıklayınz .. orayada istersenız şikayetınızı bildirin istersenız boş msj olarak gonderebılırsınız.
Benim de umurumda değil para ama bari değse o kadar ayrı kalmaya.benneyaptımki
Benim de umurumda değil para ama bari değse o kadar ayrı kalmaya.benneyaptımki
kızlar dun gece bir uye konu açmıs görgusuzlukle ilgili ve turk dusmanlarıda hemen olaya el atmıslar .. işte turkler soyle gorsusuz vs.. gibi..
o uyeyı gereken cevabı verdım fakat hızımı alamadım bide üyeyı yonetime şikayet etmemle zaten konu anında sılınmıs..
güya kendıde turk ama dizboyu hakeretler , aşağılamalar yanii... :mymeka::mymeka:
kızlar ben denk gelmeyebılırım eger yıne boyle bir konu oldgunda veya türklere hakaret içeren msjlar dolu bi topık gorursenız hemen sağ tarafta
''kötü içerik''
butonuna var ona tıklayınz .. orayada istersenız şikayetınızı bildirin istersenız boş msj olarak gonderebılırsınız.
bugun benımkıylen tlde konusurken ne zaman kavuscamızı hesapladık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ascık kaldı 1 ay :)) tabe erkenden limana baglanırlarsa limana gec baglanırsa 1 hafta rotarlı kavusaz aşkımla :asigim::asigim:
selam gacılarrrr neylersınız bakem :))
dun istanbul-izmit tekı dugunlerdeydım bu aksamda ankaraya gidiyorum nişan var..şöyle iki göbecik atacem butun stres neyım alsın gitsin yawss zemuszemuszemuszemus
ascık yorgunum yaa hava değişikliği sanırsam
amin canım inşallah bu günlerde geçecek :1hug:günaydın kızlar.eşi seyirde olanlara allah sabır versin.dayanma gücü versin.:))
senin adına sevindim canım çok doğru bir karar :lepi:DENİZKOKUSU CANIM ALLAH KAVUŞTURSUN TEZ ZAMANDA SU GİBİ GEÇSİN SİZİN İÇİN ZAMAN...
Kızlar dün gece eşimle konuştum uzun uzun, morali çok bozuktu, gemideki makina arıza yapıyormuş, eee bide hasret var tabi... bende ona birdaha ki seyire ben de seninle geleceğim kesin kararımı verdim dedim...o kadar mutlu oldu ki anlatamam... herhalde bu sevinç ve heyecan eylüle kadar yeter...
seninki epitopu 1 ay biz ne yapalım canım benim :kedi:en kısa kontrat 3 ay oda çok nadir genelde ya 4 ay olur yada 6 ay :gitme::gitme:bizi düşünsen bile mutlu olabilirsinDenizk asker benim esim. Yarın gidiyor 1 aylığına seyire. Ecem haklisin ben hasta iken uzakta olmasına bile dayanamıyorum doğumda yanımda olmazsa naparim bilmem. Allah sabırlar versin hepimize.
abbacım bizimde sizinkine çok yakın kavuşmamız tam olarak 22 ağustos kaydirigubbakcemile2 tabi bi aksilik olmazsa yada yurt dışında olunca türkiyeye gelmeyi bekletmezse şirket mafoldumbenbugun benımkıylen tlde konusurken ne zaman kavuscamızı hesapladık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ascık kaldı 1 ay :)) tabe erkenden limana baglanırlarsa limana gec baglanırsa 1 hafta rotarlı kavusaz aşkımla :asigim::asigim:
selam gacılarrrr neylersınız bakem :))
dun istanbul-izmit tekı dugunlerdeydım bu aksamda ankaraya gidiyorum nişan var..şöyle iki göbecik atacem butun stres neyım alsın gitsin yawss zemuszemuszemuszemus
ascık yorgunum yaa hava değişikliği sanırsam