Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

AYNI ŞEYLER CANIM YAŞADIKLARIMIZ... Bİ DE NE GÜZEL OHH O ÇALIŞSIN SEN BURDA BOL BOL HARCA. HAYAT SANKİ BU MU DEMEK? BAZEN O KADAR ESİYOR Kİ KAFAMA KEŞKE SENDE GİTSEYDİN. EN AZINDAN KOCANLA BERABER OLURDUN... BU ZOR SÜRECTE YANINDA ONA DESTEKCİ OLURDUN DİYE... SAHİ KIZLAR ARANIZDA HİÇ EŞİNİN YANINDA SEFERE ÇIKAN OLDU MU?CADIARZUCADIARZUCADIARZU
BEN GİTMEK İSTİYORUM EŞİMLE BİRLİKTE...:lepi::lepi:

Yok Nesrincim çocuğumuz... olması için uğraşıyoruz :)

İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BEBİŞİNE KAVUŞURSUN CANIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu arada kızlar eşleri orduda olanlar için soruyorum. Ben hiç ordu evinde kuaföre gitmedim. ıstanbulda hangisi iyidir? Boya felan yaptırayım diyorum...

Nesrincim ben zaten denizlere aşığım. Eşim sivil olsa idi kesinlikle onla giderdim seyirlere. Benim bazı arkadaşlarım gemi adamı belgesi aldılar eşleri ile gidiyorlar seyirlere. Ama malesef askeriyede mümkün değil...

Benim eşim nöbetçi bu hafta sonu. Neyse ki son haftasonu nöbetimiz. Temmuzda da son seyirini yapacak 1 ay Kıbrısa. Sonra Ereğliye taşınacağız kısmetse. Umarım güzel bir yerdir...
benımkıde lıman yapptı nıhayet ama carsamba seyre çıkıcaklar yinee ( eskı gemısı suan somalıde (gaziantepteydı) Allahtan kucuk gemıye tam vaktınde tayın istemıs ..lubnan olsada 4gunde bir lımanları oluyor bu sayede bende sesini duymus oluyorum , yada msnde gorusuyoruz haberlesıp opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen kuzum yaa bide yasadınız demezlermıı.. gelde öldürmee yanii !! biz para derdınde değilizkii :umursamaz: kaderımzde bu varmı sonucta sevdıklerımız baska meslekte olsalarmıs keske lmaz:
valla sizlere daha çok dokunuyordur kesın malum henuz tam evlı değilim.. :kedi:
Abba ikimizin eşi de ikinci çarkçı. Benim eşim de Samsunlu ama biz ileride İskenderuna istemeyi düşünüyoruz tayinimizi. Ailem Adanada kardeşim Antakyada. Onlara yakın olmak istiyoruz ikimiz de.
ayy canım çarkcı ne demek cidden bılmıyorum :kedi: ayy sımdı kendımı sızlerın yanında cok cahıl hıssettim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kasımda nıkahım oldu ,ramazanan sonrada dugunum olcak oyuzden bu terımlerı hiç bilmiyorum valla kaydirigubbakcemile
çarkcı dediğiniz kaptan oluyorum sanırım :ecrin_bebek: eşimin bransı topçu oluyor turkbayragi
benımkıde orduluda oyuzden kara gorevi için samsun ıstıyor,kendı memleketine yakın olmak için..

nesrincimm yaa zor valla mıllete laf yetıstırmek anlamıyorlar cunku bizi.. suan benım arkadaslarım bile dıyor ..ohh o gıtsın sen ye paralarını catır catır.. baslarına gelmedigi surecede anlamazlar bızı bılıyorum. hersey para değil diyorum,ben sizin gibi mantık evlılıgı değil aşk evlıgı yaptım dıyorum bi bozuluyorlar varyaa :)) napayım son haddeye kadar sabredıyorum sonra bende lafları sokuyorum :))))
karacı olsun havası eslerı olsun bu yanı anlamıyorlar bizi lmaz:lmaz: esımın arkdaslarından var karacaı olanalrdan gecen tartsmıslar dıyor karacı olan ee sız yan gelıp yatıyosunuz biz doguda teroristlerler bırebır carpısıyoruz vs.. lmaz: sankı bana dendı o laflar nasıl sınırım zıpladı anlatamam :mymeka::mymeka:
ailelerındne uzak bi haber kalmak 2ay garantı bi gitsinler bakalım 3metre karelık bi alanda napıcaklar çok merak edıyorum okyanusta lmaz:lmaz:

yaa ben esımden daha çok kafama taktıma adetim bi hafta erken geldi yanı.. hep duzenlıdır benım ,sasırdım vucut bu strese dayanamadı sanırım :kedi: kaydirigubbakcemile3

Bu arada kızlar eşleri orduda olanlar için soruyorum. Ben hiç ordu evinde kuaföre gitmedim. İstanbulda hangisi iyidir? Boya felan yaptırayım diyorum...

bende hiç orduevınden yaptırtmadım saclarımı .. istanbulda olan varsa onlara sormak gerek istersen canım asker eslerı topiğne ugra istanbul die belirtirsen sana yardımcı olabılırler..
cunku benım eşimin liman yeri gölcük oluyor.istanbulu bılmıyorum

BENDE DÜŞÜNÜYORUM ASLINDA AMA ZOR OLACAK İLK ZAMANLAR... BENDE ÇOK SEVİYORUM DENİZLERİ... VE AYRICA HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEDEN DÜNYAYI DOLAŞABİLİRİM... BENİM DE PASAPORT VE LİMAN CÜZDANI ÇIKARMAM LAZIM... EŞİMİN ŞİMDİ Kİ ŞİRKETİ EĞER İSTERSEN 1 AYDA GÖNDERİRİM SENİ DİYOR AMA ŞİMDİ DEĞİL, RAMAZANDAN SONRA BELKİ Bİ 4 AYLIĞINA BENDE GİDERİM EŞİMLE...

SENİN DE DÜĞÜNE AZ KALMIŞ CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...ALIŞSAN İYİ OLUR ARTIK BU TERİMLERE... HAYATINDA HEP DUYACAKSIN:)opuyorumnanaktanADETİN DE DEDİĞİN GİBİ STRESTENDİR, ALLAH BİZİ EŞLERİMİZE KAVUŞTURSUN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:BENİM DE EŞİM EYLÜL DE GELECEK... BİZLER DE ANLAMAZSAK BİRBİRLERİMİZİ DIŞARDAKİLER Mİ ANLAR ?:lepi:

sağol tatlım benim ,amiiiiiinnnnnn insallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yarın sabah 9da tekrar seyre çıkıcak :gitme::gitme: Allah eşlerimizi bize sagsaglım kavustursun canım :Saruboceq::Saruboceq:
ayy canımcım bide kulagıma karpuz suyu kacırmak isteyenler oluyor.. işte yok denızcı herlimanda bi sevgılı bılmem ne..yok çapkın olur..yok seyre gıtmemıskı bak denızın ruzgarı yakmamıs bile gibi laflar benı çok sinir ediyorr lmaz:lmaz:
yapcak olan yanıbasında yapar ruhun duymaz sonucta dıyorum yok efendım uzaklarda ihtiyac gidermesi gerekse napacakmıs klava: mıllet az değil yaniii kaydirigubbakcemile onların gazına gelıp aşkımın canına okusam.. ıkımızede yazık ederim :1ninca: hee hee demek daha kolay diyorum artık kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar kimse yokmuuu :CüvCüv::CüvCüv:
ben vardım ama çıkmam gerk tatlım, benımkısı arıcak yarında konusamıcas bide nobetci saten ,bide hepten nazlı satennn.. seyre çıkınca yerıne nazlı bebıs gelıyor herufumunn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 optummm tatlım kendıne iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende denizci eşiyim tesadüfen forumu gördüm ve sizlerle tanışmak istedim.şu an galiba hiç kimse yok.daha sonra kendimi ayrıntılı olarak sizlere tanıtırım.tabii sizlerde beni tanımak istersenizkaydirigubbakcemile3henüz siteyi nasıl kullanacağımı bilemiyorum yazıyorum ama umarım mesajım doğru yere ulaşır.sizleri tanıyıp sohbet edebileceğim için mutluyum...kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldin aramıza...

hoşgeldn melen77.umarım iyisindir cnm. günaydn kızlar nasılsınız bakalım :))

iyiyiz canım sen nasılsın. bebiş nasıl... üzmüyo dimi seni annesi

burada ki arkadaşlarım bana da söylüyorlar canım. hele de erkekler daha fazla söylüyr bu kelimeyi. eskiden kızıyordum sinirleniyordum onlara ama artık çözüümü buldum...
Valla bekar olupta yapamayanlar var o evli,yken yapıyorsa helal olsun yakışır kocama diyorum hiçbişi diyemedikleri gibi bir daha ima bilem etmiyorlar vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sende takma onlara boşver he yapıyor de geç. onların demesiyle olmuyr bu işler... siz aşkınızın tadını çıkarın boşverin milletiopuyorumnanaktan

hoşgeldın aramıza tatlım :1hug: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tabıkı tanımak isteriz senı zemuszemus ilk acemilik herkeste oluyor yaa ben 2senelıkım ama halen bazı seylerı bılmıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oğrenırsın yavas yavas .. :ecrin_bebek: yada sormak istedıgın bişey varsa cekınmeden sorabılırsın ben yardımcı olabılırım sana seve seve zemuszemuszemuszemus
gunaydın tatlım opuyorumnanaktan
ayy ben bu lafı çok sevdım mavi renkle boyadım yeri bidakıne bende böleee diyecegımmm kötükedihüso :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
bende aşkımı yolladım :gitme: :gitme: tel çekene kadar konustuk ,cmtsi kısmetse tekrar lıman yapacaklar zemuszemus
bugun teyzeme gidices ev tasıyorda hem yardıma hemde pide yaptırıp gidices bide yemelkle ugrasmasınlar şutarafagitti

nesrincim sen burdasın galiba ben çalışıyosun sanıyordumkafamçokkarıştı anneme gidiyorum misafir var bugün oturup dedikodu yapalım birazcık :lepi: öpüyorum akşama buluşalım diyorum herkesi bekliyorum vereliniortak opuyorumnanaktan

tşk ederim hoşbuldum...gün içinde evde yoktum o yüzden bu saatte yazabiliyorum.sizlerin nete giriş saatlerinide öğrenirsem daha detaylı sohbet ederiz görüşürüz..

iyiyiz canım sen nasılsın. bebiş nasıl... üzmüyo dimi seni annesi[/QUOTE]

tşk ederim canım hoş buldum mesela alıntı yaparken yazıyı nerden başlatmalıyım onu öğrenmek isterim normalde yazı yerini göstermesi lazım ama burda yok şaşırıyorum mesajı tamamen kopyalamak istemiyorum sadece bana ait kısmına cevap yazmak istedim uğraştırdı beni ve olmadıııı..hangi saatte burda toplanıp tanışıcaz.beni merak ediyosunuzdur bende sizleri...ama sonuçta hepimiz yalnız savaşçılarız galibaa yol bekleyen..benim 2 çocuğum var onlarla tek başıma mücadele ediyorum olsun katlanmalıyız öpüyorum siziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…