Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

tamam canım uyarın için sağol...dikkat edeceğiz özellikle... bunlar kendilerini ne zannediyor yaa..lmaz:

kızlar giresun fırketyni marmarise döndü.öyle kötü oldum ki tv de de izledim.allah sevdiği uzakta olan asker ve denizci eşlerine sabır versin.karnımdaki oğlumu düşündüm ,o da babasını bekliyecek benimle bir artık yalnız değilim.bebeğim ,oğlum bana destek olacak ama öyle zorki ben bile alışamamışken nasıl anlatacağım yavruma babasının görevini.öyle zor ki allah yardımcımız olsun. (

sağolun kızlar hepimize benim eşim nöbette gene hafta sonu nöbeti teeeee paztesi gelcek ( hamile hamile yalnızım gene

Ecem benımkı de haftaya seyırde. Kolay gelsın. Bu nÖbet ıŞı Çok kÖtÜ ya. Bir de polisler para alıyor nöbetler için bizimkiler 24 saat üzerinden sayıldığı için ek ücret de alamıyorlar...

canım benim para hiç umrumda değil inanki.iki kuruş alsın ama yanımda olsun.seyirden de almıyorlar ona bakarsan.yurt dışında kalmıyorlarsa gene almıyorlar.mesela sabah liman yapıp akşama çıkıyorlarsa da almıyorlar.çok saçma ama yapacak bir şey yok.cuma sabah gidip ta pztesi akşamı geliyorlar.ayda bir bu şekilde,onla bir toplam 7 gün işte nbt.ama eşime bu ay iki haftada bir denk geldi,izinde olanlar olduğu için bu yüzden koydu bize ama napalım katlancaz.

günaydın kızlar nasılsnız bakalım.sevgili deniz kokusu artık alışcaz napalım.ben yavrum doğunca onu düşünüyorum.bebeğimin bir çok ilklerine tanık olamıcaklar.karne alırken hatta doğururken yanında olamayan eşler var.her şeyi göze aldık biz evlenirken denizcilerle :) benim babamda emekli havacıydı.ben alışkınım diyecem ama babamın bu kadar görevleri olmazdı.bu denizaltıcıların başka bir meslek ölçülemez bile yaptıkları iş.allah onlara sağlık sıhhat bizlere de sabır versin.

slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan yine efkar basmış özlem hasret sarmış topiği CADIARZU ama ne yapalım elden bişey gelmez allah yardımcımız olsun :Saruboceq: eşlerimizinde işleri çok zor destek olmalıyız

Benim de umurumda değil para ama bari değse o kadar ayrı kalmaya.benneyaptımki

slm canım senin eşinin görevi neki özeldemi çalışıyo yoksa askermi :1no2: sonuçta biyerden tatmin oluyoruzki yada zorunluluklarımız var eşlerimiz bu mesleği yapıyorlar opuyorumnanaktan

Benim de umurumda değil para ama bari değse o kadar ayrı kalmaya.benneyaptımki

teşekkürler canım bilgin için a.s. oda ne demek nasıl saçmalıyolarya lmaz: insanlar aşmış artık olmaz yani kafamçokkarıştı dikkat ederim bende

selam gacılarrrr neylersınız bakem :))
dun istanbul-izmit tekı dugunlerdeydım bu aksamda ankaraya gidiyorum nişan var.. şöyle iki göbecik atacem butun stres neyım alsın gitsin yawss zemuszemuszemuszemus
ascık yorgunum yaa hava değişikliği sanırsam

bugun benımkıylen tlde konusurken ne zaman kavuscamızı hesapladık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ascık kaldı 1 ay :)) tabe erkenden limana baglanırlarsa limana gec baglanırsa 1 hafta rotarlı kavusaz aşkımla :asigim::asigim:

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM GÖRÜŞMEYELİ 2 GÜNDÜR UĞRAYAMADIM İŞLERİM VARDI... BU ARADA HANİ EŞİM SRİLANKAYA GİDECEKTİ ORAYI GEÇİP HİNDİSTANA LİMANA DEMİR ATMIŞLAR 2 HAFTA BURDA KALICAK GÖRÜŞÜRÜZ ARTIK KOCACIĞIMLA...BİZDE HESAPLADIK 2,5 AYIMIZ KALDI...

abba:kedi: canım sende :kedi:bol bol kurtlarını dök gel emi...opuyorumnanaktan

Denizk asker benim esim. Yarın gidiyor 1 aylığına seyire. Ecem haklisin ben hasta iken uzakta olmasına bile dayanamıyorum doğumda yanımda olmazsa naparim bilmem. Allah sabırlar versin hepimize.

DENıZKOKUSU CANIM ALLAH KAVUŞTURSUN TEZ ZAMANDA SU GıBı GEÇSıN SıZıN ıÇıN ZAMAN...
Kızlar dün gece eşimle konuştum uzun uzun, morali çok bozuktu, gemideki makina arıza yapıyormuş, eee bide hasret var tabi... bende ona birdaha ki seyire ben de seninle geleceğim kesin kararımı verdim dedim...o kadar mutlu oldu ki anlatamam... herhalde bu sevinç ve heyecan eylüle kadar yeter...

günaydın kızlar.eşi seyirde olanlara allah sabır versin.dayanma gücü versin.:))
amin canım inşallah bu günlerde geçecek :1hug:
senin adına sevindim canım çok doğru bir karar :lepi:
Denizk asker benim esim. Yarın gidiyor 1 aylığına seyire. Ecem haklisin ben hasta iken uzakta olmasına bile dayanamıyorum doğumda yanımda olmazsa naparim bilmem. Allah sabırlar versin hepimize.
seninki epitopu 1 ay biz ne yapalım canım benim :kedi:en kısa kontrat 3 ay oda çok nadir genelde ya 4 ay olur yada 6 ay :gitme::gitme:bizi düşünsen bile mutlu olabilirsin
abbacım bizimde sizinkine çok yakın kavuşmamız tam olarak 22 ağustos kaydirigubbakcemile2 tabi bi aksilik olmazsa yada yurt dışında olunca türkiyeye gelmeyi bekletmezse şirket mafoldumben

oooooohhhhhhh gez bakem biz kaldık buralarda benim içinde at 2 göbek kaydirigubbakcemile5

Benimki sivilde olsa ben her seyire giderdim esimle valla . Hayatta 4 ay falan ayrı kalama
zdim iyi ki sivil değil . Allah yardımcımız olsun hepimizin. Ben adanadayi m esim seyirde.ailemle vakit geçiriyorum ben de. Hepinize sevgiler.

günaydın kızlar :)) benim eşim de sivil olsaydı giderdim.kaldı ki liman yaptılar mı hemen giderim,marmaris,ereğli hem geziyorum hem eşimi görüyorum.bu ara zor tabii hamileyim.bebek büyüyene kadar zor giderim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…